Viasati ühendamisel ei lase signaalilehelt edasi

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
WireMeUp
Uudistaja

Re: Viasati ühendamisel ei lase signaalilehelt edasi

Postitus Postitas WireMeUp »

Lisan tuneri margi - Pace HD boks (MITTESALVESTAV!, mis pidi oluline olema/uus mudel) DS830NV Kas kellelgi on olnud kokkupuuteid sellega üldse?
Kasutaja avatar
yess
Entusiast

Postitus Postitas yess »

võtad tüüneri ,puldi ,juhtme jne. kaasa
ja lähed sinna kellel juba Viasat töötab
ühendad kablad ja teed skännimise ära
kodus juba jääb ainult antenni keeramine
veel teha kuniks pilt ees ja viimane liff signaaali näitajaga

ongi kogu lugu smile85

sorry !! valgekotkas juba kirjutas seda eelnevalt
Viimati muutis yess, 23:13, 06 Jaan 2011, muudetud 1 kord kokku.
WireMeUp
Uudistaja

Väga hea mõte, ainult et Tartus vist ei tule kedagi pähe, kellel oleks Viasat tuttavatest :D
WireMeUp
Uudistaja

Lisan siia ühe pildi
Pilt
mille saatis üks lahke kaasfoorumlane. Seal kirjas see mida siin juba kirjutati aga mida ma ei uskunud. Suure tõenäosusega probleem lahendatud, homme hakkan tirima panni.. Kas Astra 19,2 pealt Siriuse peale saamiseks on mingeid näpunäiteid kompassi jms puudulikkusega inimesele?
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

WireMeUp kirjutas:Lisan siia ühe pildi
Pilt
mille saatis üks lahke kaasfoorumlane. Seal kirjas see mida siin juba kirjutati aga mida ma ei uskunud. Suure tõenäosusega probleem lahendatud, homme hakkan tirima panni.. Kas Astra 19,2 pealt Siriuse peale saamiseks on mingeid näpunäiteid kompassi jms puudulikkusega inimesele?
jah - 2 kraadi langeta tõusunurka ja 50 mm läbimõõduga torul umbes 12 mm kellaosuti liikumis suunas

EDIT: kompassist on algajal 4,8 otsimisel vaid nii palju kasu, et teab millise seina külge antenn panna :lol:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
WireMeUp
Uudistaja

Mul ei ole kompassi isegi kui aus olla :D
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Mnjah, selline aparaat sai tigekalaga ühele tuttavale paigaldatud, oli jah teine veidi kummaline, kanaliotsing toimis ainult 4,8E positsioonil, 19E positsioonis näitas küll signaali olemasolu aga edasisest koostööst keeldus. Veel üks tarkusetera - see aparaat on hästi kergesti solvuv, nimelt ei meeldi talle kui juhe seinast tõmmata ja kohe tagasi pista, sellisel juhul ta lihtsalt enam ei käivitu, sama kapriisne nagu dream 800, tõmbad seinast, ootad umbes 15 minutit ja siis annad minna.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

800 on palju "leebem". See pill laseb ainult 4,8E satilt Viasati poolt heaks kiidetud kanaleid vaadata ja ei midagi muud!
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Seda jah, 800 on tõesti leebem... viasati boks on nagu pipar naisterahvas, võõrastele ei näita üldse, oma vanamehele näitab aga ainult suurte pühade ja palgapäeva puhul ning sedagi siis kui pea ei valuta. :D
Viimati muutis karla, 15:12, 07 Jaan 2011, muudetud 1 kord kokku.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
PTC
Edasijõudnu

Postitus Postitas PTC »

see boks tahab et ka signaalitugevus oleks vähemalt üle 90% - siis saab kanalite skännimisega edasi minna.
WireMeUp
Uudistaja

Au ja hiilgus kõikidele nõuandjatele, probleem lahendatud. Vale satelliidi peal tõesti oli, seega Viasati töötaja, kes oli küll igati meeldiv ja abivalmis eksis. Pilt on ees, kvaliteet on hea. Ilusasti FA Cupi ajaks.

Cheers!
karllimbak
Uudistaja

Postitus Postitas karllimbak »

Mul on sama probleem, kas keegi siis võiks siia kirjutada mida ma tegema peaksin algusest lõpuni, mingi sateliidi vahetamine jne......
Kusjuures, kui ma sisse lülitan, siis tuleb kohe see keelte valimine ette, siis edasi LNB-de jama ja midagi veel, vajutan on, siis tuleb ette see kui näitab signaali tugevust ja-kvaliteeti, need normal, aga OK-i ikkagi vajutada ei saa ja ei saa avada selliseid asju nagu "setup", "options" ja "EPG". Kui ma ei eksi siis suvel ma veel sain seda kõike teha, selle samaga, vahel ema peatas lepingu.
Oleksin abieest väga tänulik.
Vasta

Mine “Üldfoorum”