Äkki saaks abi ?

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Vasta
ElizabethH
Uudistaja

Äkki saaks abi ?

Postitus Postitas ElizabethH »

Et mure on selline , et telekat ei näe. Mul on tavaline United digiboks. Alates sellest kui aprillis oli mingi seadistamine ( mai tea, pidi vist uuesti kanaleid seadistama) ei näe ma telekat , ütleb , et signaal puudub ;/ No ma seadistaks uuesti agaaaa ..... MUL EI OLE PULTI !! ( see läks katki ja ma ei usu
et seda parandada saab ). Ma olen käinud OnOffis, Klickis, Euronicsis aga arvatavasti digiboksi pulte eraldi ei müüda siis v ? MIda ma tegma pean ? Kust ma saaks osta pulti United digiboksile ? olen otsinud netis aga pole leidnud kes
seda müüks ! Ja et kas ma enam üldse selle digiboksiga vaadata ei saa kuna mul pulti pole ? pean mingi uue ostma puldi pärast ?
Looooodan , et keegi saab aidata ! Aitäh :D
ttr2000
Uudistaja

Re: Äkki saaks abi ?

Postitus Postitas ttr2000 »

Küsi sealt kus selle digiboxi ostsid aga - abiks universaalpult mingisugune, samuti abiks täpsem info selle unitedi kohta. Nagu nt mudeli nr. Tevalo ja Oomipood kus võid kysida, ise soovitan Serigo elektroonikat. Ja kui katki pult on'? Algmolekulideks?
Kasutaja avatar
Zuumbox
Digivanake

Postitus Postitas Zuumbox »

Sellel boksil tundub esipaneelil kah mingeid nuppe olema; äkki saab nendega midagi teha smile11
Muidu jah, ikka universaalpult abiks.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Foorumil
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

No reeglina on võimalik pulte ka eraldi tellida,mis imeloom see United siis on,et pole talle pulti.Küsi kusagilt elektroonika kauplusest kas on võimalik eraldi tellida.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Vasta

Mine “Üldfoorum”