Täpselt nii,mul sama jama,peale selle viskab teemad lukku ka veel,kui uuesti leht avada siis on norm.tigekala kirjutas:Nii portaalil kui ka foorumil on ikkagi mingi viga küljes.
IE7-ga on vaja ca iga 2 tunni möödudes uuesti sisse logida.
Paned sinna linnukesed või ei pane, vahet pole...
Üleminek uuele portaalile
Re: Üleminek uuele portaalile
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

Kõik on peaaegu korras minu jaoks, aga natuke tülikad on 2 asja:
1. Automaatne login ei toimi. Vanas foorumis sai kuni väljalogimiseni oma arvutitega (wlan telefon, läppar ja PC (oma IP piires) kohe sisse pealehele.
2. Vanas foormis viis kohe konkreetse "topic"-u viimasele postitusele. Nüüd peab teemat avades ise klikkima nt viimasele leheküljele.
Kokkuvõttes uus foorum (tegelikult nüüdseks portaal) on isegi natuke liiga laialivalguv, eriti avalehelt vastu vaatav, infot paremalt vasakule igast küljest. Pean silmas RSS feedidelt tulevat infot, postituste infot jne jne. Eriti huvitav on teada et kõikide foorumikasutajate vanus kokku on üle 5000 a smile15
1. Automaatne login ei toimi. Vanas foorumis sai kuni väljalogimiseni oma arvutitega (wlan telefon, läppar ja PC (oma IP piires) kohe sisse pealehele.
2. Vanas foormis viis kohe konkreetse "topic"-u viimasele postitusele. Nüüd peab teemat avades ise klikkima nt viimasele leheküljele.
Kokkuvõttes uus foorum (tegelikult nüüdseks portaal) on isegi natuke liiga laialivalguv, eriti avalehelt vastu vaatav, infot paremalt vasakule igast küljest. Pean silmas RSS feedidelt tulevat infot, postituste infot jne jne. Eriti huvitav on teada et kõikide foorumikasutajate vanus kokku on üle 5000 a smile15
Olen probleemist teadlik ja tegelen sellega. Hetkel ei oska kahjuks lahendust pakkuda.andy kirjutas:Ühinen tige jutuga ,algul arvasin ,et minu masin veider. Ie käitub imelikult ,tulirebane tõõtab kõikse paremini ja chrome toimib ka .
Urmas
VU+ DUO4K_36E 28E 23E 19E 16E 13E 9E 7E 5E 1W 4W_1.1Triax+1.1Triax
Nuh eks ootame ja vaatame smile19
Mul ka sama probleem, üldiselt olen Chrome kasutaja. IE9 ja FF4 on foorumis käimiseks väga harva kasutuses (kui üldse...)
Mul ka sama probleem, üldiselt olen Chrome kasutaja. IE9 ja FF4 on foorumis käimiseks väga harva kasutuses (kui üldse...)
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
See on väike mure. Üleliigsest kolast saab kerge vaevaga lahti. Selleks on kaks noolekest: Ja läinud nad ongi smile85Energizer kirjutas:Kokkuvõttes uus foorum (tegelikult nüüdseks portaal) on isegi natuke liiga laialivalguv, eriti avalehelt vastu vaatav, infot paremalt vasakule igast küljest. Pean silmas RSS feedidelt tulevat infot, postituste infot jne jne. Eriti huvitav on teada et kõikide foorumikasutajate vanus kokku on üle 5000 a smile15
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Lisaks veel niipalju siia et peaaegu igal teemal on veel funktsioon "Kohanda vaade" millega iga kasutaja saab ise ehitada endale sobiva portaali, ehk siis muuta blokkide asetust ja samuti peita endale mittevajalikud blokid.Zuumbox kirjutas:See on väike mure. Üleliigsest kolast saab kerge vaevaga lahti. Selleks on kaks noolekest: Ja läinud nad ongi smile85Energizer kirjutas:Kokkuvõttes uus foorum (tegelikult nüüdseks portaal) on isegi natuke liiga laialivalguv, eriti avalehelt vastu vaatav, infot paremalt vasakule igast küljest. Pean silmas RSS feedidelt tulevat infot, postituste infot jne jne. Eriti huvitav on teada et kõikide foorumikasutajate vanus kokku on üle 5000 a smile15
Urmas
Tänud Zuumboxile vihje eest. Näen taas oma vana head digi-tv.ee foorumit, mis on lihtsalt väikese iluravi saanud. smile85
Jäin ühele teemale pikemalt vastama, et sisestades küsis kasutajanime ja parooli, seejärel ilmus uuesti ette vastusekirjutamise kast, kus äsjakirjutatud tekstist olid säilinud vaid tsitaadid. Kogu "romaan" koos linkidega oli kadunud. Tagasi minnes ei saanud enam sedagi kätte.
Selline tähelepanek siis, mida enne ei olnud. Kui kellelgi pikem jutt, siis igaks juhuks enne saatmist tehke koopia vahemällu.
@Raivo - 15 postitust lehel on väga hea smile85
Selline tähelepanek siis, mida enne ei olnud. Kui kellelgi pikem jutt, siis igaks juhuks enne saatmist tehke koopia vahemällu.
@Raivo - 15 postitust lehel on väga hea smile85
Mis mõte sellel on kui sisseloginud ei ole, manuseid ei näe? 

Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Kõik see hea mis siin on: failid,pildid jne. on foorumi liikmetele kaemiseks, mõistlik ju?
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
IMHO on see väga mõistlik - kes tahab vaadata, regab ennast foorumi liikmeks smile85faas kirjutas:Kõik see hea mis siin on: failid,pildid jne. on foorumi liikmetele kaemiseks, mõistlik ju?
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Foorumis on 4925 liiget, neist 2829 pole teinud ühtegi postitust ehk üle poolte koguarvust. Vastab see statistika tõele?
EDIT: Päris tõene see statistika olla ei saa, sest kasutaja jaanek on kirjutanud vähemalt ühe postituse, aga postituste arv on tal endiselt null (vt. 2 lehte tagasi minu poolt postitatud pilti).
EDIT: Päris tõene see statistika olla ei saa, sest kasutaja jaanek on kirjutanud vähemalt ühe postituse, aga postituste arv on tal endiselt null (vt. 2 lehte tagasi minu poolt postitatud pilti).
Statistika ei pruugi jah olla tõene sest ühel reaalsel foorumikasutajal võib olla mitu kontot.
Kasutaja jaanek on tõesti kunagi postitanud ühe postituse aga kuna see postitus on prügikastis siis seda statistikasse ei loeta. Foorumi statistika peaks olema tõene(peale ületoomist uuesti genereeritud).Sombi kirjutas:Foorumis on 4925 liiget, neist 2829 pole teinud ühtegi postitust ehk üle poolte koguarvust. Vastab see statistika tõele?
Nullimeeste kohta - see on tõepoolest jama lugu et meil on niipalju kasutajaid kes pole foorumisse mitte sõnagi postitanud. Äkki peaks hakkama välismaiste foorumite eeskujul selliseid kustutama?
urmas
Võiks mingisugune aeg olla näiteks 1 aasta kui pole postitusi teinud läheb kasutaja automaatselt prügikasti,milleks niisama foorumi ressursse kinni hoida.urmas kirjutas:Äkki peaks hakkama välismaiste foorumite eeskujul selliseid kustutama?Sombi kirjutas:
urmas
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
90E-30W

90E-30W