OpenPLi

Vasta
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Re: OpenPLi

Postitus Postitas dreamants »

Ma unistksin ikka read-write võimalusest. Mõte selles, et salvestada dreamis ja hiljem sõbra pool mediapleieri vahendusel koos vaadata.
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Postitus Postitas rimas »

dreamants kirjutas:Ma unistksin ikka read-write võimalusest. Mõte selles, et salvestada dreamis ja hiljem sõbra pool mediapleieri vahendusel koos vaadata.
Mõni aeg tagasi proovisin seda Newnigma (vist) image peal. SD kanalite salvestamine õnnestus, aga HD eriti mitte. Tegemist oli eSATA karbiga.
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Postitus Postitas rimas »

Glass System Utility on saanud tubli väikevenna GSU Light. Dvb-t kanaliinfo on parandatud. Sisaldab paljusi asju, millest PLi puhul võib puudust tunda. EMU majandus on sellest välja roogitud. smile85
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Kas keegi näitaks pimedale teed, kus kaustas asub OpenPLI image's fail lamedb ?
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

Postitus Postitas Radionov »

tigekala kirjutas:Kas keegi näitaks pimedale teed, kus kaustas asub OpenPLI image's fail lamedb ?
folderid: etc/enigma2
DVB-S(2):13E;9E;5E;1W;5W@0,9m+19,2E;23,5E;28,2E;36E@1,1m
DVB-T: toaantenn
DM8000HD, Experimental (opendreambox 2.0)+ 2TB HDD +
Xbox One + Nvidia Shield pro + LG OLED77CX3LA + LG 70LB650v
Kasutaja avatar
tv
Entusiast

Postitus Postitas tv »

Küsin targematelt nõu.Mul on tekkinud probleem OpenPli'ga.Nimelt ei saa teda wifi'ga käima. smile25 Süsteem on DM8000>BA>põhimälus OoZoon>multiboot'is hulk erinevaid imageid.Kõik see kompott töötas ilusasti juhtmega võrgus.Nüüd wifi'ga toimivad kõik imaged peale OpenPli,mis wifi sisselülitumisel hetkega hangub.Praegu on võrgujuhe ainult pli pärast.
Küsingi,kas keegi veel on täheldanud sarnast probleemi? Ehk on viga pli puudulikes wifi ajurites?
smile11
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

PLI tahab ise olla "põhimälus" ehk flash-is - sellest ka kalad ...
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
tv
Entusiast

Postitus Postitas tv »

Tänud kiire vastuse eest,Valgekotkas! Eks ma siis jätan selle lan'i juhtme alles.OpenPli'd ei raatsi ka maha kustutada.
Kasutaja avatar
algaja7
Uudistaja

Postitus Postitas algaja7 »

Ehk oskab keegi aidata. Serveri poole pöördumise aeg on ca. 1 min. ringis. On seda võimalik kusagilt muuta. Riistapuu on 8000
Kasutaja avatar
ziege
DigiTVfänn

Postitus Postitas ziege »

Kui server s..t siis ise sa midagi teha ei saa
Kasutaja avatar
algaja7
Uudistaja

Oled sa selles ikka veendunud? Kui võtta sisse lülitamisel võrgu kaabel tagant ära ja panna 5 min. pärast tagasi, siis sisuliselt saab ühenduse serveriga kohe kätte. Koos kaabliga võtab pildi ette saamine ca 1 min. smile25
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

algaja7 kirjutas:Oled sa selles ikka veendunud? Kui võtta sisse lülitamisel võrgu kaabel tagant ära ja panna 5 min. pärast tagasi, siis sisuliselt saab ühenduse serveriga kohe kätte. Koos kaabliga võtab pildi ette saamine ca 1 min. smile25
võrguseaded driimis, ruuteris ok? priority list tehtud kui palju ridu?
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
algaja7
Uudistaja

valgekotkas kirjutas:
algaja7 kirjutas:Oled sa selles ikka veendunud? Kui võtta sisse lülitamisel võrgu kaabel tagant ära ja panna 5 min. pärast tagasi, siis sisuliselt saab ühenduse serveriga kohe kätte. Koos kaabliga võtab pildi ette saamine ca 1 min. smile25
võrguseaded peaks olema ok. Ruuteris ei ole neid keegi muutnud. Enne töötas suhteliselt ok. Probleemid hakkasid pihta kui sai installitud pli. priority listi ei kasuta. Ei kasutanud ka vana Gemini (4,7) ajal. Kõik oli suhteliselt ok
Kasutaja avatar
torava
Uudistaja

Postitus Postitas torava »

Segan vahele, kuidas toimib 800se peal multiboot? Mis pluginit on vaja.
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

algaja7 kirjutas:
valgekotkas kirjutas:
võrguseaded peaks olema ok. Ruuteris ei ole neid keegi muutnud. Enne töötas suhteliselt ok. Probleemid hakkasid pihta kui sai installitud pli. priority listi ei kasuta. Ei kasutanud ka vana Gemini (4,7) ajal. Kõik oli suhteliselt ok
No näed, mul täpselt sama kogemus, ükskõik, mida ma ka ei proovinud, ikka pöördusin G4.7 poole tagasi. Tõsi, ethernet töötas mul kõikide proovitud imagetega, aga eesmärk oli mul teine, saada tööle IDE DVD seade dreamboxiga. Igatahes olen G4.7 peal tagasi ja ei kavatse enam selles osas ühtegi image uuendamist teha. Üks hea vana tarkusetera olevat: "Ära puutu töötavat masinat. " smile85 Kui üks image töötab laitmatult siis tõenäoliselt on tegemist parima valikuga.
Ruuteriks ST 780WL ja ei ühtegi konfimuudatust. Ahjah, IP on seadistatud ruuteris küll "always use the same address" peale, see tähendab, et kui dream üles ärkab siis saab koguaeg sama sisevõrgu ip millega ta koduses võrgus ära registreeritakse. Palju mugavam kui hakata koguaeg driimiga ühenduse pidamiseks uut ip-d sisse toksima (ftp ühenduse puhul näiteks). Olen proovinud driimiga ühendust saada nii lauaarvuti, kui ka läpakaga üle wifi, toimib.
Endal ka lihtsam meeles pidada ühte aadressit kui hakata ruuterist järgi uurima mis uus aadress on.
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”