19,2 pealt kanaleid otsides ...
19,2 pealt kanaleid otsides ...
... paneb 9500 VIA CI end kolinal kokku. On see mingi tuuneri viga või EMU viga või miski muu anomaalia ? Kõik on ilus kuni sageduseni 12051 MHz. EMU on 4.7 ja kohanud olen seda ka ühe teise sammyga. 12363 on kah sama laks. Aitab ainult juhe seinast. Oskab keegi miskit tarka öelda ?
Kustutamine on lihtne nuppude järjekord on selline MENU - 2 - (PIN KOOD) - 2
Edasi valid välja transpondri, märgid punase nupuga ära ja siis OK.
Aga kas keegi on proovinud uurida milline kanal jama põhjustab. Saab ju need kanalid kõik PID'ide abil ükshaaval sisse lugeda. Ma mõtlen, et kas keegi on seda proovinud kunagi ?
Endal pole hetkel aega katsetada, kui olen proovinud siis annan teada, kas mu mõttekäik on üldse õige, st kas saab sedasi kanaleid kätte või ei saa.
Aga kas keegi on proovinud uurida milline kanal jama põhjustab. Saab ju need kanalid kõik PID'ide abil ükshaaval sisse lugeda. Ma mõtlen, et kas keegi on seda proovinud kunagi ?
Endal pole hetkel aega katsetada, kui olen proovinud siis annan teada, kas mu mõttekäik on üldse õige, st kas saab sedasi kanaleid kätte või ei saa.
See toiming on siis,kui kanalid juba leitud.Tahaks teada,kuidas transpondrit üldse tuuneri mälust jäädavalt välja juurida nii,et seda seal ei eksisteeriks.dumbuser kirjutas:Kustutamine on lihtne nuppude järjekord on selline MENU - 2 - (PIN KOOD) - 2