HDTV USB DVB-T [PROBLEEM]
HDTV USB DVB-T [PROBLEEM]
Probleem seisneb selles, et sai see isend siis ostetud : http://www.usbeasycap.info/HDTV%20USB%20DVB-T%201B.jpg
Mul on siis seinas selline pistik kus vasakul on TV ja paremal FM . Ühendasin siis selle pulga FM-iga ära, kuna TV juhet pole. Ja antenn millega need ühilduvad on kaa sama niiet vist pole probleem ? Niisiis probleem seisneb selles et kui ma ta näiteks BlazeTV 6.0-ga kanaleid otsima panen ei leia ta mitte midagi, kas asi võib olla antennis, pistikus, juhtmes, pulgas ... ?
Palun aidake kiire .
Mul on siis seinas selline pistik kus vasakul on TV ja paremal FM . Ühendasin siis selle pulga FM-iga ära, kuna TV juhet pole. Ja antenn millega need ühilduvad on kaa sama niiet vist pole probleem ? Niisiis probleem seisneb selles et kui ma ta näiteks BlazeTV 6.0-ga kanaleid otsima panen ei leia ta mitte midagi, kas asi võib olla antennis, pistikus, juhtmes, pulgas ... ?
Palun aidake kiire .
Re: HDTV USB DVB-T [PROBLEEM]
Ühenda ikka TV otsaga, mitte FM-iga. FM on raadio väljund ja reeglina on neil topsikutel filtrid sees, sellepärast sa signaali kätte ei saagi.
No tegin TV juhtmega proovi, täpselt sama tulemus . smile18
Oled Sa kindel, et sealt "seina seest" üldse midagi tuleb. Ehitaja pani karbid seina aga arendaja antennipaigaldust ei tellinud. Sul peab katusel olema tavaline DM antenn. Kui majas on kaabelTV, siis Sa ei näegi sealt midagi.
No mul on kõik läbi proovitud, asi siis ikkagi pulgas . ....... smile18
1. Kas pulk on uus?
2. Kas seinapesast tuleb kindlasti DVB-T signaal ehk tava-antenn?
3. Kus sa asud?
4. Kas pulk on ikka korralikult installitud? Kas arvuti näitab pulga olemasolu?
5. Kas VLC-ga oled proovinud?
2. Kas seinapesast tuleb kindlasti DVB-T signaal ehk tava-antenn?
3. Kus sa asud?
4. Kas pulk on ikka korralikult installitud? Kas arvuti näitab pulga olemasolu?
5. Kas VLC-ga oled proovinud?
Kui oled selles kindel (proovisid dvbT digiboksiga ja nägid telekast pilti), siis kontrolli arvuti seadeid ja kui ka see ei aita, siis vii pulk tagasi sinna, kust said.matu9977 kirjutas:No mul on kõik läbi proovitud, asi siis ikkagi pulgas . ....... smile18
Tervitused!
Ma ei kujuta ettegi mida nüüd teha, mu arvuti ei tunne enam ära mu pulka, varem ikka tuli kiri alla : [Uue riistvara leimine...] vms. Aga nüüd ei tule, ma ei tea kas olen ise oma usb pistikud ära juksinud ? ... :S:S:S ,
Sa võiksid kõigepealt küsimustele vastata. Lisaküsimus ka:
6. Mis OS arvutis on ehk kas kasutad Windowsi (millist) või mida?
Enne ei saa edasi midagi soovitada.
6. Mis OS arvutis on ehk kas kasutad Windowsi (millist) või mida?
Enne ei saa edasi midagi soovitada.
Kasutan Windows xp, VLC-ga olen proovinud, ei tööta.
- vanemleitnant
- DigiTVfänn
TV ja FM juhtmete erinevus seisneb ainult selles, kumb juhtme ots seinapesasse torgata...matu9977 kirjutas:Ühendasin siis selle pulga FM-iga ära, kuna TV juhet pole.
TriaxUnix-100, maapind 11 m, antenn 7 m maapinnast, suund Espoo
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
Jah olen sellest juba aru saanud, kuid nendel FM pistikutel pidid mingid filtrid sees olema keegi rääkis eespool .
Igastahes probleem pole lahenenud, asi siis ikkagi pulgas .
Igastahes probleem pole lahenenud, asi siis ikkagi pulgas .
Kas su arvuti pulka üldse ei näita? Kas pulk seadmehalduris kirjas on? Kas erinevaid USB pesasid oled proovinud? Jube raske on lahendust välja pakkuda kui sa ei taha küsimustele vastata. Vaata ja vasta küsimustele mõni postitus tagasi.
Matul on haridust veel vähevõitu, kui 2017 a. gümnaasiumi ära lõpetab, ehk siis suudab küsimustest aru saada. smile07
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.