Srt subid töötavad õnneks laitmatult. Kõigepealt tuleb need siiski UTF-8 formaati konvertida.

Sama on eetrist salvestatud saadete puhul.yb228a kirjutas:Viimaste uuendustega minu kastil MKV failidele subtiitrid ei toimi enam üldse.
Nii konteinerisse pandud kui ka srt failist. Valida saab aga ekraanile ei teki.
esiteks vaheta välja sattellites.xml mille saad http://satellites-xml.eu lehelt - see on seal kindlasti kõvasti aegunud asi ja teiseks - mitte ainult mulle tundub, et viimasel ajal on midagi väga mäda raua juhtimisega E2 softis (mitte ainult PLI)sund kirjutas:Sai proovitud viimaseid imagesi, kuid kanaliotsingul leiab ainult veerandi ülesse.(OpenPLi-2.0-beta-dm800se-20110620)
Mis ajast? Eile mul küll veel uuendas. Võibolla seetõttu, et ma polnud pikka aega uuendanud. Aga, noh kui töötab, polegi vaja.rimas kirjutas:Paistab, et OpenPLi 2.0 arendamine on lõppenud ja uuendused tulevad ainult OpenPLi 2.1 jaoks. Tarkvarahaldurist 2.0 < 2.1 ei uuenda. Tuleb uus image flashi lasta. Aga mingit vahet 2.0- ga küll ei märka. Sama kiire, kõik on sama. Vähemalt ei ole midagi katki läinud muutustega.