raivo kirjutas:Zuumbox kirjutas:tigekala kirjutas:Olen.
Aga, kas Sa ise oled kui penskarite ja vankade erakond võimuhoobade juurde pääseb ?
Valgas, ntx tehti juba riigipööre.
Vahet pole, kes "hoobasid" väänab. Kui kartul on kuum ja õlu külm smile58 , siis mina olen rahul smile70 Olgu siis seal tüüri juures või vanakurat ise.
Olen kala postitusega 100% nõus ja see
on väga vale suhtumine kahjuks...
+ veel 1 100 % siitpoolt.
1 hääl võib väga palju muuta. Mina näiteks tean et eelmine kord jäi Jaak Salumetsal 2 häält puudu et kohe riigikogusse saada. Olen reformi pooldaja rohkem kui IRL aga valisin IRLi, sest siis lootus suurem et vana valitsus ei jätka.
e-hääletusel valisin Kaja Kallase. Tahan Riigikokku inimesi, kes on ka erasektoris pidanud ise oma leiva ... ja ka singi... välja teenima.
Ja kui keegi valima ei lähe, siis pärast oldagu
hästi tasa valitud seltskonna suhtes.
Mõtlemine, et senikaua, kui katus pea kohal ja toit laual, muud mind ei huvita, = Tallinna pensionäridega, kellele
ets enne valimisi vanas rahas 500 andis ja kes selle eest batkat valisid. Ma pole paljude ideedega rahul, mida reform või irl praegu välja on öelnud aga 1hega olen: Kulutada saab raha ja muid vahendeid, mis on välja teenitud. Ja kui midagi on teenitud, siis teatakse kui raskelt see tuli ja loodetavasti osatakse targemalt ka teenituga majandada. smile85