satter kirjutas:
Jutt õige, kuid ma ei pea seda normaalseks, et
1.olen sunnitud kasutama 4 aastata vana kõvakettaga salvestit, sest uut tänapäevast tehnikale vastavat osta ei saa, kas ei oska või ei olegi olemas. Kuna vanal puudub digi tüüner ja kasutusel on väline tüüner, siis on selle programmeerimise võimalused väga piiratud.
osta DM800se + USB DVB-T tuuner või 8000 koos 4 sisemise DVB-T tuuneriga ja kõik mis hing ihkab on olemas ... kallis? see kõik on suhteline - tähemees siin üksvahe pakkus salvestavat box-i ja hind oli ka sinns 5 ja 6 tuhande vana raha vahele
satter kirjutas: 2. Olen hankinud vähemalt 4 tüünerit, sest igaüks neist oskab midagi teha aga kõike ei oska ükski.
rahas pole järelikult küsimus smile85
satter kirjutas: Antud olukorras peaks Eestil olema tehniline ametkond, kes suhtleks otse tootjatega ja vajadusel seadmeid testiks vastavalt tarbija valikutele ....
ja loomulikult peaks see ametkond olema maksumaksja rahakotilt finantseeritud, et käputäie erisoove täita ???
satter kirjutas: Samuti tekib küsimus, kui tuleb uus standard, kas siis muutub meie soetatud seadmepark jälle kasutuks?
loomulikult - kas oskad tuua mõne näite kus vanem süsteem on etteühilduv uuemaga ??? NMT-ga said GSM võrgus ka helistada? 2G seade omab samu võimalusi mis 3,5G? DVB-S tuuner töötab ka DVB-S2 süsteemis? ...