Kuidas saaksin teada õige suuna?
Re: Kuidas saaksin teada õige suuna?
Vabandust kehva kvaliteedi pärast aga hetkel polnud peale telefoni millegi muuga pilti teha. Ehk on abiks.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Ma ühendasin võimust mööda niimoodi ,et jootsin kaablisoone otse sobitustrafo külge.
Sellisel viisil säilib antenni lai-ribalisus võrreldes U-aasaga.

Sellisel viisil säilib antenni lai-ribalisus võrreldes U-aasaga.

DVB-S: 36E Tricolor GS B527
- Noizemaker
- Entusiast
tänan joonise eest... ma tegingi viimase järgi... ja funkab:)
1w 5e 9e 13e 19,2e 23,5e 28,2e 36e
et siis Elisa DVB-T
et siis Elisa DVB-T

Soovitan sobituse ja võimu vahel oleva kondeka ka eemaldada.
Kui juba antenni teemaks läks koos U aasadega, ega kellegil pole miskit FM antenni joonist?
Toaantenniga tuleb mul viker ainult. Poes müüdava välis antenniga, selle bumerangi kujulisega on asi natuke parem. Kuid olen kuulnud ka paari elemendiga FM antennist ja kas keegi oskab välja arvutada FM´ile sobiva U aasa 87-104 mhZ ?
Jaamad muidu ulatavad minuni, väljas autos mängivad, auto antenn on küll võimendiga.
Toaantenniga tuleb mul viker ainult. Poes müüdava välis antenniga, selle bumerangi kujulisega on asi natuke parem. Kuid olen kuulnud ka paari elemendiga FM antennist ja kas keegi oskab välja arvutada FM´ile sobiva U aasa 87-104 mhZ ?
Jaamad muidu ulatavad minuni, väljas autos mängivad, auto antenn on küll võimendiga.
Kahe elemendine 87..108MHzYks kirjutas:Kui juba antenni teemaks läks koos U aasadega, ega kellegil pole miskit FM antenni joonist?
U-aas=1015mm
dipool=1410mm
reflektor=1590mm
vahe dipooli ja reflektori vahel.=970mm
info raamatust "Raadiolülitused" Autor Lembit Abo
DVB-S: 36E Tricolor GS B527