Aandra,
võis olla küll.
Aga.
Siis olid siin hoopis teised tegijad kui mitte arvestada Sind ja veel mõnda.
Keda valisite või valite ???
Re: Keda valisite või valite ???
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
rimas kirjutas:Kas on mõtet asja nii karmiks ajada? Me oleme siin täiskasvanud inimesed.![]()
Muidujutu all võiks ikka natuke rohkem lubatud olla. smile85
Just..
Tunnistan ausalt, et ei taha läänelikult mandunud poliitkorrektsusega foorumit... smile25
- valgekotkas
- Admin
Aga otsustage ükskord ära mida te tahate - praegu tahab üks hakata liikmetele eksamit tegema, teine tahab pidevalt kasutada sõna p***e, kolmas tahab kõiki igale poole ja kohe palju saata, neljas oma parteilise vaate vastaseid üles puua jne ... ehk oleks tõesti aeg teha uus foorum ja siia jätta kõik mis puudutab "Digi-tv" -d või siis vastupidi - teadmised mujale ja avalik "indiaani kusetulp" siia ... aegajalt tundub, et demokraatia eestlastele ei sobi smile85
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Ma ei ole enda mäletamist mööda siin foorumis küll kunagi ropendanud aga nüüd, kus säänne keeld peale pandi, tahavad küll kõiksugu vägevad sõnad välja tulla 
Back to the USSR?
Loodan, et mitte...
mina valisin igatahes jälle IRL'i. Kuigi jah, tuleb eelkõnelejaga nõustuda, et on neilgi paljut, mis mind marru ajab.

Back to the USSR?
Loodan, et mitte...
mina valisin igatahes jälle IRL'i. Kuigi jah, tuleb eelkõnelejaga nõustuda, et on neilgi paljut, mis mind marru ajab.
No suulist eksamit pole vist vaja ? Mõni lämbub veel ära...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Eh, kõik mida soovisin ja tahtsin, oli see, et natuke viisakust ja austust Teil üksteise vastu tuleks ja oleks. Ei muud ... Seda aga oli ilmselgelt palju tahetud. Andke siis minna vana rada ja kustutan selle palju tüli tekitanud postituse ära ning jõudu tööle ...
Ära muretse Tigekala, ka Sinu hoiatuse resetin ära ja võid vabalt foorumis saata keda tahad ja kuhu tahad. Jõudu.
Ära muretse Tigekala, ka Sinu hoiatuse resetin ära ja võid vabalt foorumis saata keda tahad ja kuhu tahad. Jõudu.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Ära tekita endale pseudoprobleeme, mida siis hiljem eduga ületada.
Vaata parem Arbavere registreerimisteemasse.
Vägisi tuleb Ruja meelde : Sa oled mul teine.
Vaata parem Arbavere registreerimisteemasse.
Kes teised sellega hakkama peavad saama ?raivo kirjutas:Sellega saavad ka teised peale minu hakkama.
Vägisi tuleb Ruja meelde : Sa oled mul teine.
-
- Entusiast
Tegelikult ADMIN-see polnud üldse paha ettevõtmine-sai siiski tiba targemaks.sai loetud arvamusi milliseid poleks kirjutavas pressis lugeda saanud.Minuarust läks see asjaette.
Raivo ära nüüd nii kergelt kah alla anna 
Täpsustan oma seisukohta- ma arvan, et kellegi solvamine ei ole loomulikult hea mõte. Aga vürtsikate sõnade keelamine oleks nagu liiast- õiges kohas ja kontekstis annavad need asjale ju mõnuga vürtsi juurde, mingit kuivikute foorumit pole ju mõtet luua.

Täpsustan oma seisukohta- ma arvan, et kellegi solvamine ei ole loomulikult hea mõte. Aga vürtsikate sõnade keelamine oleks nagu liiast- õiges kohas ja kontekstis annavad need asjale ju mõnuga vürtsi juurde, mingit kuivikute foorumit pole ju mõtet luua.
Kain vaidlesin kah sellel teemal ja muretsesin tsensuuri üle aga peale maha rahunemist ja tiba mõtlemist sain asjale pihta.kain kirjutas:Raivo ära nüüd nii kergelt kah alla anna
Seni kuni Sa ei saada mind või kedagi teist kohta kus päike ei paista võib kah tiba karmimalt väljendada.
Raivo tegi ja õigustatult

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Just... Diktaatorit on meile tarvis smile05valgekotkas kirjutas: ... aegajalt tundub, et demokraatia eestlastele ei sobi smile85
raivo - see oli vihje Sinule smile63
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo