Uute sageduslubade konkursi võitja on selgunud
Re: Uute sageduslubade konkursi võitja on selgunud
Olge nüüd mõistlikud...
Kas kellelgi siin on aimu saateantennide tarneaegadest (alates tellimuse kinnitamisest)?
Kogu see Starmani värk on nii JOKK , kui üldse saab olla.
Ja Starman ei ehita ise mingit võrku, selle teeb nende eest "täisteenuse" osutajana ära Levira.
Ja loomulikult mitte kolme päeva või kahe nädalaga...
Mida asjapulkadele ja meediale hambasse puhutakse, on hoopis teine asi smile36
Kas kellelgi siin on aimu saateantennide tarneaegadest (alates tellimuse kinnitamisest)?
Kogu see Starmani värk on nii JOKK , kui üldse saab olla.
Ja Starman ei ehita ise mingit võrku, selle teeb nende eest "täisteenuse" osutajana ära Levira.
Ja loomulikult mitte kolme päeva või kahe nädalaga...
Mida asjapulkadele ja meediale hambasse puhutakse, on hoopis teine asi smile36
Oh seda õnne, E44 läheb Koeru mastis kasutusele, merepoolsel rahval lääne-virus soome üks mux nagu noaga lõigatud, lisaks veel kamaluga igasuguseid häireid ülilevide puhul.Scott kirjutas:Mida Starman ehitas/peab veel ehitama:
MUX 4
602 MHz 37, Tallinn
634 MHz 41, Koeru
746 MHz 55, Valgjärve
594 MHz 36, Pärnu
674 MHz 46, Orissaare
578 MHz 34, Kohtla
MUX 6
546 MHz 30, Tallinn
658 MHz 44, Koeru
626 MHz 40, Valgjärve
562 MHz 32, Pärnu
538 MHz 29, Orissaare
554 MHz 31, Kohtla
MUX 7
642 MHz 42, Tallinn
522 MHz 27, Koeru
586 MHz 35, Valgjärve
698 MHz 49, Pärnu
674 MHz 46, Kohtla
Tallinn, Pärnu ja Orissaare peaks valmis olema(?), ülejäänu tähtaeg on mai keskpaigaks.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Miski sisetunne ütleb, et mitte ainult lääne-virus jääb päevi, mil põhjanaabri TV-d vahtida saab, vähemaks.karla kirjutas: Oh seda õnne, E44 läheb Koeru mastis kasutusele, merepoolsel rahval lääne-virus soome üks mux nagu noaga lõigatud, lisaks veel kamaluga igasuguseid häireid ülilevide puhul.
Ehk nagu mind lohutati- et Sina ei pea mitte enam Soome TV-d vaadata saama.
Viimati muutis martinj, 22:18, 26 Mär 2011, muudetud 1 kord kokku.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Kui Orissaare E46 käiku läheb, on jamad ka lääne pool 

Ehk, mis ma tahtsin öelda - ka Harjumaal võib muutuda Espoo E44 ja E46 vastuvõtt hullemaks. Need niingi nõrgad + Fiskars + tugev kohalik E45 ja nüüd hakkab ühelt poolt E44ja ja teiselt poolt E46 parasiiti juurde tulema.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Mul jääb siis põhimõtteliselt ainult Turku signaali püüda. E44 ja E46 olid niigi kehvalt püütavad, nüüd siis tehakse E46-le täiesti ära.
Ma ei saa aru, kuidas 6/5 masti abil suudetakse senise 11 asemel paremat signaali edastama hakata?
Loodetakse madalamatele sagedustele? Tõstetakse saatjate võimsusi? smile06
Loodetakse madalamatele sagedustele? Tõstetakse saatjate võimsusi? smile06
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Mismõttes 11 asemel? Jutt käib ju Zuumist, mis on kogu aeg ainult nendest mastidest levinud minu teada.Opo kirjutas:Ma ei saa aru, kuidas 6/5 masti abil suudetakse senise 11 asemel paremat signaali edastama hakata?
Ei tea kas Levira poolt praegu renditud sagedused mux2/3 jäävad ka siis käiku kui tulevad 3 uut zuumi enda sagedust
Kui kooselu Levira ja Starmani poolt jätkub - pole ju mõtet praeguseid muxe tühjalt seisma jätta. Mux3 ei pidavat ju niipea uutesse projektidesse minema.
Saaks ju viie muxiga Zuum sitaks raha kokku kühveldada...ok Levirale tuleb 2/3 eest renti edasi maksta.
Mina kui klient sooviks lihtsalt rohkem kanaleid, rohkem teenuseid.Olen nõus maksma ka lisapakketide eest smile14

Kui kooselu Levira ja Starmani poolt jätkub - pole ju mõtet praeguseid muxe tühjalt seisma jätta. Mux3 ei pidavat ju niipea uutesse projektidesse minema.
Saaks ju viie muxiga Zuum sitaks raha kokku kühveldada...ok Levirale tuleb 2/3 eest renti edasi maksta.
Mina kui klient sooviks lihtsalt rohkem kanaleid, rohkem teenuseid.Olen nõus maksma ka lisapakketide eest smile14
Panasonic TX-P50VT30E// 4G Telia TV // Ressiiver Yamaha R-N602
Zuumi on siiani edastatud lisaks neile kuuele ka Kristiine, Soinaste, Narva, Haapsalu ja Sauvere mastist.
Kui kolm esimest on täitesaatjad ja Starman arvab kliente kaabliotsa tulema-olema, siis kahe viimase kadumine paneb juba põntsu Lääne-Eesti vaatajatele.
http://www.levira.ee/dyna/site/saatejaamad.pdf
Kui kolm esimest on täitesaatjad ja Starman arvab kliente kaabliotsa tulema-olema, siis kahe viimase kadumine paneb juba põntsu Lääne-Eesti vaatajatele.
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
?vahetused tulevikus
27.03.2011 19:28
aprillis Valgjärve 40 > 23
mais Tallinn 45 > 28
juunis Orissaare 38 >22
kui ma eksin, küsige Levirast
Selge... Siis ma eksisin. Huvitav, et kusagil lõunapool pole Starman Zuumi täitesaatjate eest maksta raatsinud...Opo kirjutas:Zuumi on siiani edastatud lisaks neile kuuele ka Kristiine, Soinaste, Narva, Haapsalu ja Sauvere mastist.
Korrektsuse huvides on mast siiski KRISTIINA ja seda tänava järgi.Opo kirjutas:Zuumi on siiani edastatud lisaks neile kuuele ka Kristiine, Soinaste, Narva, Haapsalu ja Sauvere mastist.
ERR
Mis kuu päeval viiakse üle Tallinna Mux 1 E45 üle E28 peale?
Viimati muutis rait01, 22:30, 19 Apr 2011, muudetud 2 korda kokku.
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
...................
Viimati muutis rait01, 22:25, 19 Apr 2011, muudetud 1 kord kokku.
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.