Kõige parem wifi tugi on Philipsil,sealhulgas interneti lehitseja,teiste mudelitega võite sellest vaid und näha,ainult etteantud lehed,töötab üle wifi üllatavalt kiiresti,hulga kiiremini kui 2009 aasta 9 seeria omad,need olid ikka wifi suhtes suht aeglased.DLNA on ka peal pole katsetanud,üllatav on ka suht hea mahe heli.Philipsi pilt muidugi super hea,3D jookseb kenasti,kuigi mõne koha peal on näha nn. clouding aga seda on ikka suht vähe.Mina sinu asemel neid samsunge ei vaataks 46 tolline 8 seeria Philips teeb oma töö igati ära võid ka muidugi plasma soetada,neid kiidetakse siin maa ja taevani.truffi kirjutas:Njah, kõik võimalik aga päris 50K või enamgi ei taha kindlasti mingi kasti peale nurgas panna...truffi kirjutas:Tahaks oma aasta vanust Philips 46" FullHD telkarit nüüd 3D vastu vahetada ehk uue soetada.
Mida antud isendist arvate?
https://pood.elion.ee/productInfo/55/sa ... C7000WWXBT" onclick="window.open(this.href);return false;
Tige juba laitis aga küsiks teiste arvamust kah. Värvid pidavad sitad olema.
Ootaks siis arvamusi.
Ja sel plasmal PS63C7000 pole ka DNLA-d ega wifit. Selle raha eest võiks viled ikka juba olemas olla... eriti kui veel Synologi koduservu olemas koos dnla toega. Nüüd vist juba päris puhtad led-id ka juba olemas aga hinnad veel krõbedad..
Müügis olevad Full HD telekad
Re: Müügis olevad Full HD telekad
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

truffi
Mis selle 3D telekaga pihta hakkad ?
Pole ju eriti midagi vaadata, inglaste jalka, mõned filmid ja multikad...
Vahva.
Terve pere istub kodus prillid ees.
Ja kui LCD 3D, siis veel ka teatud sektoris.
Sõbralik pere.
Mis selle 3D telekaga pihta hakkad ?
Pole ju eriti midagi vaadata, inglaste jalka, mõned filmid ja multikad...
Vahva.
Terve pere istub kodus prillid ees.
Ja kui LCD 3D, siis veel ka teatud sektoris.
Sõbralik pere.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Noh praegu mõned 3D kanalid juba on tõsi küll praegu neid veel vähe aga mingit sektorivaatamist küll LCD 3D-l pole vaata kuskohast tahes ainuke asi et täieliku efekti saamiseks ei saa sa rakendada HD kanalite vaatamiskaugust,peab pisut lähemal olema.
90E-30W

90E-30W

See : http://video.consumerreports.org/servic ... 2326491001" onclick="window.open(this.href);return false; on siit juba 100 korda läbi käinud.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
DLNA'ga on selline pull, et üle võrgu *.mkv ei mängi, aga USB'lt mängib. Ilmselt softi kala.mustkass kirjutas:Kõige parem wifi tugi on Philipsil,sealhulgas interneti lehitseja,teiste mudelitega võite sellest vaid und näha,ainult etteantud lehed,töötab üle wifi üllatavalt kiiresti,hulga kiiremini kui 2009 aasta 9 seeria omad,need olid ikka wifi suhtes suht aeglased.DLNA on ka peal pole katsetanud,üllatav on ka suht hea mahe heli.Philipsi pilt muidugi super hea,3D jookseb kenasti,kuigi mõne koha peal on näha nn. clouding aga seda on ikka suht vähe.Mina sinu asemel neid samsunge ei vaataks 46 tolline 8 seeria Philips teeb oma töö igati ära võid ka muidugi plasma soetada,neid kiidetakse siin maa ja taevani.
Samsungi lcd led teleritel lööb kõige rohkem pildile sinist tooni, selle kohapealt tundus Sony led üsna hea.truffi kirjutas:Tahaks oma aasta vanust Philips 46" FullHD telkarit nüüd 3D vastu vahetada ehk uue soetada.
Mida antud isendist arvate?
https://pood.elion.ee/productInfo/55/sa ... C7000WWXBT" onclick="window.open(this.href);return false;
Tige juba laitis aga küsiks teiste arvamust kah. Värvid pidavad sitad olema.
Ootaks siis arvamusi.
Selle ledide sinaka tooni käes vaevlevad paljud odavama tehnoloogiaga telekad. Põhjuseks pidada olema see et led vajab fosforiga n.ö "värvimist" - et ta saaks emmiteerida valgena tunduvat valgust. Esimese põlvkonna ledid aga ei ole piisavalt hästi värvitud, peale selle on oht et see fosfor vananeb kiiremini kui led ise, tulemuseks see et aja jooksul võib led taustaga telekas minna veelgi sinisemaks kui ta algselt oli.
Veel proovivad Samsa C seeria omadest raha pigistada.Selle aasta D seeria samsad hakkavad tasapisi tekkima poodide hinnakirjadesse.Hind ka pea 700 eur väiksem kui aasta tagasi 55 tollise 8 seeria puhul.Euronicsil pisikese 40 -nese hind juba väljas.55 ne peaks 2800 euri kanti jääma.Disain ilus, 3D ja 3 tyyneri(T2,S2,C) olemasolu.
DVB-S/S2 0,8w,4,8E,13E,19,2E Triax multifocus.DVB-T/T2 Triax 100,Triax ula,Triax TMB-6. LG OLED 65B8 ja Samsung UE55D8005,Blu-Ray 3D HT-D7200
Ma soovitaks sul siiski Philips 9954 kui sihukest suurt ihaldad tollel ka DVB-S tüüner sees või Pioneer plasma(samuti kallimad mudelid DVB-S) tüüneriga.Samsung on alati neist kahest kõige odavam olnud,aga kas ka parem,see on küsimus?
90E-30W

90E-30W

Philips on masin mida ei vaata ma kohe kindlasti.Alates sellest kui viimaseotsa kineskoobid prosevigade töttu pea köik ära surid ja nyyd juba lcd masinatel taustavalguse inverterid surevad siis ei.(Töökohas tv hooldus ja garantii järgseid hädalisi näinud)Philips las teeb lokitange parem.Ka see uue philipsi ebamugav pult ja menyy isiklikult vastumeelt.Ise tegelt Sony senine kasutaja aga kuna uuetel mudelitel samsung lööb disaini, hinna ja s tyyneri olemasoluga paremates pöhjamaa mudelites, siis jääb valik sinna vist.Aga köik eks ole maitse asi, see minu isiklik vaatevinkel.
DVB-S/S2 0,8w,4,8E,13E,19,2E Triax multifocus.DVB-T/T2 Triax 100,Triax ula,Triax TMB-6. LG OLED 65B8 ja Samsung UE55D8005,Blu-Ray 3D HT-D7200
Sama võib ju ka Sumsangi kohta öelda.mulk2 kirjutas:Philips las teeb lokitange parem.

Mitmeid kordi omal nahal tunda saanud. smile25
Ma pole kunagi omanud LCD telekat. Arvuti monitor on, Philips 22 tolli.
Enne Pioneer Kuro't oli mul Philips'i 9 tuhande seeria PLASMA.
Ja juba siis tundus mulle, et Philips on etem igasugu Tsunga-tsangidest.
Soovitage 46" LCD telekat.
Vaja DVB-T2 tüünerit ja viisakalt töötavat Skype videokõne.
Vähe võiks elektrit ka võtta ja ekraan ei tohi läikiv olla.
Vaja DVB-T2 tüünerit ja viisakalt töötavat Skype videokõne.
Vähe võiks elektrit ka võtta ja ekraan ei tohi läikiv olla.
Kas just soovitada aga ise olen kaenud Sony KDL 46EX720 teleka ostmise võimalust.Sel mudelil on 3D võimalus.Võrku ühendamiseks vajab netipulka.Skype toimimiseks vajab mikrofoni ja kaamerat.Telekale,siis juba teised mudelid, sisseehitatud wifi adapter ning kaamera(nagu mac'il) tõstab aga hinna tunduvalt kõrgemaks.Hinnavaatluse andmeil on Sony KDL 46EX720 hind alla 1200 Eur.
Noh, Philipsi paksem aktsiapakk nüüd vist ka juba n.n. Tsunga-tsangide peos.tigekala kirjutas:Ma pole kunagi omanud LCD telekat. Arvuti monitor on, Philips 22 tolli.