8.560€
Et nüüd kirjutatakse hindu nii. Ma oleks 8.565€ vähemalt küsinud.

Hirmus relv oli jah.Seisis tööjuures akna peal;40km Tallinnast lõunas oli Soome DM pilt praktiliselt kogu aeg olemas!siil udus kirjutas:Mul on sama antenn nagu opo pildilAinult, et kadunud kuhugi. Nõukaajal võttis toas Valgjärvelt (linnulennult olin siis umbes 70 km kaugusel Valgjärve mastist) DM ala pildid raudselt ette. Uskumatu antenn oli. Ülilevi ajal tulid sama antenniga Soome pildid mitmesaja km kauguselt.
Nagu näha ei ole asi ei Levita, Digita, ega ühegi teise sidefirma pädevuses. Teemast kumab läbi Eesti sideameti ükskõiksus ja puudulik koostöö naabermaadega. Kui muud ei aita, siis tuleks algatada allkirjade kogumine teemal "Eesti ja Soome TV kanalite omavahelise segamise lõpetamiseks".aandra kirjutas:Kui 45 kanal jälle taasasustatakse, ei lähe midagi paremaks soomlaste vaatamisel. Oli õhkõrn lootus.
See trükiviga on nüüd küll otse kümnesse smile44mesilane kirjutas:Nagu näha ei ole asi ei Levita, Digita, ega ühegi teise sidefirma pädevuses.
Pole küll DTV aga ikkagi: Kui tartusse elmarile saatja pandi mis põhimõtteliselt pool lõuna eestit ära katab (saatja vaid tegelikult tartu linna jaoks) siis hakkas maha killima üht läti jaama mis kohe kõrvalsagedusel. Sai uuritud siis et wtf, vastus oli umbes taoline: läti jaamad on mõeldud lätti ega peagi siin kuuldavad olema ilma häireteta (isegi kui üle piiri leviks veel normaalselt).mesilane kirjutas:Nagu näha ei ole asi ei Levita, Digita, ega ühegi teise sidefirma pädevuses. Teemast kumab läbi Eesti sideameti ükskõiksus ja puudulik koostöö naabermaadega. Kui muud ei aita, siis tuleks algatada allkirjade kogumine teemal "Eesti ja Soome TV kanalite omavahelise segamise lõpetamiseks".aandra kirjutas:Kui 45 kanal jälle taasasustatakse, ei lähe midagi paremaks soomlaste vaatamisel. Oli õhkõrn lootus.
Miks peame elama tehniliste võimaluste piiril ja leppima ülilevi korral hakkiva pildiga? Loodetavasti leiaks sellele toetajaid ka Soome poolelt, eriti põlissoomlaste valimisvõidu valguses.
Ja Eesti kanaleid ei pea ka Soomes nägema - tõsi. Ka Eestis pole kohalike kanalite vastuvõtutingimused alati ideaalsed (näit. autos sõites vms.).roska kirjutas:Ükski seadus ei näe ette, et peate nägema Soome kanaleid.