Mu asukoht ongi Eesti. Pole piisavalt euroopa?peeter3000 kirjutas:Sinu asukoht Euroopa ju juba võimaldab seda..kokku123 kirjutas:Tuleb inglismaale ära kolida. Saab BBC HD pealt vahtida smile85
Eestis jah on vaja 3m sati-antenni..

Mu asukoht ongi Eesti. Pole piisavalt euroopa?peeter3000 kirjutas:Sinu asukoht Euroopa ju juba võimaldab seda..kokku123 kirjutas:Tuleb inglismaale ära kolida. Saab BBC HD pealt vahtida smile85
selge,selge kuni Uuraliteni on Euroopa..kokku123 kirjutas:Mu asukoht ongi Eesti. Pole piisavalt euroopa?peeter3000 kirjutas:Sinu asukoht Euroopa ju juba võimaldab seda..kokku123 kirjutas:Tuleb inglismaale ära kolida. Saab BBC HD pealt vahtida smile85
Pagan teab, hommikul oli veel täitsa toimiv uudis smile29satik kirjutas:Kas see whathifi uudis on ikka tõene? Klikkides Henkka esimsel lingil on vastuseks
"404 The resource cannot be found
The page [/News/Sky-Germany-to-broadcast-F1-in-HD-will-UK-follow/default.aspx] is not available
Sorry, the page you are looking for is not available."
Võibolla asja kontrollides ilmnes et... tuleb uudis maha võtta?
Ega saksa minicati foorumiga pole ka asi parem - seal samuti et "Es ist ein Fehler aufgetreten".
Et sedamoodi näeb siis HD pilti???AnaloogTV kirjutas:BBC iplayer + tor proxy mis on seadistatud kasutama vaid uk IPsi.
Toimib kenasti. Vaatan iga nädal Top Geari nii.