Kui polnud tegu sama skinniga, siis ilmselt viga ikka mujal.
See võis nii olla, aga ei pidanud nii olema.mcm kirjutas:Kui polnud tegu sama skinniga, siis ilmselt viga ikka mujal.
Aandra, kastb, s.o. boks on ikka kinni. Riiul on lahtiaandra kirjutas:Mul oli ArmyGhost HD skin. Kast kinni ja maksimumvarustus. Temperatuur oli 70 kraadine. Nii kui vent tööle hakkas läks temperatuur 40-50 vahele.
Scarti pole proovinud. Nagu aga eelpool mainisin, siis läbi webinterface ´i screenshot ´i tehes on pilt veatu.mcm kirjutas:Igaksjuhuks võiksid mõne teise venna tehtud skinni kah proovida, kuigi jah ilmselt on viga mujal.
Images asi vaevalt on, muidu oleks teised Gemini kasutajad kah kurtnud.
Mis võimalused siis veel on? Riistvara viga? Kas scart kaablist tuleb kah sama pilt?
Ise kasutan samuti Merlinit, st hakkasin pühade paiku kasutama. Pole senini pangestanud, korra ainult keeldus uusi HDD-le laaditud ja Itune ´st ostetud lugusid indekseerimast. Hetkel töötab veatult, niiet laadisin isegi laste erinevate lastelaulude CD-d sinna ja DVD mängija läks puhkusele.faas kirjutas:Kes millist meediamängijat kasutab, eriti huvitab muusika kuulamiseks ,GP3-e mängija peaks tekkima paari nädala jooksul uues kuues.Hetkel kasutan DB enda meediamängijat ja Merlini music playerit
kuid esimene ei meeldi ja teine paneb vahest DB pange.
Ja üldse mis on hea laiendus muusika kuulamiseks ja miks meeldib ? Krt. jõua ise kõiki proovida lihtsam küsida koleegidelt smile33
edit.Radionov said pilli tööle?
faas kirjutas:Ma arvan kui mingid probleemid on siis peaks ikka kirjutama kuidas lahenesteistele õpetuseks ja äkki elu lihtsam tulevikus. smile85
Katsume siis otsi mitte lahti jätta ja probleemi lahenduse kirja pannamuidu pole sellest kõigest tolku midagi ja milleks üldse foorumis sellest kirjutada. smile22
Selle tuuneri lülituse probleemi ei ole mina Gemini 5.1 puhul kohanud. Hetkel kalavad üsna harva ühe tuuneri ja selle küljes rippuva 10-se Diseqi ´i kaks pead (minu puhul 0,8 W ja 13,0 E), mis teineteisele ümberlülimisest aegajalt keelduvad. Enne tigekala poolt antud soovitust oli asi päris hull ja mitte ainult nende peade puhul. Aisi kindlasti kinni ka Diseqis, muldvana 4-ne teise tüüneri küljes toimib laitmatult.faas kirjutas:Pole too GP3 kah mingi tont smile63 toimib laitmatult kuidas vaja ja väga stabiilne, tiba pusimist oli algul kuna root kippus 90+ prossu olema ja näitas rohelist ekraani tihti. Nüüd kus kõik on pandud CF kaardile siis igati korralik värk ja Gemini5.1 tuuneri lülitus probleeme pole.Mulle meeldib GP3 edasine juba smile47 ehk maitse asi.
See muidugi minu isiklik arvamus,paistab ma üks väheseid kes kasutab GP3-e.