Njah, eks siis võtan ka sõna kui juba satexi nn mahategemiseks läks.
Jah, antennid on kohapeal olemas ja võin ka selle foorumi jaoks spetsiaalselt (piiratud koguse) hinna siis avalikustada: 2290.- oleks hind Teile kes on tõsised ostjad ja mitte lihtsalt BLA BLAtajad. Hind sisaldab ametlikku arvet koos käibemaksuga kuna kaup on sees täiesti ametlikult. Seda võivad kinnitada ka need mõned kasutajad siit foorumist kes on endale viimase nädala jooksul juba soetanud sellise antenni.
Nüüd siis asjast. Lugesin seda eelnevat juttu ja kui kellelgi huvi võite ka mulle küsimusi esitada, sest mul selline toroidal 90 üleval juba pea 2,5 aastat.
Tarnest: Kes tahab saada odavamalt, palun väga. Saate ehk 200-500 eeku võitu aga andke andeks, et ma ei saa neid päris omahinnaga müüa ja ka mul on vaja maksud maksta jne. Peale selle hoiatan Teid (isetellijaid) siis igaks juhuks, et hiljem vähem hala oleks, et olen saanud selle 3 aasta jooksul 8 transpordis äralömmitud antenni (ka seda võivad mõned siin foorumis olijad kinnitada, kes on neid ostnud minult). Muidugi nad näitavad aga parem oleks ikkagi korralik ja korrektne asi minu meelest. Nii, et kes tahab riskida, why not

Lihtsalt mind paneb endiselt imestama see eestlaslik kadedus sageli, et püütakse ikka ise suuga suurt linna teha ja see kes näeb vaeva peaks nagu veel peale maksma

Ja teadmiseks, et kui kuuldakse sõna Estonia või Estland siis on saatekulu mitte 17 või 20 vaid 30-50 euri! Uurige kui ei usu ja siis vaielge.
Minul on ees momendil 10 pead. Antenn katab ära reaalselt 45 kraadi ehk minul on 4w amos kuni 36e praegu. Kui on lobjakas lumi, siis kuna meie tingimustes jääb antenn suht "kartulivao vahele" vaatama siis sajab tõesti täis pool väiksemast reflektorist aga ka siis tulevad põhiasjad ilusti (ehk jah 4w, 1w on nõrgemad ja võivad katkuma hakata) aga ideaalset lahendust ma kahjuks ei tea. Kui on küsimusi, vastan lahkesti.
ja ehk jumal annab teile andeks, et te kõik olete päevavargad, joodikud, liiderdajad, laiskvorstid...TAINAPEAD!!!