Kanali vahetus 45->28 kaotas kanalid

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
digimees
Uudistaja

Kanali vahetus 45->28 kaotas kanalid

Postitus Postitas digimees »

Tere! Selline lugu, et minu digipööre on tulnud alles sel aastal. Tõstsin oma toaantenni http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=ANT%20111-KN suvila katusele ja vaatasin kenasti. Kui toimus kanali vahetus 45 pealt 28-le, kadus pilt ära. (NB! See pidi ju levi parandama!) Ostsin siis enda arust veidi parema antenni http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=DM-LOGO28 ja lootsin, et ehk näeb midagi, aga ei, vaevu korraks vilksatas tasuta kanaleid. Suvila on Vääna-Jõesuus muidugi ja orus, kaardi järgi jääb ka Paldiski saatja levi piirile või kergelt välja. Mida teha?
Kasutaja avatar
Opo
DigiTVfänn

Re: Kanali vahetus 45->28 kaotas kanalid

Postitus Postitas Opo »

Kui Paldiski saatjalt pilti tahad saada, siis see on vertikaalpolarisatsiooniga. Kas antenni keerasid pikkiteljel 90 kraadi, et
selle pulgad oleksid suunatud üles ja alla. smile45
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Kasutaja avatar
buhh
DigiTVfänn

Postitus Postitas buhh »

Pealkiri on vale, seda tegid Sa ise. smile28

Kas Sa ostes ikka küsisid antenni paigaldamiseks Vääna-Jõesuu-sse? Koonerdamine pole kokkuhoid! Antenn tuleb valida vastavalt asukohale ja vastuvõtutingimustele.
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Postitus Postitas martinj »

Loll küsimus aga - kanaliotsingu ikka tegid ?
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
digimees
Uudistaja

Postitus Postitas digimees »

martinj kirjutas:Loll küsimus aga - kanaliotsingu ikka tegid ?
Haha :) Tegin. No täna oli parem päev, upitasin selle antenni nii kõrgele kui sain ja UNITED dvbt9070 boxiga on signaali kvaliteet 80-100%. Kas Vääna-Jõesuus on lootust ka Soomet vastu võtta? Millise antenni peaks ostma, Oomipoes on nt http://www.opood.ee/?t=k_ki&i=ANT-UHF31-KN, kas kas sellest piisab või veel parem kui saaks mõne kompaktsema. Ja kas need 2 kaablit saab kokku ka kuidagi ühendada siis (eesti + soome). Jaa-jaa, ma tean, et ma olen väga algaja :)
Kasutaja avatar
Scott
Digivanake

Postitus Postitas Scott »

Mida kompaktsem, seda väiksema võimendusega ehk vähem lootust soomlasi püüda.

Su Oomist valitud antenn ajab signaali olemasolul asja ära. Räägitakse, et Triax veel parem, aga mul selliste Yagi-tüüpi antennidega kaugvastuvõtu kogemused puuduvad.

Pilt.

Kahe antenni ühte kaablisse saamine ei ole lihtne ega odav. Katsu enne soomed kätte saada.
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Postitus Postitas martinj »

See triax on väga hea antenn. Oli omalgi, nüüd ootab rõdul paremaid päevi smile22 Soovitan valida 21-50 mitte 21-69 kanali oma sest ülemine ots pidavat mobiilivõrkudele minema.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”