No 1998. oli lumi kah valgem ja rohi veel isegi ei kasvanud suviste riigipühade aegu...zoom kirjutas:No oma Samsungi külmik hoiab ka 13 tööaastal...
See oli siis, kui me kõik olime ilusad, noored ja rikkad.
Ka Samsung.
No 1998. oli lumi kah valgem ja rohi veel isegi ei kasvanud suviste riigipühade aegu...zoom kirjutas:No oma Samsungi külmik hoiab ka 13 tööaastal...
Njah,null kirjutas:tavaliselt on sügavkülmas siiski 18 kraadi külma aga mine isahane tea,samsal siis 25 nagu naksti
OT: mul oli kunagi juhus kus kiiresti oli vaja katsetada ühe seadme külmakindlust käepäraste vahenditega - käiku läks "külm kirst" (äkki oli Hoover - igatahes oli see soomest teisele ringile toodud) ja laboritermomeeter (vene toodang, täpne ra**k) ... temperatuur kirstus nädal hiljem koos sealiha ja seadmega oli -22 (kirstu tehniliste andmete platele oli märgitud ka -18)null kirjutas:tavaliselt on sügavkülmas siiski 18 kraadi külma aga mine isahane tea,samsal siis 25 nagu naksti
kahtlustan samsungi karvast kättvalgekotkas kirjutas:OT: mul oli kunagi juhus kus kiiresti oli vaja katsetada ühe seadme külmakindlust käepäraste vahenditega - käiku läks "külm kirst" (äkki oli Hoover - igatahes oli see soomest teisele ringile toodud) ja laboritermomeeter (vene toodang, täpne ra**k) ... temperatuur kirstus nädal hiljem koos sealiha ja seadmega oli -22 (kirstu tehniliste andmete platele oli märgitud ka -18)null kirjutas:tavaliselt on sügavkülmas siiski 18 kraadi külma aga mine isahane tea,samsal siis 25 nagu naksti
tigekala kirjutas: Henkka,
Su köögi tulevik on pime, must ja kole nagu öö.
Üks valge laik ikka jääb. Külmik nimelt.Henkka kirjutas:Vähemalt ei teki tema valgel värvil tumedamaid piirkondi (nu nii ma ikka loodan...)
Ärge jummala pärast neid "eesti" viljast tehtud piiritusejooke ostke. Mulle toodi üks pudel prooviks. Ei suutnud teist juua, nii jube oli. Ning läks jääkappi. Ja jäässesiil udus kirjutas:Krt, mul jäätuvad UPOs kõik eesti viinad. Vahet pole. Mis temperatuur on ma ei tea aga ilge riist on.