imelik natuke
imelik natuke
on minuarust see,et meesterahvas paneb omale avatariks naise pildi.Kuidagi tekitab sellised mõtted mis teeb mehest homoseksuaali.Ärge nüüd solvuge kellel on nii.Samuti ka see,et miks on mõnel 2 kontot.Täna olen ants ja jobuks ennast joonud homme olen ma kuratteabkes ja saadan antsu p...rse või mis iganes.Ma ei saa aru sellistest asjadest.Äkki keegi selgitab? Tigekala on kindlasti kursis.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Re: imelik natuke
Mis jura sa ajad? Vaata enda avatari! Oled ikka kaine? 

kuram, aega võttis, aga ära tabasid seekord.seston kirjutas:on minuarust see,et meesterahvas paneb omale avatariks naise pildi.Kuidagi tekitab sellised mõtted mis teeb mehest homoseksuaali.Ärge nüüd solvuge kellel on nii.Samuti ka see,et miks on mõnel 2 kontot.....
12 points ... goes to <seston>
SatanDream foorumis märgati sellist seost juba 2a. tagasi... ja mul seal seepärast 2 kontot kah tehtud -
antud avatariga kontole tuli niipalju PM'e homodelt, et ma ei jõudnud kõigiga enam tegeleda ja kõikide soove rahuldada.
(PS. Jõudu lumerookimisel ... ja seda ka heteromeestele!)
#Vu+Duo4K#Dreambox DM920#RockTek GX1#Nokia 8010 Streaming Box#RockTek GT1#TechniSat DIGITRADIO 143-v3#SDRplay RSPdx#Yamaha RX-V6A
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
mis minu avataril viga on.Mees ikkagi ja linnapea.
e-ee ...seston kirjutas:mis minu avataril viga on.Mees ikkagi ja linnapea.
nii et Ettkar on sinu arust siis seksikas,

- Linnavurle
- Entusiast
Vaata kuidas Edkar noori tüdrikuid ligi tõmbab.
Aga kui naised panevad mehe pildi avatariks, kas siis on okei?
Kuule mees(äkki naine), mina pole viimased 30 aastat end kordagi jobuks joonud ega kavatse seda niipea ka teha.seston kirjutas:on minuarust see,et meesterahvas paneb omale avatariks naise pildi.Kuidagi tekitab sellised mõtted mis teeb mehest homoseksuaali.Ärge nüüd solvuge kellel on nii.Samuti ka see,et miks on mõnel 2 kontot.Täna olen ants ja jobuks ennast joonud homme olen ma kuratteabkes ja saadan antsu p...rse või mis iganes.Ma ei saa aru sellistest asjadest.Äkki keegi selgitab? Tigekala on kindlasti kursis.
Kui mul oleks sestoni pilt, ma paneks selle avatariks, mis siis, et tast ilmselt linnapead ei tule. 

Sul ongi see pilt. 

on jah minu pilt.
dreamants : jutt ei ole sinust
dreamants : jutt ei ole sinust