Uute sageduslubade konkursi võitja on selgunud
Re: Uute sageduslubade konkursi võitja on selgunud
...
Viimati muutis mattis, 11:39, 29 Dets 2012, muudetud 1 kord kokku.
Kindlasti mitte kui mux topitakse täis paska nagu on. smile36
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
...
Viimati muutis mattis, 11:39, 29 Dets 2012, muudetud 1 kord kokku.
smile36 Millises muxsis on 12 h264 kanalit Soomes? Ära solvu aga paska ei maksa suust ajada. 
edit.
Või mina loll?

edit.
Või mina loll?
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
...
Viimati muutis mattis, 11:38, 29 Dets 2012, muudetud 3 korda kokku.
Võitis ka Levira kes saab oma renditud muxid 2 ja 3 tagasi. Vaeavalt need tühjalt seisma jäävad. Nii või teisiti olukord läheb põnevaks, kas on oodata HD´d 

Panasonic TX-P50VT30E// 4G Telia TV // Ressiiver Yamaha R-N602
Oot-oot, millest jutt käib? Või mis info mul maha magatud on? smile29Scott kirjutas: ..., mux5 hakkab üldjoontes mux3-e asendama, mis kinni läheb.
Starmani blogist...
Sa püha müristus, kas see käib (kauge)tuleviku digiajastu kohta, või?
Sest antud ajahetkel see valikute võimalus kindlasti tõele ei vasta. smile25
Lisaks suuremale arvule telekanalitele toob ZUUMtv vaatajateni hulgaliselt lisavõimalusi, näiteks erinevates keeltes heli ja subtiitrite valiku, pildi formaadi valimise, võimaluse vaadata ühe nupulevajutusega otse teleriekraanilt terve nädala telekava jne.
Sa püha müristus, kas see käib (kauge)tuleviku digiajastu kohta, või?
Sest antud ajahetkel see valikute võimalus kindlasti tõele ei vasta. smile25
...
Viimati muutis mattis, 11:44, 29 Dets 2012, muudetud 1 kord kokku.
Jõudis pärale.mattis kirjutas:Sagedusala alates 790Mhz on plaanis vabastada teiste teenuste jaoks:xxmen kirjutas:Oot-oot, millest jutt käib? Või mis info mul maha magatud on? smile29Scott kirjutas: ..., mux5 hakkab üldjoontes mux3-e asendama, mis kinni läheb.
http://howpdf.com/viewer?url=http://www ... e_kava.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Thanks. smile85
Tuginedes siseinfole, siis vähemalt ETV ei lähe enne HD'le üle, kui Maire Aunaste ja Reet Linna on eetrist kadunud. Teiste kanalite kohta ei tea rääkida.humanoid kirjutas:kas on oodata HD´d
- Linnavurle
- Entusiast
Linna Reeta pole ammu ekraanil näinud.
HD jääb raha taha pidama. ETV ainus HD videomikser asub ka majast väljas.
Nimelt "Irises". Kusjuures "keskus" ei oska ka HD-ga midagi tarka peale hakata.
HD jääb raha taha pidama. ETV ainus HD videomikser asub ka majast väljas.
Nimelt "Irises". Kusjuures "keskus" ei oska ka HD-ga midagi tarka peale hakata.
Mulle küll pärale ei jõudnud. Sellel, et sagedusala vabastatakse, ei ole MUXi numbriga mu meelest midagi pistmist, see kolitakse lihtsalt mujale. Üleriigilisi MUXe oli mälu järgi planeeritud ju 7 (8) + lokaalsed.Jõudis pärale.Sagedusala alates 790Mhz on plaanis vabastada teiste teenuste jaoks:..., mux5 hakkab üldjoontes mux3-e asendama, mis kinni läheb.
http://howpdf.com/viewer?url=http://www ... e_kava.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Kanalite vahemik 60-69 peab teatud ajaks tühjaks tegema ehk kõik seal olevad kanalid tuleb allapoole kolida. See tähendab ka seda, et Mux 3 võrk praktilselt kaob ja selle asemel võetakse kasutusele Mux 5.
Mis puudutab aga konkurssi, siis läheb muidugi huvitavaks. Ma tahaks näha, kus on Starmani mastid, know-how ja mis kõige tähtsam raha, millega seda tehakse. Arvestades, milline võlakoorem täna Starmanil peal on, ei usu, et nad ka saavad laenu selleks. Kui nad tahavad vältida Levirat, siis see tähendab panna saatjad mobiilimastidesse. See tähendab, palju väikseid saatjaid, mis teeb kogu projekti 3 korda kallimaks, sest peab ehitama regioonisiseselt ühesageduslikke võrke. Vaadates Starmani pressikat, siis tuntub, et tahetakse panna 8 kanalit ühte muxi ehk ei suurendata valikut vaatajatale, mis tähendab, et raha juurde küsida ei saa kliendilt, aga püsikulud lähevad veel suuremaks. Aga, mis siis ikka, konkurents viib edasi, palju õnne Starman ja loodan, et varsti saame valida juba kahe DTT operaatori vahel.
Mis puudutab aga konkurssi, siis läheb muidugi huvitavaks. Ma tahaks näha, kus on Starmani mastid, know-how ja mis kõige tähtsam raha, millega seda tehakse. Arvestades, milline võlakoorem täna Starmanil peal on, ei usu, et nad ka saavad laenu selleks. Kui nad tahavad vältida Levirat, siis see tähendab panna saatjad mobiilimastidesse. See tähendab, palju väikseid saatjaid, mis teeb kogu projekti 3 korda kallimaks, sest peab ehitama regioonisiseselt ühesageduslikke võrke. Vaadates Starmani pressikat, siis tuntub, et tahetakse panna 8 kanalit ühte muxi ehk ei suurendata valikut vaatajatale, mis tähendab, et raha juurde küsida ei saa kliendilt, aga püsikulud lähevad veel suuremaks. Aga, mis siis ikka, konkurents viib edasi, palju õnne Starman ja loodan, et varsti saame valida juba kahe DTT operaatori vahel.
...
Viimati muutis mattis, 11:37, 29 Dets 2012, muudetud 1 kord kokku.