FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
xxmen
DigiTVfänn

Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Postitus Postitas xxmen »

martinj kirjutas:
Krt jälle peab ERRi arhiivisaateid otsima hakkama, milles J.P. kinnitab, et kui odav on tigi edastamine ja et kanaleid pidi massiliselt juurde tekkima. smile25 .
Pihel vastab: 8)
Pihel: ähvardus vabalevist lahkuda on jultunud tegu
http://www.epl.ee/artikkel/600446
Pikk tekst ka:
Pilt
Kolb
Edasijõudnu

Postitus Postitas Kolb »

mustkass kirjutas:Ikka arvan,mis mulle meeldib,Aktuaalne Kaamera näiteks väga head uudised... :lol:
Maitse asi muidugi,aga leian et riigitelevisioon peaks ikka parem olema,kuidagi tundub et vanasti oli nagu asjalikum,aga no head saatejuhid ju kõik parematele jahimaadele (loe erakanalitesse üle kolinud)
Ei taha mõtte avaldamise üle norida aga sellist kanalit ma ainult vaataksingi kus on "väga head uudised". Tõepoolest halbu ei sooviks meist keegi. Ilmateate kohta niipalju, need on meie vaba levi kanalitel pigem shõud. Ilma teatamisega (ennustamisega!) pole neist enam midagi pistmist. Ikka sellepärast, et ilma ei suudeta enam isegi 10 tundi ka ette ennustada. Milleks üldse EMHI nii kallist aparatuuri ja inimesi üldse üleval pidada.
Kuidas riigitelevisiooni tuleks paremaks teha, siis siin foorumis kusagil võttis Roska sõna, et kõigepealt tuleks olemasolevad võimalused tööle panna ja see vanadkodu koosseis üle vaadata.
Kuidas see lõppeva nädala moto kõlaski: eestlane on möku ja laseb kaupmehel endaga teha seda mida see soovib. Jutt oli vist meil kordades kõrgemast suhkru hinnast kui mujal maailmas. Niiet - mökukari, kõik kommima!
smr
Entusiast

Postitus Postitas smr »

Kolb kirjutas: Kuidas riigitelevisiooni tuleks paremaks teha, siis siin foorumis kusagil võttis Roska sõna, et kõigepealt tuleks olemasolevad võimalused tööle panna ja see vanadkodu koosseis üle vaadata.
Et teha veel üks järjekordne noorte telekanal? Arvestades meie vananevat elanikkonda ning ka enda vanust, olen ma alati ebameeldivalt üllatunud meie meedia noortekesksuse üle. Ma tõesti ei viitsi mingit hilispubekat uudiseid lugemas vaadata, tal puudub minu jaoks vajalik usaldusväärsus.
Kasutaja avatar
kokku123
Digivanake

Postitus Postitas kokku123 »

mustkass kirjutas:või AK ilmateade kus teadustaja loeb nii aeglaselt et sul läheb algus juba meelest ära kui ta lõppu jõuab :lol:
AK ilmateadet võiks lugeda mingi kenam tibi. Vaataks kh. smile85 Sellepärast tulebki reporterist vahtida. :D Ilma ennustavad nagunii kõik kuhugi võssa, seega ei tohiks vahet olla kes seal ekraanil ringi kargab.

Aga üldiselt ERRi kõrgema osa võiks küll täielikult puhtaks teha ja noor veri peale lasta. Ehk hakkaks siis ka midagi muutuma.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

kokku123 kirjutas:
mustkass kirjutas:või AK ilmateade kus teadustaja loeb nii aeglaselt et sul läheb algus juba meelest ära kui ta lõppu jõuab :lol:
AK ilmateadet võiks lugeda mingi kenam tibi. Vaataks kh. smile85 Sellepärast tulebki reporterist vahtida. :D Ilma ennustavad nagunii kõik kuhugi võssa, seega ei tohiks vahet olla kes seal ekraanil ringi kargab.

Aga üldiselt ERRi kõrgema osa võiks küll täielikult puhtaks teha ja noor veri peale lasta. Ehk hakkaks siis ka midagi muutuma.
Kusjuures Kanal 2 paneb ikka viimasel ajal ilmaga täitsa täppi,TV3 näitab ainult Tallinn,Tart,Pärnu,Narva nagu rohkem linnasud eestis polegi :evil:
Aga mis ETV ilmateatesse puutub siis no läheb algus meelst ära enne kui lõppu jõuab,no nii aeglaselt loeb,nigu aegluubis :) Noorte tibide vastu pole ka mul midagi :lol: Aga õli tulle ETV programmide austajad,mida kuradit sealt ETV pealt just ETV 1 pealt siis nii väga vaadata on,nimetage mõnda saadet(ETV 2 on iseasi sealt näitab vanu "asju" ja see on 8)
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Postitus Postitas TarmoTanilsoo »

Eeks ole. Ise pean esitust esitajast olulisemaks. Aga no maitse asi. Mõni vaataks ilmselt isegi Võsa Petsi ilmakaardi ees. Teiseks, ei saa torkamata jätta et Eesti ilm ei ole kõikjal ühesugune - isegi 10 km ulatuses võivad olla tõsised erinevused. See kui ilmaprognoos sinu asukohas ei täitunud, ei tähenda et ta ei täitunud kusagil. No ei ole sõnu! Ja kas te tõesti arvate, et teete ilmateateid kärbetega paremaks? Pigem vastupidi! Aga see on juba tõsiselt OT, nii et lõpetan siinkohal.
Kasutaja avatar
kaido
Entusiast

Postitus Postitas kaido »

...
Viimati muutis kaido, 18:04, 04 Jaan 2013, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

TarmoTanilsoo kirjutas:Eeks ole. Ise pean esitust esitajast olulisemaks. Aga no maitse asi. Mõni vaataks ilmselt isegi Võsa Petsi ilmakaardi ees. Teiseks, ei saa torkamata jätta et Eesti ilm ei ole kõikjal ühesugune - isegi 10 km ulatuses võivad olla tõsised erinevused. See kui ilmaprognoos sinu asukohas ei täitunud, ei tähenda et ta ei täitunud kusagil.
Ärgem laskugem äärmustesse,aga võib olla Võsa Pets loeks ka ilmateadet paremini kui ETV omad,aga kui ilmakaardi peal on eesti kohta ikka 4-5 linna siis ei saagi ju paremat tulemust tahta peale kauba graafiline pool on ka K2 ikka hulga parem.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
siil udus
DigiTVfänn

Postitus Postitas siil udus »

mustkass kirjutas:...mida kuradit sealt ETV pealt just ETV 1 pealt siis nii väga vaadata on,nimetage mõnda saadet(ETV 2 on iseasi sealt näitab vanu "asju" ja see on 8)
Ma vaatan viimasel ajal seda "Eesti mängu". Hea mõnus loll saade.
AK uudiseid ka, kui meelde tuleb ja siis vahetevahel lihtsalt vaatan, kas see kanal ikka töötab.
Kasutaja avatar
Opo
DigiTVfänn

Postitus Postitas Opo »

Olen juba ligi paarkümmend aastat Soome kanalite (nüüd netist) ilmaennustusi vaadanud, Eesti omad ei kannata võrdlust välja (jäävad 10+aastat sisukuselt maha). Et elan Kesk-põhja Eestis, rahuldab ka vaadete katvus täielikult. Kanal 2 graafika on imelik, mingid punased-sinised laigud ja enamus mingi x-ala. smile06
http://www.yle.fi/saa
http://www.foreca.com/
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Kasutaja avatar
kokku123
Digivanake

Postitus Postitas kokku123 »

ETV üks suurimaid vigasi on et vaadatavad saated kõik kaotatakse ära. Püsivad 1 hooaja, maksimum 2 ja läinud. Samas mingit soga toodetakse/näidatakse 10 aastat.

Näiteks 24 näidati, mingi 1-2 hooaega vist kuskilt keskelt. Mõte? Krt kui näitad siis näita kõik 8 + film ära mitte 2 kuskilt keskelt. Eriti veel kui sarja hooajad kergelt seotud omavahel.

Samuti uurisin kunagi et miks ETV motosporti ei näita. Üks ütles et nemad ei tea ning küsi sealt, järgmine suht sama teskti ja oligi surnud ring.

Rahva raha eest kõvad tegijad aga midagi teada tahad siis ei vaevu keegi midagi ütlema.

+ kvaliteetprogramm :lol:

Pilt
Kasutaja avatar
humanoid
Entusiast

Postitus Postitas humanoid »

Ega siit foorumist positiivsust ei leia, igasugune virisemine ,hädaldamine nagu mingi naiste kari. Kõik tehakse maha, sita ajab keema.
Minumeelest on ETV/ETV2 üldse kõige vaadatumad võrreldes TV3/Kanal2 ´ga, kus jookseb lääne sarjade/seepide/filmide/realitite kräpp. Eks igaühele oma. ETV ei lasku lihtsalt nii madalale kui kommertsjaamad, kus iga hinna eest on vaja müüa. Näiteks mulle väga meeldis ETV2´s uus kultuurisari Jüri Üdi Klubi, väga huvitav vestlussaade.Veel näiteid OP, MI ,KAPITAL, OSOON, inglise komöödia sarjad. ETV dokumentaal sarjad on üle kõige, siis veel PEALTNÄGJIA mis teeb kõigile uurivale ajakirjandusele ära.
Ega ETV´d ei ole madalalaubalistele mõeldud, kes tahab lääne kräppi vaadaku kommertsi.
See oli nüüd minu arvamus.
Panasonic TX-P50VT30E// 4G Telia TV // Ressiiver Yamaha R-N602
Kasutaja avatar
Zuumbox
Digivanake

Postitus Postitas Zuumbox »

Njah... Ainuke paha viga selle asja juures on, et need on kõik korduste korduste korduste... ee... korduste kordused smile15
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

humanoid kirjutas:Ega siit foorumist positiivsust ei leia, igasugune virisemine ,hädaldamine nagu mingi naiste kari. Kõik tehakse maha, sita ajab keema.
Minumeelest on ETV/ETV2 üldse kõige vaadatumad võrreldes TV3/Kanal2 ´ga, kus jookseb lääne sarjade/seepide/filmide/realitite kräpp. Eks igaühele oma. ETV ei lasku lihtsalt nii madalale kui kommertsjaamad, kus iga hinna eest on vaja müüa. Näiteks mulle väga meeldis ETV2´s uus kultuurisari Jüri Üdi Klubi, väga huvitav vestlussaade.Veel näiteid OP, MI ,KAPITAL, OSOON, inglise komöödia sarjad. ETV dokumentaal sarjad on üle kõige, siis veel PEALTNÄGJIA mis teeb kõigile uurivale ajakirjandusele ära.
Ega ETV´d ei ole madalalaubalistele mõeldud, kes tahab lääne kräppi vaadaku kommertsi.
Sinu arvamus oli see ,et alustuseks sõimasid KÕIGIL voorumikaalsastel näo täis.
No nagu turueit kohe , smile45
Kasutaja avatar
humanoid
Entusiast

Postitus Postitas humanoid »

bljumkin kirjutas:
humanoid kirjutas:Ega siit foorumist positiivsust ei leia, igasugune virisemine ,hädaldamine nagu mingi naiste kari. Kõik tehakse maha, sita ajab keema.
Sinu arvamus oli see ,et alustuseks sõimasid KÕIGIL voorumikaalsastel näo täis.
No nagu turueit kohe , smile45

Ega MINA ise parem ole ,vaid püüan ise vähem vinguda...
Panasonic TX-P50VT30E// 4G Telia TV // Ressiiver Yamaha R-N602
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”