Nojah, sina saad jah. Enamik aga ei tegele sellega. smile12
Aga see eljoodikute ETV pilt on ikka seninähtutest küll kõige hullem... smile01
Striimitud pilt, selle juures ei aita ükski HDMI ega lilla värk midagi.
Telepildi pakkujad rabelevad Eurovisiooni vaatajate pärast
Re: Telepildi pakkujad rabelevad Eurovisiooni vaatajate pära
Mis te selle pildi üle virisete, see oli lauluvõistlus
Huvitav elamus oli soundi edasi-tagasi switchida ETV ja YLE2 vahel (mõlemad DVB-T). ETV sound oli nagu keegi oleks Selga raadiot eemalt mobiiltelefoniga salvestanud ja youtube kaudu uuesti eetrisse paisanud.
YLE2 lasi mu suureks rõõmuks valida ka puhta soundi, ilma kellegi kommentaarideta... audio kanal 3.

YLE2 lasi mu suureks rõõmuks valida ka puhta soundi, ilma kellegi kommentaarideta... audio kanal 3.
Martini
DVB-T/S: Golden 9060 & CT5000Cplus & HTPC
DVB-T/S: Golden 9060 & CT5000Cplus & HTPC
Täpselt nii. Ja seda nähtust olen ma ka varem täheldanud; Yle heli on ikka parem olnud. Eurovisioon pole veel kõige parem (loe: hullem) näide; Viini uusaastakontserdid kannatavad sama häda käes.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Kadedus rõhub rinda... saate siin kanaleid klõpsida. Mulle tehti selgeks, et on vaja Reikopit kuulata ja see, et Das Erste pealt HD ja hea heli tuleb, ei huvita.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Miks arvata et see edastamine muu programmiga väga teistmoodi oleks...Martini kirjutas:Mis te selle pildi üle virisete, see oli lauluvõistlusHuvitav elamus oli soundi edasi-tagasi switchida ETV ja YLE2 vahel (mõlemad DVB-T).
Mul aga oli vastupidi - mind oleks vist ära killitud kui oleks ETV peale jäänud.martinj kirjutas:Kadedus rõhub rinda... saate siin kanaleid klõpsida. Mulle tehti selgeks, et on vaja Reikopit kuulata ja see, et Das Erste pealt HD ja hea heli tuleb, ei huvita.
Mul oli veel vahvam kontrast.
Kõigepealt vaatasime karla/jaanus+-iga, AC/DC Live at River Plate, 2011.a. Mehhiko kontserti DVD kvaliteedis.
Ja siis...
Eurovision 2011, Eesti terrestriaalist.
Kõigepealt vaatasime karla/jaanus+-iga, AC/DC Live at River Plate, 2011.a. Mehhiko kontserti DVD kvaliteedis.
Ja siis...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Elamus missugune ... smile54tigekala kirjutas: Ja siis...
Näe, kasutaja kokku123 on ritta ladunud erinevad pildid kirjeldamaks seda digitaalset nirvaanat mis meile erakordseid elamusi pakub smile39
http://www.upload.ee/image/1346031/etvvorldus.png
Selline olukord tasulise võrgu (elion) pildikvaliteedis vääriks avalikku häbiposti. Ega ka teistel eriti kekata millegagi pole, leebelt öeldes...
http://www.upload.ee/image/1346031/etvvorldus.png
Selline olukord tasulise võrgu (elion) pildikvaliteedis vääriks avalikku häbiposti. Ega ka teistel eriti kekata millegagi pole, leebelt öeldes...
Seevastu Sakslaste ja Norrakate HD ja SD pildid olid väga head, mida vaatasin. (Praegu peab vaesel Eestlasel ikka elutoas olema 2 telekat kõrvuti ETV ja HD).
Das Erste HD ja NRK1 HD . Sellised superhead SD pildid ilmselt sealt ümber kohapeal konverditigi.
Saadud pilt oli nii hea et vaata et paremgi kui vana hea analoogi ajastul.
Aga teooria järgi ei saa kunagi digi pilt olla sama hea kui samasuur analoogpilt.
smile22
Nüüd nutame kõik taga vana head PAL pilti.
Võibolla kunagi näeme veel ETVHD kanali pealt head pilti.
Lootus sureb alati viimasena.
smile02
Das Erste HD ja NRK1 HD . Sellised superhead SD pildid ilmselt sealt ümber kohapeal konverditigi.
Saadud pilt oli nii hea et vaata et paremgi kui vana hea analoogi ajastul.
Aga teooria järgi ei saa kunagi digi pilt olla sama hea kui samasuur analoogpilt.
smile22
Nüüd nutame kõik taga vana head PAL pilti.
Võibolla kunagi näeme veel ETVHD kanali pealt head pilti.
Lootus sureb alati viimasena.
smile02
Aerial AS24 polarmount 76E - 13E Ku+C; 2.1M 87E C; 2.4M 7E; 2xTriax110Ku; 3M 28.2E; 30W.
Amiko Viper4K; DR.HD F15; TBS-5925; TBS-5520SE.
Amiko Viper4K; DR.HD F15; TBS-5925; TBS-5520SE.