Ei oska, Kain. Pole originaali kunagi kasutanud. Vaevalt, et aga originaal funktsionaalsuse osas mistahes image ´st üle on.kain kirjutas:Ok, võibolla siis tuli vahepeal uus versioon, mis seda oskas, kuigi veits kahtlen, kuna EPG jooksev uuendamine nõudis kernel patch'i, aga no mine tea... minul olev versioon igatahes kopeeris konkreetselt E2 restardi käigus EPG cachefaili üle, seega kadus kogu muu EPG, mis polnud CrossEPG'ga alla laetud.Radionov kirjutas:CrossEPG suutis ka GP2 puhul (GP 5.1) ilma restardita minu teada värskendada. Muude kanalite EPG läks kaduma nö suure restardiga (E2 restardiga mitte). Samas oli CrossEPG-l minu puhul probleeme enda ja võõra eetrist saadud EPG korraga kuvamisel. Võõras jäi tihti auklikuks. XMLTV importeri puhul seda probleemi ei ole.
OpenPli on selle nn lisasaasta kaasapanemise osas minu hinnangul heas mõttes rekordiomanikuks. Pluginaid oli vist värske flashimise puhul kokku kolm.
GP3'ga töötab mul EPG värk aga 100% nii, nagu vaja.
Aga oskad Sa öelda, millised eelised on OpenPLi'l originaali ees?
Gemini image'id
Re: Gemini image'id
DVB-S(2):13E;9E;5E;1W;5W@0,9m+19,2E;23,5E;28,2E;36E@1,1m
DVB-T: toaantenn
DM8000HD, Experimental (opendreambox 2.0)+ 2TB HDD +
Xbox One + Nvidia Shield pro + LG OLED77CX3LA + LG 70LB650v
- valgekotkas
- Admin
kain - ma arvan, et sinu oskuste/vajaduste juures pole vahet mis sul seal all jookseb 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Novott, normaalselt töötab see põhi ehk siis (peaaegu) originaalimage... ja selles on, minu jaoks vähemalt, kõik võimalused, mis GP3'el. Seega ei näe ka mingit põhjust Geminit (või mingit muud image'it peale originaali) kasutada.faas kirjutas:GP3 toimib 8000-l igati korralikult.Kõik alates subikatest lõpetades mkv fileedega toimib.Ja ma ei leia küll ühtegi põhjust miks peaks kolima teisele imagele(sorry laiendus siis nüüd) subide suuruse ja värvi saab ilusti omale meeldivaks jne.
Miks peaks kasutama GP3 ei oska seletada
äkki selle pärast, et töötab ilma jamata?Hetke kooslus minul on küll ok ja töötab ilma probleemita, vastab minu nõudmistele.
Panin teise eesti keelde ja ok
Tegelt võib lõputult teoretiseerida, eks ma siis proovin originaali ära ja vaatan, kas jutt muutub

Just, mul on suht tagasihoidlikud vajadused ja praegu tundub, et originaal rahuldab needvalgekotkas kirjutas:kain - ma arvan, et sinu oskuste/vajaduste juures pole vahet mis sul seal all jookseb

Samas, üks küsimus tekkis selle peale, ja milles võib peituda Gemini/iCVS'i eelis- kes kompileerib tihemini, DMM või iHAD?
Viimati muutis kain, 22:46, 05 Mär 2011, muudetud 1 kord kokku.
Kain, kui Sa proovimise käigus oma image (plugina) valmis meisterdad, jaga aga väljakain kirjutas:Novott, normaalselt töötab see põhi ehk siis (peaaegu) originaalimage... ja selles on, minu jaoks vähemalt, kõik võimalused, mis GP3'el. Seega ei näe ka mingit põhjust Geminit (või mingit muud image'it peale originaali) kasutada.faas kirjutas:GP3 toimib 8000-l igati korralikult.Kõik alates subikatest lõpetades mkv fileedega toimib.Ja ma ei leia küll ühtegi põhjust miks peaks kolima teisele imagele(sorry laiendus siis nüüd) subide suuruse ja värvi saab ilusti omale meeldivaks jne.
Miks peaks kasutama GP3 ei oska seletada
äkki selle pärast, et töötab ilma jamata?Hetke kooslus minul on küll ok ja töötab ilma probleemita, vastab minu nõudmistele.
Panin teise eesti keelde ja ok
Tegelt võib lõputult teoretiseerida, eks ma siis proovin originaali ära ja vaatan, kas jutt muutub

Ma arvan, et seda teed ma küll käima ei hakkaRadionov kirjutas:Kain, kui Sa proovimise käigus oma image (plugina) valmis meisterdad, jaga aga välja

Kain -Sa arvad et ei hakka. Me teame, et pead hakkamakain kirjutas:Ma arvan, et seda teed ma küll käima ei hakkaRadionov kirjutas:Kain, kui Sa proovimise käigus oma image (plugina) valmis meisterdad, jaga aga välja

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Praegu vaatasin just, et DMM'il on (stable) detsembri kuupäevaga, iCVS on aga veebruari algusest .)
GP3, iCVS, LT ja peaaegu kõigi uuemate imagete suur ja põhiprobleem on mkv failid ja subtiitrid. Ei näita enamustel juhtudel ei srt ega konteineris olevaid. PLi mängib neid igal juhul. Samuti vanemad LT, Gemini. Proovisin isegi driimile porditud BlackHole VU+ imaget ja subid töötavad. Minu jaoks on image, millel on nii suur viga, kasutuskõlbmatu.
Pluss veel see, et DMM subid näevad päris koledad välja.
Pluss veel see, et DMM subid näevad päris koledad välja.
- valgekotkas
- Admin
rimas - kaini vajadustes pole neist ühtegi 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Tegelikult on loomulikult srt ja ka konteinerisisesed subtiitrid kah väga olulised, unustasin seed algselt välja 

Kain too on unstable
ehk siis lombakas,detsembri oma töötab ok. 
sati kanalitel on kõik korras ja mkv-d originaal heliga ja mis kuradi subikaid vaja?hm. loll ma ilmselt. 

Viimati muutis faas, 23:11, 05 Mär 2011, muudetud 1 kord kokku.
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Eks see oligi rohkem naljaga pooleks öeldudfaas kirjutas:Too on unstableehk siis lombakas,detsembri oma töötab ok.

Alati saab ju viimase kuupäevaga experimental release'i tõmmata...
No mina ei vaata filme üksi ja ka mitte ainult ameerikamaa filme.faas kirjutas:sati kanalitel on kõik korras ja mkv-d originaal heliga ja mis kuradi subikaid vaja?hm. loll ma ilmselt.

rimas selles asi ongi, inimesed on erinevad ja neile meeldivad erinevad asjad.