Küsimus kõrvaklappide kohta.

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
tom997
Edasijõudnu

Re: Küsimus kõrvaklappide kohta.

Postitus Postitas tom997 »

Kuulan taolist muusikat nagu powerist või sky plusist tuleb. Hetkel kasutan neid valgeid apple kõrvaklappe ja minu silmis nende peamine viga on, et nad tulevad kõrvast ära ja väljas olles lasevad liialt müral segada. Kui ma kodus ainult kõrvaklappe kasutaks siis väga suurt vajadust nende väljavahetamisel ei oleks aga kui juba osta, ei taha mõttetute peale väga kulutada.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

ühesõnaga - otsi sellised mis kõrva sobivad ja mille kohta revjuudes väljend "powerful bass" korduvalt esineb smile85 ... ära üle 30 € esialgu kuluta ...

EDIT: kui sa nüüd natuke solvusid siis asjata - mitte, et mulle su muusikavalik ei istuks vaid selles stiilis lihtsalt pole sellist sageduskara, et investeerida häädesse klappidesse mis sinu kõrvu ei paita, sest kõik tundub sinu jaoks liiga "flat" ja bassi nagu polekski ... kunagi hiljem kui avastad muusika uuesti siis hakkad ehk puudust tundma selgest keskosast, teravatest kõrgetest ja täpsest bassist :wink:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
Sculder
DigiTVfänn

Postitus Postitas Sculder »

Siis tulekski võtta see Pioneer SE-CLX50 kuna sel karbil kirjas, et "Reproduces powerful bass rhythm ..." :)

Väike review ka http://www.head-fi.org/forum/thread/481 ... mpressions" onclick="window.open(this.href);return false;
DVB-S2: DM8000HD PVR (1W & 5E) | DVB-T/S/C: Panasonic TX-P42V20E | DVB-T2: Panasonic DMR-BW780EBK | DVB-T2/S2/C: LG OLED55E6V
Vasta

Mine “Muidujutt”