LPT Kaabel
Proovi vanemat versiooni, mul oli selle 2.51 ga kah üks jant teise otsa aga vanem on stabiilsem ja siis veel, et kui ühe opi teed ära restardi funpromi seejärel tee järgmist operatsiooni nii iga kord siis toimib (nt. peale erasemist paned proge uuesti käima ja connektid siis alles paned failid ükshaaval peale, vahepeal jälle restardid funpromi, failide panekut alusta alumisest), vähemalt mul toimib nii XP puhul
Jõudu 

Asi tundub kahtlane, arvan et valesti jootsin kokku. Nimelt tevalost pärit http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store. ... 3#!220-483.
Kuid kuidas jalgade numbrid ? Kardan, et panin nendega mööda. Tegelt kui nüüd asja lähemalt uurida siis vist hoopis D25 vale.
Kuid kuidas jalgade numbrid ? Kardan, et panin nendega mööda. Tegelt kui nüüd asja lähemalt uurida siis vist hoopis D25 vale.
Asi täitsa õige ainult sellega, et mis pidi joota on jah probleeme ma alguses kah jootsin kaks korda ümber kuna esimene variant oli tegelikult õige. Sorry aga ma hetkel ei mäleta, kas tuleb joota jalad üles või alas pidi, kahju, et need nummerdatud ei ole siis oleks lihtsam, hetkel pole mul oma vidinat käepärast kah. D25 on mul isane ehk pistik mitte pesa. Aga seda funpromi peab jah peale iga toimingut restartima ja siis ikka enne järgmist toimingut connektima. Need failid lae kaardile ka üks haaval ja altpoolt üles vähemalt mul nii toimib.