Milline digiboks ja kust (hdd, dvd, lan jne võimalustega)

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Kasutaja avatar
Sculder
DigiTVfänn

Re: Milline digiboks ja kust (hdd, dvd, lan jne võimalustega

Postitus Postitas Sculder »

Kuna seal juhendis on ka see kiri tasuks enne ostu küsida müüjalt kas see nende müüdav mudel ka ikka omab CI/CI+ pesa.
“CI CAM with CI or CI+ CARD” is not supported in some countries and regions; check with your authorized dealer.
Soomest ostes ilmselt probleemi pole :)
Imelik, et enamus müüjaid ei maini sõnagagi CI pesa olemas olust :roll:
DVB-S2: DM8000HD PVR (1W & 5E) | DVB-T/S/C: Panasonic TX-P42V20E | DVB-T2: Panasonic DMR-BW780EBK | DVB-T2/S2/C: LG OLED55E6V
satter
Entusiast

Postitus Postitas satter »

MultiUser kirjutas:
satter kirjutas: Kasutusjuhendi lk 19 on pilt ja kirjeldus:
To watch paid channels, insert the CI CAM with CI or CI+ CARD.
Mis see on, kas see on mooduli koht või valmis kaardilugeja, kuhu Zoom TV kaart sisse käib?

mõned leheküljed tagasi ja loeks ka sealt...

Nende aparaatidega on kopeerimiskaitse tõttu suhtkoht lootusetu midagi normaalselt salvestada. Vähemat niisugustest kogemustest on põhjanaabrite foorumitest lugeda...
Mida silmas pead, kas kasutusjuhendi lk 17?:
"Recorded videos are DRM (digital rights
managements) protected and cannot be played
on a PC or other product. Note that files saved
on the TV cannot be used after the main board
is changed."

Ma ei tea, kas see Eestis on üldse kasutusel ja ega ma mujal neid vaadata ei tahagi, kui paari päeva jooksul pärast salvestust, sest reklaami pausid teevad kas ülekaaluliseks, kui igakord kööki lipata või oma aja väärstustajale on igakordne 20 minutit ootamist lihtsalt löök allpoole inimväärikust.

Jah, kurvaks teeb, selle asemel et poodi minna ja vajalik seade osta tuleb aega foorumite külastamisega sisutada ja ilmselt nii ongi mõeldud, et lõpuks võid edasi tagasi lehti keerama jäädagi :-)

PS. Nüüd märkasin, et tegu oli lingiga eelmisele lehele siin foorumis smile12
Kuid ega aru ikka ei saanud, minu teada on täna vabu kanaleid õhus ka vähemalt 4 - etv, etv2, TV2, TV3, so mida tüüner ilma kaardita näitab. Ehk täpsustad?
Kasutaja avatar
laika
Entusiast

Postitus Postitas laika »

PS. Nüüd märkasin, et tegu oli lingiga eelmisele lehele siin foorumis
Kuid ega aru ikka ei saanud, minu teada on täna vabu kanaleid õhus ka vähemalt 4 - etv, etv2, TV2, TV3, so mida tüüner ilma kaardita näitab. Ehk täpsustad?
Tähelepanu juhiti sellele soomlaste foorumile - http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=84908

Seal lahatakse üksikasjalikult Samsungi BR mängija+salvestava DB-ga tekkinud jamasid TV kanalite ajastatud salvestamisel, salvestamisel ja samaaegsel vaatamisel. Tasub tutvuda enne kui poodi tormad smile19
Kasutaja avatar
MultiUser
Entusiast

Postitus Postitas MultiUser »

satter kirjutas: Kuid ega aru ikka ei saanud, minu teada on täna vabu kanaleid õhus ka vähemalt 4 - etv, etv2, TV2, TV3, so mida tüüner ilma kaardita näitab. Ehk täpsustad?
Kui Sa sellise seadme AINULT vabade kanalite vaatamiseks/salvestamiseks plaanid osta, siis lähed ilmselt kahuriga sääske tapma.
Ja tasuliste kanalitega saab vaid ühte kanalit korraga salvestada/vaadata. Niiet kogu kompott muutub mõttetuks.
Osta DB8000 sel juhul. Või siis mingi "vaese mehe DB" (kloon või muu linuxlane), saad ehk 2-3 korda odavamalt ja 2-5 korda kehvema ;-)

Onju neid kaardipesata DVB-T salvestavaid seadmeid kõik poed täis, kui kaardipesa ei ole plaanis kasutada.
Ise selliste peale oma aega pole kulutanud kuid eeldan, et mõned neist ehk ikka toimivad ;-)

Sellist seadet, mis kõike hästi teeks (k.a. "koduvideote" kettalt/plaadilt/pulgalt/võrgust näitamine koos subtiiritega) ei ole ilmselt mõtet alla 1200€ otsida. Samas, eraldi kopsikutena tuleks asi ilmselt mõnevõrra odavam.
toivo101
Uudistaja

Postitus Postitas toivo101 »

satter kirjutas:Vaatasin ka Amazon UK'st seda Samsung BD-D8200 seadet. Seal koos saatmisega Amazoni oma poest hind ca 330.-
http://www.amazon.co.uk/Samsung-BD-D820 ... 462&sr=8-1
Lisaks ka mõned ostja kogemused seadmega.
Kas keegi teab, millise Zoom TV Conax mooduli ja kuskohast saaks juurde osta?
Kuid ilma kaardita peaks ju saama antenniga vaadata ja salvestada ETV, ETV2, TV2, TV3 kanaleid? Mitte ühte nagu eelpool keegi mainis.
Soetasin ka omale selle seadme ja siiamaani olen suht rahul.Starmani kaablivõrgus saab salvestada ühte kanalit ja samal ajal vaadata ainult ETV-d,teisi samal ajal ei näita.Salvestamisega (ka HD kanalid) ja taimeritega minul probleeme pole olnud kõik saated on ilusti ära salvestanud väljaarvatud muidugi see,et eesti kanalitel tuleb käsitsi lõppu +5min lisada kui tahad filmi lõppu ka näha.
Katsetasin ka maal Soome kanalitega ja sinna sobib ta isegi paremini kuna vabade kanalite salvestamisel saab kõiki teisi kanaleid samal ajal vaadata.
Conax moodul on mul kunagi ammu Remondieksperdist ostetud SW:CNX-STD-2.5.9 HW:2.2.1 ja toimib ilusti.
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”