Viasati ühendamisel ei lase signaalilehelt edasi

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
WireMeUp
Uudistaja

Viasati ühendamisel ei lase signaalilehelt edasi

Postitus Postitas WireMeUp »

Tere-tere. Panin täna Viasati Hd boksiga komplekti üles. Menüüst vastavalt telefoniabi juhistele okeidega liikusin edasi muutsin ära vaid CRT otsa Universaali vastu, juhistes olevat valesti prinditud. Jõudsin signaali ja kvaliteedi lehele, kvaliteeti 100% signaali tugevus 78%.
Kõige alumine rida VIGA on 0.07E ehk täpselt nii nagu peaks olema.. Telefoniabi sain minut enne sulgemist kätte, kiiruga öeldi et tee restarti ja pandi toru ära. Restart ja reset (manuaalne) ei aidanud. Probleem on selline, et ei lase mind signaalilehelt edasi (peaks vajutama OK ja hakkama kanaleid valima), aga OK varianti ei paku. Igasugused näpunäited (v.a. need mis puudutavad bensiini ja tikke) on teretulnud :D Kes Tartu mees on ja aidata tahab võib ka ühendust võtta siitkaudu

Tervitused,
Marko
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Re: Viasati ühendamisel ei lase signaalilehelt edasi

Postitus Postitas karla »

Noh aga vajuta lihtsalt puldil OK nuppu.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

WireMeUp kirjutas:Tere-tere. Panin täna Viasati Hd boksiga komplekti üles.
ma nii igaks juhuks alustaksin ehk liigagi lolli küsimusega - kas see komplekti ülespanek sisaldas ka antenni ja LNB paigaldust või olid need juba olemas ???
ja teine küsimus - kas üritad kanaleid sisse lugeda vaatajakart sees - kui jah siis eemalda vaatajakaart ja tee box-ile tehaseseadete taastamine ja alusta otsast peale ilma vaatajakaartita :mrgreen:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
WireMeUp
Uudistaja

karla kirjutas:Noh aga vajuta lihtsalt puldil OK nuppu.
See ei toiminud, aga tänan kaasa mõtlemast..
WireMeUp
Uudistaja

valgekotkas kirjutas:
WireMeUp kirjutas:Tere-tere. Panin täna Viasati Hd boksiga komplekti üles.
ma nii igaks juhuks alustaksin ehk liigagi lolli küsimusega - kas see komplekti ülespanek sisaldas ka antenni ja LNB paigaldust või olid need juba olemas ???
ja teine küsimus - kas üritad kanaleid sisse lugeda vaatajakart sees - kui jah siis eemalda vaatajakaart ja tee box-ile tehaseseadete taastamine ja alusta otsast peale ilma vaatajakaartita :mrgreen:
Nii 1. panin ise komplekti üles koos antenni ja LNB-ga, enne ei olnud mitte midagi..
2. üritasin jah, aga tegin manuaalse reseti masinale aga täpselt sama lugu.

Selle HD boksiga on selline lugu, et see muid satelliite ei näita, kui Sirius, seega vale satelliidi variant kaob ära. Kaabel on ka korralikult ühendatud..
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

WireMeUp kirjutas: Selle HD boksiga on selline lugu, et see muid satelliite ei näita, kui Sirius, seega vale satelliidi variant kaob ära. Kaabel on ka korralikult ühendatud..
oot oot - ma ikka nii kindel ei oleks selles ... see, et ta näitab S ja Q-d ei tähenda veel, et see 4,8 oma on :wink: ... oled varem mõne antenni üles seadnud?
WireMeUp
Uudistaja

Olen pannud küll, ühe käe sõrmedel küll oma pere tarbeks nii palju kui vaja on olnud. Aga mida ma enne silmas pidasin oli see, et HD boks ei näitagi signaaliotsingul teiste satelliitide signaale (tehnilise toe info). Kui oleks vale satelliit valitud, siis ta laseks ikkagi kanaleid teoreetiliselt otsida, selle kohta isegi manualis mingi peatükk.. Vale satelliidi variandi tahaks välistada..
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

WireMeUp kirjutas:Aga mida ma enne silmas pidasin oli see, et HD boks ei näitagi signaaliotsingul teiste satelliitide signaale (tehnilise toe info). Kui oleks vale satelliit valitud, siis ta laseks ikkagi kanaleid teoreetiliselt otsida, selle kohta isegi manualis mingi peatükk.. Vale satelliidi variandi tahaks välistada..
kui ta ilma vaatajakaartita ei hakka piisava S ja Q olemasolul kanaliotsingut tegema siis tähendab see suure tõenäosusega ikka seda, et tema ainuke satelliidiinfo mälus on Astra 4A (endine Sirius) oma ja see ei kattu infoga mille ta hetkel suunatud transpondrilt saab ...

EDIT: kinnitus loodis ja palju tõusunurk ???
WireMeUp
Uudistaja

LNC valikut pakub alles siis kui valin menüüst 2 LNC olemasolu, 1 puhul seda varianti ei ole. Samuti ei ole selle masina puhul 2 kaabli varianti, sest kaasas oli 1 kaabel ja pealgi ainult 1 väljund.. LNC valikus on ainult Sirius ja Thor.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

WireMeUp kirjutas:LNC valikus on ainult Sirius ja Thor.
ja mis me sellest siis järeldame :wink:
WireMeUp
Uudistaja

Ma palun järeldada minu eest ... minu teadmised kaasarääkimiseks lõppesid juba tükk aega tagasi tegelikult.. mis oleks nüüd õige ette võtta?
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

WireMeUp kirjutas:Ma palun järeldada minu eest ... minu teadmised kaasarääkimiseks lõppesid juba tükk aega tagasi tegelikult.. mis oleks nüüd õige ette võtta?
1. veenduda, et antenn on suunatud 4,8E elik Astra 4A -le
2. kui punkt 1 on raudkindel ja tüüner ikkagi ei alusta kanalite sisselugemist võtta ühendust sitavataga ...

veenduda saab kahte moodi: kas laenata FTA tüüner ja selle abil häälestada õige suund ukrainlaste abiga või käia oma tuuneriga kusagil "õige" antenni taga kanaleid sisse lugemas ja siis proovida leida õige suund ... on muidugi kolmas kiirem variant, et tellida töö ...
WireMeUp
Uudistaja

Ta küsib veel sellist asja menüüs nagu
madalsagedusriba (09,750 on default)
kõrgsagedusriba (10,600 on default)
kas need on õiged?

Mul ei ole ise nokkimise vastu mitte midagi tegelikult ja mitte ihnsusest.. Aga kaua ma foorumis ka pinda ei kavatse käia, kui mõne aja jooksul ise ja starman hakkama ei saa, siis kutsun kellegi karvase käe keerama :D

MUUDATUS - kas need näitajad on ikka veel samad 12.054 Vertical 27500 3/4 nagu vanasti?
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

WireMeUp kirjutas:Ta küsib veel sellist asja menüüs nagu
madalsagedusriba (09,750 on default)
kõrgsagedusriba (10,600 on default)
kas need on õiged?
jah
WireMeUp kirjutas:Mul ei ole ise nokkimise vastu mitte midagi tegelikult ja mitte ihnsusest.. Aga kaua ma foorumis ka pinda ei kavatse käia, kui mõne aja jooksul ise ja starman hakkama ei saa, siis kutsun kellegi karvase käe keerama :D
starman ei puutu asjasse smile36
WireMeUp kirjutas: MUUDATUS - kas need näitajad on ikka veel samad 12.054 Vertical 27500 3/4 nagu vanasti?
selline on küll üks sitavata transponder
WireMeUp
Uudistaja

Aa õigus.. sel juhul on vist kindel väita, et antud juhul Starmani peale loota ei maksa :D

Nali naljaks, ma ei saanud eile öösel magadagi, mulle ei meeldi kui asjad ei tööta..
Vasta

Mine “Üldfoorum”