Hakkimise vastu aitab, kui tõmmata köögis ribikardin üles ja panna kassiraisk aknalauale istuma.
Teie leidke seosed

Suht segane jutt...haljazme kirjutas:Käes on lumine ja külm aeg, seoses sellega ka taevase pildi hakkimine päevakorras.
Hakkimise vastu aitab, kui tõmmata köögis ribikardin üles ja panna kassiraisk aknalauale istuma.
Teie leidke seosed
UHHHH....haljazme kirjutas:Henkka, vaata, mis teema all küsimus on![]()
Pann võib väga hästi paigas olla, nagu ta mul ongi, aga külmal ajal tekivad häired, mille vastu kass aitab ... see pole ju nii keeruline küsimus ometi ?
Ok, vihje: pann on suht akna taga ka.
Teine vihje veel: ribikardin ei puutu tegelt asjasse, kass peab lihtsalt nägema välja ja paistma välja.
Ära väga sügavalt seda üle ela ...Henkka kirjutas:UHHHH....haljazme kirjutas:Henkka, vaata, mis teema all küsimus on![]()
Pann võib väga hästi paigas olla, nagu ta mul ongi, aga külmal ajal tekivad häired, mille vastu kass aitab ... see pole ju nii keeruline küsimus ometi ?
Ok, vihje: pann on suht akna taga ka.
Teine vihje veel: ribikardin ei puutu tegelt asjasse, kass peab lihtsalt nägema välja ja paistma välja.
ma olen ikka väga "pikkade juhtmetega" selle asja osas...![]()
no ei jaga nalja mõtet ära...tyypiline eesti wärk (see siis minu kohta)
Nu ei olnudki nii keeruline ju, loomulikult linnukesed teel linnumajja teevad vahepeatuse, pannes oma saba lnb ette, va tõprakari.faas kirjutas:Ilmselt mõeldi linde kes ronivad külmaga majadele lähemale ja tihti on sobilik istumis koht LNB-hoidjal, keda siis kassi ra**k antennilt peletab.Võin eksida.
Viskad katuselt õues lund rookivale naabrile vastu kuppu. Samal ajal möödad ampermeetri lendutõusu ja naabrimehe karjatuse vahe ära.haljazme kirjutas:Enivei, mulle endale sellised lollakad mõistatused meeldivad, viskan järgmise õhku:
kuidas ampermeetri ja stopperiga maja kõrgust mõõta ?
Njaa,Oliverk kirjutas:Viskad katuselt õues lund rookivale naabrile vastu kuppu. Samal ajal möödad ampermeetri lendutõusu ja naabrimehe karjatuse vahe ära.haljazme kirjutas:Enivei, mulle endale sellised lollakad mõistatused meeldivad, viskan järgmise õhku:
kuidas ampermeetri ja stopperiga maja kõrgust mõõta ?
Jah, õhutakistus pole ampermeetri puhul eriti määrav, jääb ainult ajamõõtmisviga ... kunagi nõo ajal olid sellised ülesanded meil maru popid.Henkka kirjutas:Korrektne lahendus on vist ampermeetri vabastamine maja kõige kõrgemas punktis ning tema lennu aja mõõtmine stopperiga...pärast seda vastavad arvutused?
OK , ma ise olen Nõo KK väljalase 1975, B (füüsika) klasshaljazme kirjutas:Jah, õhutakistus pole ampermeetri puhul eriti määrav, jääb ainult ajamõõtmisviga ... kunagi nõo ajal olid sellised ülesanded meil maru popid.Henkka kirjutas:Korrektne lahendus on vist ampermeetri vabastamine maja kõige kõrgemas punktis ning tema lennu aja mõõtmine stopperiga...pärast seda vastavad arvutused?
Kui üritasin selgitada, mis aasta väljalase oleks 43. lend, sain Googlest mingi hunniku rate accounte ja sellist paska...haljazme kirjutas:nu ma 43. lend, ka B (mata-füss-progemine).