USB DVB-S

Kõik mis puudutab satelliidivastuvõtuseadmeid
Vasta
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

USB DVB-S

Postitus Postitas seston »

läppar on ja pakun,et antenni häälestuseks oleks mõistlik sellist lahendust kasutada.Tuunereid on müügil mitmeid ja see teeb otsuse ostuks keeruliseks.DVB-S2 pole jälle mõtet osta sest kui on ka tava kanalil pilt ees siis ammugi juba hd-l.Plaanis pole ka vaadata arvutist satti.
Mõtlen ise seda osta. Või on ka eestist miskit saada ?
Viimati muutis seston, 09:04, 02 Nov 2010, muudetud 1 kord kokku.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Re: USB DVB-S

Postitus Postitas tigekala »

seston kirjutas:DVB-S2 pole jälle mõtet osta sest kui on ka tava kanalil pilt ees siis ammugi juba hd-l.
Kuidas jääb sellisel juhul 36E peal asuva 12072 sagedusega ?
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

ma ei ole seda siiani saanud näitama kussjuures.Joon kohvi ja mõtlen katusele ronida.Sat fainderiga telekast mina ei saa s2 kanalil signaali manuaalselt näitama.36E mõtlen.Raha puudusel panin plaadi ise sisse peasse.Teen mõne pildi kui katusel ära käin ja vaja tagasi minna.
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Postitus Postitas satik »

See lingitud jupstükk muuseas vajab eraldi ka välist toidet, kui tähele paned. Läpakas üksi USB kaudu teda ei toida.
Seda arvestades mõtle ka võimalusele et ostad hoopis läpakale PCMCIA tuunerkaardi, millel on analoogvideosisend. Ja võtad mingi võimalikult väikese standalone tuuneri, mul näiteks on selleks puhuks Thomsoni DSI4200 milles iga vajaliku positsiooni tarvis profiil kanalitega olemas. DSI4200 on kusjuures ka 12V toitepingega, kui paaritad ra veel mõne väikse valveakuga - vabaned ka vajadusest omada "objektil" 220V :) Sama käib muidugi ka ilmselt tolle USB tuuneri kohta.

Miks soovitan nii teha?
Sest läpaka tuuneriprogrammi pulgad on ikka suht kirbusitt, neid kaugelt ei vaata. Kui aga paned läpaka näitama tuunerit FullScreenis, võid jätta läpaka kaugemale ja saad ronida ja mööbeldada ümber antenni normaalselt - kaasas vaid pult tuunerile, mitte läpakas+misiganes tuuner+mingi toide. Ja maksumus... neid läpaka analoogsisendiga junne saab samuti 300.- alates, Thomsoni tuuner vms on mõnel juhul tasuta võimalik saada, 12V aku on 100-200.- vahel. Ma olen omale ostnud näiteks UltraCelli12V/7Ah akusid, sobivad päris mitmeks elujuhtumiks. Ja aku tuleks hankida ükskõik millise tuuneri korral, kui ei taha pikendusjuhtmetega sõbrustada.
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

driimi võib ka katusele vedada kui vaja.Vooluga pole õnneks probleeme.Saab ligidalt.Selline tunne,et ikka peab ostma servei2004 käest selle spets riista.Ma vaatan,et minu enda antenni paigaldus ei saa kunagi otsa.Pidevalt teen ringi miskit ja katsetan.
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Siis on ju lihtne kui vool võtta on. Kaks varianti -1) spetsiriist 2) PCMCIA kaart+driim.
Ma jätaks vähemalt 26$ tundmatu looma kõrvale...
Kasutaja avatar
sergei2004
Entusiast

Postitus Postitas sergei2004 »

kunagi arvasin ka,et driimist ehitada fainderi,aga loobusin,miks? boksile vaja :akku 12 v ~ca 200-400eek oleneb amp-st,displei,isegi kui auto oma ca ~1200-1500eek
2000 3000 kokku?isegi kui 2000 saaks,vedama seda kola pidevalt pole ju mugav,eriti kui vajad antenni keerata et käed vabaks lasta....
ja milleks kui on spets seade olemas -pole vaja ehitada midagi... aeg,raha,mugavus

ps.kellel meeldib koluga ringi käima ega keegi ei keela,soodsam aga mitte mugavam

serx
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Noh, autoakut järgi vedada on ka omaette sport :)
Mul Ultracell 7Ah toidab Thomsonit üks paar tundi rahulikult, kui aku enne laetud on. Eks läpakas käib umbes samapalju, vaat et juba vähemgi...

Oma tarbeks ja mõne tuttava aitamiseks siiski täiesti piisav.
Kasutaja avatar
seston
Digivanake
Kontakt:

see usb junn ei maksa ka ju midagi.
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Just, ja see ongi murettekitav - kui ei maksa midagi siis äkki ka ei tööta kuidagi...
Vasta

Mine “Seadmed”