No lõpuks ka üks tõeliselt hea soovitus Sestonile.tigekala kirjutas:Näpi parem oma tilli...seston kirjutas:Ehk jääb miskit näppu...

Minu kummardus sulle, kala. Kuidas ma küll ise millegi nii lihtsa peale kunagi ei tule ...

No lõpuks ka üks tõeliselt hea soovitus Sestonile.tigekala kirjutas:Näpi parem oma tilli...seston kirjutas:Ehk jääb miskit näppu...
...ukse vahele ja siis sulged selle ukse hästi jõulise, kiire liigutusega...vedrumuhv kirjutas:Gei värk on siis, Seston, kui sa selle ära näpitud tilli paned sinna, kuhu mehed tavaliselt seda ei pane.
Kes käsib sul Taurust juua, võta midagi lahjamat siis...seston kirjutas:meie kuradi kapitalism on mind viinud niikaugele,et ausa tööga ei tule taurust lihtsalt välja.Vägisi peab riigi tagant varastama.
Ja Sa usud tõesti, et 1. jaanuarist maksab õlu 1€? Kui jah, siis uuel aastal läheb Sul endal hästi palju Taurust vajaEnergizer kirjutas:Õllega on veel lihtsam kuni 1€ eestimaise õlle eest ei ole ju palju.
Ei tea kuidas Keila hindadega on, aga kes otsib, see leiab kindlasti parema hinnaga.Zuumbox kirjutas:Jep. Konkreetne näide: tavaline 10-kroonine (seni) jalakäija helkur maksab ühes Keila poes juba ligi 50 krooni (sic!); hinnatõus missugune. 1. jaanuarist saab üsnagi tõenäoliselt sama plastitüki hind olema 10 eurot. Samamoodi läheb ka õllega ja kõige muuga. Energizer, ärka juba ükskord oma unistustest üles ja vaata reaalsusele näkku. Või veel parem - varu varakult Taurused valmis
Energizer kirjutas:No ma tahaks näha kes jätab tähelepanuta et helkuri hind on 156EEK. Kui mina oleksin Keila elanik ja näeksin sellist hinda 1 jaanuaril siis helistaksin kohe tarbijakaitsesse ja küll nemad kaupmehe korrale kutsuvad.
Ega ma polegi öelnud, et peab ostma. Ma tean otsimatagi, kust 10-krooniseid saab. Ja mis puutub sellesse "nurgatagusesse poodi", siis juhuslikult oli see Keila Rõõmu Kaubamaja.Energizer kirjutas:See et mingi nurgatagune pood julmalt € tuleku varjus hindu kruvib, ei tähenda et selle hinnaga peab ka ostma. Vastupidi, valjuhäälselt tarbijakaitsesse teatada või äärmisel juhul jalutad teise poodi niikaua kui leiad hinnaga mis on vastuvõetav!!!
See, mida Sina usud või ei usu, ei lähe röövkapitalistile kopika eestki korda.Energizer kirjutas:Aga ma ei usu, et see plastikhelkur 10 eurot maksma hakkab.
Tähelepanuta ei jäta aga ostma kah ei hakka. Ja see on ka kõik, mis Sa teha saad. Nagu Sculder juba õieti märkis, ei keela keegi röövkapitalistil sellist hinda küsida, nagu talle meeldib.Energizer kirjutas:No ma tahaks näha kes jätab tähelepanuta et helkuri hind on 156EEK.
vaevalt et turunõudlus sellisele pakkumisele positiivselt vastabSculder kirjutas:Energizer kirjutas:No ma tahaks näha kes jätab tähelepanuta et helkuri hind on 156EEK. Kui mina oleksin Keila elanik ja näeksin sellist hinda 1 jaanuaril siis helistaksin kohe tarbijakaitsesse ja küll nemad kaupmehe korrale kutsuvad.Mis seadusega Eestis helkuri hinna piir määratud on?
USA seisuga omab praegu 1% elanikkonnast 99% raha!Energizer kirjutas: Eesti turg on väike, jõukam on ehk vaid 10% ostujõulistest ning tööealistest.
-//-
Lugesin tänase ÄP juhtkirja ning üllatav on see, et Äripäev jagab minu seisukohta (maailma toormehinna tõusudes on süüdi nõrgenev USD (inflatsioon börsikaupade turul dollarites muudkui kasvab)Teatavasti lubas USA keskpank dollareid juurde trükkida mistõttu kaldun arvama et varsti pole enam maailmavaluuta mitte USD vaid Hiina jüään!
![]()
Kaua sa paberraha ikka juurde trükid.
Riikide keskpangad ei suuda enam asja kontrolli all hoida. See on küll sotsialistlik lähenemine, aga ma arvan et praegusel kujul kapitalism ei ole jätkusuutlik sest see majandusmudel kahandab raha väärtus.