Soov oleks ühendada Selteka
http://www.selteka.lt/skaitmeniniai%20t ... php?item=4
digiboksi külge 2 tv-d (ei unista üheaegselt erinevate kanalite vaatamisest). Läbi scart pesa pole probleemi 1 teler ühendada, kuid digiboksist TV OUT → teise teleri antennipessa läbi antennikaabli ei toimi. Kuna boksi kasutusjuhend vaid leedu-keelne, siis ei saanud ma kindlalt aru kas sel RF modulaator on, aga tootja lehel paistab RF kohta märge olevat- vaadake ise klikates lingil. Lisaks proovisin signaali viia läbi videomagnetofoni- digiboksist scart pesast magnetofoni ja sealt koaksiaal kaabliga tv antennipessa, aga tulemuseta. Ehk peab läbi videomagnetofoni lastes ka kasseti sisse pistma (polnud kahjuks ühtegi et proovida) või piisab siiski ainult seadme sisselülitamisest? Üldiselt digiboksist ei õnnestu mitte kuidagi signaali kätte saada läbi koaksiaalväljundi.
Digiboksi ühendamine teleritega
- Linnavurle
- Entusiast
Re: Digiboksi ühendamine teleritega
Pole sellel RF modulaatorit. On RF loop, elik siis läbijooks.
ok, kui RF modulaatorit pole siis läbi videomagnetofoni peaks saama signaali kätte- mida ma valesti võisin teha? Ehk ei piisa vaid magnetofoni sisselülimisest ehk vaja ka kasset sisse lükata- seda parajasti kodus ei leidu? Või koguni tuleb boksi TV OUT pesast välja see sama kõrvalolevasse pessa minev antennisignaal?
- Linnavurle
- Entusiast
Kaldun arvama, et videomakk ei oska SCART sisendist pilti antenniauku suunata.
Mida te jahute nii kaua - SCART jaoks on olemas ka karpe, mis jagavad selle signaali kaheks.
Kuidas selle Selka videoväljund sellie toimingu jaoks sobib, ei tea. Ja pole minu asi kah.
Normaalne väljund on HDMI.
Kuidas selle Selka videoväljund sellie toimingu jaoks sobib, ei tea. Ja pole minu asi kah.
Normaalne väljund on HDMI.
Klassikaline videomakk on seni küll Scart komposiitsisendist edukalt RF genereerinud.
Ja kui tahad digiboksi komposiitväljundit jagada siis pole see keeruline - osta 75 oomine antennijagaja ja keevita antennikaablitele need komposiitsignaalide mummud otsa ja saadki videosignaali jagatud. Helile ostad kas üleminekutega jagaja või teed lihtsa kolmeharulise kabla ja anna tuld.
Ja kui tahad digiboksi komposiitväljundit jagada siis pole see keeruline - osta 75 oomine antennijagaja ja keevita antennikaablitele need komposiitsignaalide mummud otsa ja saadki videosignaali jagatud. Helile ostad kas üleminekutega jagaja või teed lihtsa kolmeharulise kabla ja anna tuld.