ziege kirjutas:maksab 4.99 uue hinnakirja järgi.

ziege kirjutas:maksab 4.99 uue hinnakirja järgi.
kui vaja saadavad koju lisakaardi ja lepingu.kokku123 kirjutas:ziege kirjutas:maksab 4.99 uue hinnakirja järgi.
Et mida siis?ziege kirjutas:Igatahes peaks selliste uudiste valguses Mart Tali müük aina kasvama- seda eriti kaabeltuunerite osas
Ise igatahes tellisin oma DM800Hd-le sundteki DVB-C pulga Saksast
Kas siis DVB-T ja DVB-H ei saagi kudistada ?MultiUser kirjutas:ziege kirjutas:
Ma pigem arvan, et satituunerite müük peaks paranema.
See jah paraku sõltub rikutuse astmestmartinj kirjutas:Kas siis DVB-T ja DVB-H ei saagi kudistada ?MultiUser kirjutas:ziege kirjutas:
DVB-C tuunerite müügi kasvust saaks rääkida kui DVB-C hakkab levima sinna, kus seda veel ei ole (loe: levima sinna kuhu veel ainult kas Elioni traat või Viasat otse panniga veel kättesaadav on). Hetkel on tegu ainult kortermajade turusegmendiga ja seda linnade keskustes. Eramupiirkonnad pühkigu suu puhtaks. Ahjah, Zuum on ka mingil määral alternatiiv.MultiUser kirjutas:Et mida siis?ziege kirjutas:Igatahes peaks selliste uudiste valguses Mart Tali müük aina kasvama- seda eriti kaabeltuunerite osas
Ise igatahes tellisin oma DM800Hd-le sundteki DVB-C pulga Saksast![]()
Minuarust on siin jutuks, et Starman tõstab hullult hindu. Vähemalt 10-15% enamusel teenustest. Ja see peaks siis kaablituunerite nõutavust suurendama??? smile11
(kui vaid keegi mu lõunataeva eest need kolakad maha lükkaks)
see lahendus toimib, kui oled levialas. Samas pole midagi imestada, et DVB-C tüünerite seas pole valikut: Kui pole piisavalt teenuspakkujaid kes täielikult Eesti oma võrguga kataks. Elion on oma DVB-C võrgu arendamise külmutanud. Starman ja STV ei levi 100% igale poole. Kaupmeestel polegi mõtet laia valikut DVB-C bokse maale tuua kui turgu nendele pole. Ainsa tulevikupotentsiaaliga on Eestis DVB-T ja DVB-S bokside müük, selle vahega et pole teada, mitme kanaliga DVB-T meil aasta paari pärast on... smile11 Elioni iptv on siiski kaabelvõrk ja ma seda individuaalvastuvõtusüsteemide hulka ei liigitaks.ziege kirjutas:DVB-C tüünerite turg on olemattu- sellesk ongi ainuõige valik Dream- soft on olemas, töötav vajadusel tüünermoodul ka vahetatav. Ise läksin seda teed et tellisin lastetuppa dreamile Sundteki pulga sappa, nüüd tegu kombotüüneriga seal. Starman oma pakutava Kaon SD tüüneriga on nagu Viasat kes pakub ametlikuks boksiks mingit sodi. Seega saigi ainult kaart võetud
Kena kuulda, et tegeletakse. Pidin just sama asja kiruma hakkama aga zoom jõudis ette. Jälgime mängu!buhh kirjutas:EPG remondiga igatahes tegeletakse, vaata täna õhtul üle.
... Ja perekond ISA Levira ja Ema Starman võiks lõpuks tegelema hakata ka tõlgetega. Starmani poolt pakutav ametlik sd Kaon tüüner jätab auklikuks SHOWTIME tõlked. Kaua võib seda JAMA parandama jääda.Kanalivahetusest ma üldse ei räägi, tahad eurosporti(suvalise zuumi kanali kohta käib) siis pead 3-4 korda proovima enne kui kanal avaneb-ebanormaalne! Kui see on operaatori poolt ametlikult pakutav tüüner- siis võiks see pill ka oma tööülesandeid täita ! Kui nii edasi läheb siis võib ZUUMILE ja VIASATILE võrdusmärgi vahele panna. smile25buhh kirjutas:EPG remondiga igatahes tegeletakse, vaata täna õhtul üle.