mulk2 kirjutas:Igapäevast tööd tehes siin antennipaigaldajana vöib öelda ka seda, et möned inimesed ostavad viasati paketi tegematta endale selgeks kuspool neil yltse rödu näiteks asub.Vöi siis on rödult vaadates otse lepik ees,teine maja väga lähedal jne. Suuremates osades yhistutes on samuti paigaldamise kohta ka suht karmid reeglid: ei saa kuidagi rödust väljapoole tulla, ei vöi auke kinnitusele seina puurida(vajalik rödumastikasutus) vöi siis uuematel majadel pole rödul yltse kohta kuhu seinakinnitust panna(köikjal klaas,plekk plast jne.)
DVB-T(E45) leviga on pealinna alal suht loterii.On muidugi ka häid körgeid ja rannikuäärseid kohti kus vaata palju jaksad.Tohutult oleneb kohast, körgusest merepinnast jne.Ei saa arvestada sellega, et kui yks tuttav nyyd sai pildi ette siis peab mul ka nägema.
no mul ämm ostiski et kyll näeb miks ei näe siis noh talle seletada on sama hea kui hakka lehmale selgeks tegema lennulendamist kuna kui keegi teine saab siis peab tema kah saama endal on otse sellel suunal suur kuusk pluss suur maja....siis ytlesin et toon sae lähed lased kuusemaha ja mine otsi mahajäetud kaevandustest dynamiiti et majal 1 korrus ära koristada...siis et ei no siis paneme katusele aga soomes minu teada eraisikit katusele ei lasta ja oma mingit panni sinna ammugi panna ei saa...ja siis et um näed kõrval rõdul ka viasat aga see oopis suunatud Astra 1H 19.2E peale keeratud aga noh to ei saa aru...eks mingi päev kõnnin tema juurde oma kastidega siis hakkame puid ja maju langetama...