.flac fail
.flac fail
Kas .flac failid tuleks mp3- ks nn. konvertida või on mingid muud võimalused nende kuulamiseks tavapäraste vahenditega? Ma ei mõtle arvutit. Lugupidamisega mina.
- valgekotkas
- Admin
Re: .flac fail
satifänni esimene valik näiteks dreamboxonumutt kirjutas:Kas .flac failid tuleks mp3- ks nn. konvertida või on mingid muud võimalused nende kuulamiseks tavapäraste vahenditega? Ma ei mõtle arvutit. .

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kui tänapäeaseks vahendiks on kas android telefon või windows arvuti, siis sobib winamp 

- valgekotkas
- Admin
descite kirjutas: või windows arvuti, siis sobib winamp
onumutt kirjutas: Ma ei mõtle arvutit..
Kõrveta audio CD näiteks
kui mingi juustum faili mängija siis mp3 käib küll. 

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
jep. minu viga. õhtul pea uimane otsas päevasest pingelisest mõttetööstvalgekotkas kirjutas:descite kirjutas: või windows arvuti, siis sobib winamp
onumutt kirjutas: Ma ei mõtle arvutit..

Tal on sama masin, mis Sul.valgekotkas kirjutas:Satifänni esimene valik näiteks dreambox![]()
Ah jaa. Sa viilisid ju teiselt kokkutulekult... Seal oli hr. onumutt kohal.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
1.Kas sai tuleks enne söömist e-ee ...onumutt kirjutas:Kas .flac failid tuleks mp3- ks nn. konvertida või on mingid muud võimalused nende kuulamiseks tavapäraste vahenditega? Ma ei mõtle arvutit. Lugupidamisega mina.
ekskremendiks muuta,

2.Kõik normaalsed meediamängijad mängivad .flac'i.Osta endale siuke koju ja kuula - HDI Dune, Popcorn Hour, WD junnidest mingi etc ...
midaiganes.
Tahad rohkem teada - loe siit
Veel midagi teemakohast
- valgekotkas
- Admin
järelikult Merlyn Music Player selga ja tuldtigekala kirjutas:]Tal on sama masin, mis Sul.