Abi vaja teleka ostul!
Abi vaja teleka ostul!
Oleks vaja siis täna soetada üks teler aga nüüd ikkagi mõistus otsas.
Ekraan kas 32 või 22"Full HD ja LCD. hinnaklass oleks kuni 350eurot.
Kas keegi oskab midagi näiteks Euronicsi valikust soovitada.
Tänud ette!
Ekraan kas 32 või 22"Full HD ja LCD. hinnaklass oleks kuni 350eurot.
Kas keegi oskab midagi näiteks Euronicsi valikust soovitada.
Tänud ette!
Re: Abi vaja teleka ostul!
Kui just täna ja kauplus lähedal ning on ka rahaline piirang, siis minu eelistus oleks:
LG firma teler 32LD320 hinnaga 339 euri (ainult et see on internetipoe hind!). Olen seda ka ammu poes näinud, kuid hind pole meeles.
Muide Euronics`i poes võib küsida ka alet
22" ja 32" puhul pole eriti sobilik rääkida FullHD -st.
LG firma teler 32LD320 hinnaga 339 euri (ainult et see on internetipoe hind!). Olen seda ka ammu poes näinud, kuid hind pole meeles.
Muide Euronics`i poes võib küsida ka alet
22" ja 32" puhul pole eriti sobilik rääkida FullHD -st.
Nii,sai siis eile koju toodud selline apastraat nagu Samsung FX2490HD.
Kurb tõ
siasi,et meie kaubandusvõrgus väikeste ekraanidega pille eriti pole.
Sai käidud läbi clickid,euronicsid jne.Antud mudel siis pärit onoffist mustika keskusest.
Seal oli ta ainuke isend.
Esmamuljed on positiivsed.USB pulgalt mängib nii filme kui pilte maha suurepäraselt.
Õhu kaudu tulevad eesti kanalid on suurepärased kui elioni digi-tv ja viasati pildid tulevad kehvalt kuna telekas võtab signaali RGB väljuni kaudu.
Lähengi täna seda 6eurost kablat ostma,mida eile ei võtnud kahjuks.
Hetkel vajab apastraat tutvumist ja rohkem ei oska midagi välja tuua.
http://www.hdtvreview.com/Samsung-FX2490HD-hdtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kurb tõ
siasi,et meie kaubandusvõrgus väikeste ekraanidega pille eriti pole.
Sai käidud läbi clickid,euronicsid jne.Antud mudel siis pärit onoffist mustika keskusest.
Seal oli ta ainuke isend.
Esmamuljed on positiivsed.USB pulgalt mängib nii filme kui pilte maha suurepäraselt.
Õhu kaudu tulevad eesti kanalid on suurepärased kui elioni digi-tv ja viasati pildid tulevad kehvalt kuna telekas võtab signaali RGB väljuni kaudu.
Lähengi täna seda 6eurost kablat ostma,mida eile ei võtnud kahjuks.
Hetkel vajab apastraat tutvumist ja rohkem ei oska midagi välja tuua.
http://www.hdtvreview.com/Samsung-FX2490HD-hdtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Veab sul roppumoodi kui Eesti kanalite pilte hindad SUUREPÄRASEKS 

- valgekotkas
- Admin
24" ekraani pealt paistab igasugune "kaka" juba 2 m pealt päris kena smile36
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
nüüd hoopis selline mure,et et RCA-kaabel,mis sai ostetud ei õigustanud ennast.
Sellega ei saa üldse signaali kätte!
Kas on olemas kaablit näiteks scart to HDMI jne
Kas on olemas kaablit näiteks scart to HDMI jne
- valgekotkas
- Admin
ei ole ... nii need asjad ikka ei käi, selleks on olemas küll eraldi konverterid aga nende hinnaklass smile36leek kirjutas: Kas on olemas kaablit näiteks scart to HDMI jne
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Seda küll, aga response time jääb ikkagi 5 m/s. Mis tegelikkuses tähendab - Vormelil või jalpallil sabad/varjud taga.valgekotkas kirjutas:24" ekraani pealt paistab igasugune "kaka" juba 2 m pealt päris kena...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
RCA kaabel on ikka komponent või?, sel juhul tuleb tavaliselt ka boksi väljundiks ära määrata komponent.leek kirjutas:nüüd hoopis selline mure,et et RCA-kaabel,mis sai ostetud ei õigustanud ennast.
Ma soetasin aasta tagasi ka pea sama LCD käki (P2370HD) , võrdlesin teemas üles tõstetud teleka tehnilise kirjelduse ja muuga ,ega eriti ei erine.
Ma olen samuti vabakanalite piltidega rahul , arvuti monitorina ka hea...aga üle scardi sama seis , igasugu tüünereid taha ühendades,küll saksa satibokse,küll hiinakaid , pilt ühesõnaga solk ....Proovisin ühendada järgi ka DVB-T boxi , siis sai ühte ja sama kanali pilti võrrelda telekasisese tüüneri ja välise boxiga ,siis muidugi vahe suur sisetüüneri kasuks muidugi..
Proovimata on üle HDMI ,ei ole sellise väljundiga boxi veel soetanud.
Aitab ,aga üsna väheke mingil määral lihtsalt teleka järgi häälestamine valikutes: värvid,kontrast.."soe"- ,"külm"-ja igasugu muud reziimid.
Ma olen samuti vabakanalite piltidega rahul , arvuti monitorina ka hea...aga üle scardi sama seis , igasugu tüünereid taha ühendades,küll saksa satibokse,küll hiinakaid , pilt ühesõnaga solk ....Proovisin ühendada järgi ka DVB-T boxi , siis sai ühte ja sama kanali pilti võrrelda telekasisese tüüneri ja välise boxiga ,siis muidugi vahe suur sisetüüneri kasuks muidugi..
Proovimata on üle HDMI ,ei ole sellise väljundiga boxi veel soetanud.
Aitab ,aga üsna väheke mingil määral lihtsalt teleka järgi häälestamine valikutes: värvid,kontrast.."soe"- ,"külm"-ja igasugu muud reziimid.
DVB-S: 36E Tricolor GS B527
- vanemleitnant
- DigiTVfänn
Millist signaali ja kuskohast sa sellega kätte saada tahad? Millised signaaliallikad ja milliste kaablitega selle telekaga üldse ühendatud on?leek kirjutas:RCA-kaabel,mis sai ostetud ei õigustanud ennast. Sellega ei saa üldse signaali kätte!
TriaxUnix-100, maapind 11 m, antenn 7 m maapinnast, suund Espoo
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
lahendus on tegelikult lihtne-tuleb muretseda viasati HDMI-iga digibox 

Otse loomulikult !
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Tõepoolest mõistlik lahendus!leek kirjutas:lahendus on tegelikult lihtne-tuleb muretseda viasati HDMI-iga digibox
Maksad end vigaseks sellele toredale firmale
DM800 HD PVR 19,2E - 13E - 4,8E
Kas selle Samsungi heliga oled rahul? Minu meelest on küll enamik Samsungi telereid täiesti käsitlematult viletsa heliga. Kumisevad ja moonutavad häält, kõrged helid ei pääse korralikult läbi. Viimaste mudelitega pole, tõsi küll, enam kursis. Äkki on Samsung oma kurdid heliinsenerid lõpuks välja vahetanud 

DM800 HD PVR 19,2E - 13E - 4,8E