Mingi jama...
Mingi jama...
Okei. Probleem on selles, et tahtsin mõned start-up programmid kinni keerata. Kuid, kui control panelis vajutasin change start-up programs, siis lööb ette teate, et windows defender on välja lülitatud. Kui tahan seda sisse lülitada, siis lööb ette mingi veateate.
OS on vista home basic ning service pack 2. Riistvaraks aga asus f3, kui see midagi juurde annab. Lisan ka screenshoti.
Milles võib jama olla ning, kuidas seda lahendada? Google miskit tarka vastust mulle vist anda ei osanud.
OS on vista home basic ning service pack 2. Riistvaraks aga asus f3, kui see midagi juurde annab. Lisan ka screenshoti.
Milles võib jama olla ning, kuidas seda lahendada? Google miskit tarka vastust mulle vist anda ei osanud.
Re: Mingi jama...
Kõige lihtsam taasta arvuti endine seis ja asi laheneb ma usun iseenesest.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

See on see mingi last system restore point vms?
Jah XP-l on ta start-kõik programmid-tarvikud-system tools-süsteemitaaste,see peaks korda tegema kui muidu jagu ei saa.
90E-30W

90E-30W

mustkass kirjutas:Jah XP-l on ta start-kõik programmid-tarvikud-system tools-süsteemitaaste,see peaks korda tegema kui muidu jagu ei saa.
Vot, ei aidanud see. Probleem oli vist juba enne seda süsteemis sees, kui see taastuspunkt loodi. Kui windows uuesti peale lasta, siis see peaks probleemi lahendama?
No proovi siis mingit varasemat taastust ei anna?
90E-30W

90E-30W

http://support.microsoft.com/kb/932902
siin on ka sellest asjast juttu kui ingliskeelt mõikad ehk on abi.
siin on ka sellest asjast juttu kui ingliskeelt mõikad ehk on abi.
90E-30W

90E-30W

Uuri parem seda:
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 0ef8e6cbef
Tundub, et Microsoft Security Essentials ja Windows Defender on läinud omavahel kaklema.
Soovitaks selle Defenderi üldse metsa visata.
Pealegi, kas poleks mõttekam siis juba Win7 peale üle minna? Vista on ju teatavasti üks suht surnult sündinud nähtus smile36
Tundub, et Microsoft Security Essentials ja Windows Defender on läinud omavahel kaklema.
Pealegi, kas poleks mõttekam siis juba Win7 peale üle minna? Vista on ju teatavasti üks suht surnult sündinud nähtus smile36
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Viimasest oleks pidanud kohe alustama.
Windows Vista on selline ujoobisse, nagu oli viimane Ford Scorpio.
Ford sai asjast aru ja lasi välja hoopiski Ford Mondeo.
Nii tuli ka Windows Vista asemele Windows 7.
Windows Vista on selline ujoobisse, nagu oli viimane Ford Scorpio.
Ford sai asjast aru ja lasi välja hoopiski Ford Mondeo.
Nii tuli ka Windows Vista asemele Windows 7.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Noh, ma sain ka kunagi läpaka, millel oli Vista peal. Olles seda natuke näppinud, tekkis vastupandamatu soov temast kiiremas korras vabaneda. Ainult, et Win7 ei teadnud siis keegi veel midagi. Nii oligi asjade loogiline käik format C: ja XP smile19
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
matles kirjutas: OS on vista home basic ning service pack 2. Riistvaraks aga asus f3, kui see midagi juurde annab
XPst on kohatu juttu teha, kui probleem esineb uuemas mikisofti OP süsteemiga. Võrrelda pole nende vahel midagi.mustkass kirjutas:Jah XP-l on ta start-kõik programmid-tarvikud-system tools-süsteemitaaste,see peaks korda tegema kui muidu jagu ei saa.
Vista ja W7 on küll omavahel võrreldavad.
Asjaga reaalselt kokkupuutuvad isikud (mitte ainult mina) väidavad, et Vista (SP2) ja W7 vahel ei ole mingit Grand Canyon`it.Zuumbox kirjutas:Pealegi, kas poleks mõttekam siis juba Win7 peale üle minna? Vista on ju teatavasti üks suht surnult sündinud nähtus smile36
Jutt, et tegu on Vista hetkeolukorra puhul surnud OP süsteemiga ja koheselt tuleb üle minna W7 peale on asjatundmatu (naised saunas rääkisid)jutt.
Pealegi, kui sul on läpakas Vista litsentsiga, siis ei hakka sa ju uut litsentsi ostma. W7 ei ole midagi nii uuendusmeelset, et peaks selleks raha välja käima.
Noh...
Vähemalt lõputult uimerdama Win7 ei jää, nagu seda teeb Vista.
Olgu originaal või mitte.
Vähemalt lõputult uimerdama Win7 ei jää, nagu seda teeb Vista.
Olgu originaal või mitte.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Aga ma kasutan siiani XP-d ja probleeme pole smile36
See aitas. smile85 Ja ma arvan, et win 7-le pole eriti mõtet üle minna, esiteks: pole eriti tahtmist sellist pappi välja plekkida ning teiseks arvan ma, et raud jääb win 7 jaoks liiga nõrgaks. Aga siiski smile33Zuumbox kirjutas:Uuri parem seda:
Ma olen väga palju kokku puutunud peeti keeratud op süsteemidega arvutitega. Nii XP, Vista kui Win7 ja pidanud neid korda tegema.
Minu isiklik ja sügav arvamus on, et Vista (kana) on täielik pask. Kiitku selle litsentsi omanik seda palju tahes.
Microsofti tegelased ka parema meelega Vista nime enam suhu ei taha võtta.
Minu isiklik ja sügav arvamus on, et Vista (kana) on täielik pask. Kiitku selle litsentsi omanik seda palju tahes.
Microsofti tegelased ka parema meelega Vista nime enam suhu ei taha võtta.