Kas Smit Conax CAM moodul on Eestisse sobiv?
Re: Kas Smit Conax CAM moodul on Eestisse sobiv?
Kas on mingi moodus välistamaks mooduli mingit viga või mittesobivust?
ütlen veel korra, kanalid peab leidma ilma moodulita.maena kirjutas:Puht eestlaslikult ... viimasena võetakse välja kasutusjuhend (RTFM). Ja seda lugedes selgus jah, et peaks tekkima valik antenni ja kaabli vahel. Aga seda mul ei tekkinud. Ei tea kust ja kuidas ta need ülejäänud kanalid antenni kaudu leidis.
ja kuna ei teki kaabli valimise võimalust, ei ole ka võimalik ülejäänud seadistusi teha (sagedused jne). Kas asi võib olla Starmani poolne teema, et minu Conax cam ei ole nn nende võrku registreeritud ja siis nad ei share ka stuffi?
Ja ei asu põhjas soome külje all vaid omadega Pärnus.
Tarvo
moodul on vajalik kodeeringu avamiseks.
ERR
Viasat Sport Baltic on Zuumi paketis? smile06
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Aitähh Kreisi-le ja teistele juhendamise eest.
Selgus, et telekas on võimeline vastu võtma ainult DVB-T-d. Nagu mina aru saan, siis pole mõtet edasi kaablit talle taha toppida.
Tänud
Selgus, et telekas on võimeline vastu võtma ainult DVB-T-d. Nagu mina aru saan, siis pole mõtet edasi kaablit talle taha toppida.
Tänud
Seda kahtlustasin ka mina, kohe algusest peale...
Ainult, kus kohast leiab need 66 kanalit ?
Kui Pärnu kandis, siis võibolla kuuevarbalised lätlased ?
Ainult, kus kohast leiab need 66 kanalit ?
Kui Pärnu kandis, siis võibolla kuuevarbalised lätlased ?
Viimati muutis tigekala, 23:20, 31 Aug 2011, muudetud 1 kord kokku.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Analoog kaabel-tv kanalid 

DVB-S2: DM8000HD PVR (1W & 5E) | DVB-T/S/C: Panasonic TX-P42V20E | DVB-T2: Panasonic DMR-BW780EBK | DVB-T2/S2/C: LG OLED55E6V
Selle pärast ei saanudki aru, miks ei näita ainult viasati kanaleid. Ülejäänud kanalid on olemas nagu starmani boxigagi. Kuigi vist ei tohiks nii palju näidata.
Kas TV programmide nimesid ei ole?
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Selle teleri spetsifikatsioone netist otsides leiab igasuguseid erinevaid variante.maena kirjutas:Aitähh Kreisi-le ja teistele juhendamise eest.
Tänud
Ehk on tal ikkagi DVB-C tuuner sees. Sel juhul peaksid proovima valida asukohariigiks Soome, see võib antud tuuneri aktiveerida (kui selline ikkagi peaks sees olema). Sama teema on siin teiste teleritega varem läbi jooksnud.
Selleks, et asukohariiki muuta tuleb üldjuhul algseaded taastada.
- peeter3000
- Digivanake
32LE5300 peab olema nii DVB-T (HD) kui ka DVB-C (HD) tüünerid.
proovi mõne teise riigiga kui Eesti alt ei aktiveeru.
lae alla ingliskeelne manual http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/tel ... LE5300.jsp
lk.20->
In the following country, DVB cable can be used : Germany, Netherlands, Sweden, Switzerland,
Denmark, Austria, Finland, Norway, Slovenia, Hungary.(The supported country can be added.)
-If some of the channels do not appear, follow the steps below:
1. SETUP -> Auto Tuning -> Cable -> Setting
2. Switch Home Tuning from "Off" to "On"
3. Input additional values such as the frequency, symbol rate, modulation, and network ID.
proovi mõne teise riigiga kui Eesti alt ei aktiveeru.
lae alla ingliskeelne manual http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/tel ... LE5300.jsp
lk.20->
In the following country, DVB cable can be used : Germany, Netherlands, Sweden, Switzerland,
Denmark, Austria, Finland, Norway, Slovenia, Hungary.(The supported country can be added.)
-If some of the channels do not appear, follow the steps below:
1. SETUP -> Auto Tuning -> Cable -> Setting
2. Switch Home Tuning from "Off" to "On"
3. Input additional values such as the frequency, symbol rate, modulation, and network ID.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
ok tänud katsetan nüüd
Praegu aga selgus minu arust veel üks huvitav asi. hetkel näitab telekas kõiki neid 66 kanalit ilma conaxita ja starmani kaardita. kas see peaks üldse võimalik olema?
Tarvo
Praegu aga selgus minu arust veel üks huvitav asi. hetkel näitab telekas kõiki neid 66 kanalit ilma conaxita ja starmani kaardita. kas see peaks üldse võimalik olema?
Tarvo
Suured tänud kõigile
Soome riigist piisas, et Kaabli asi aktiveerida. Ikkagi oli DVB-C ka olemas. Ja kanalite arv tõusis 162-ni ja raadio ka oma 20 kanaliga.
Suured tänud kõigile. Saan nüüd digiboxist lahti.
väga tänulik Tarvo Pärnust
Soome riigist piisas, et Kaabli asi aktiveerida. Ikkagi oli DVB-C ka olemas. Ja kanalite arv tõusis 162-ni ja raadio ka oma 20 kanaliga.
Suured tänud kõigile. Saan nüüd digiboxist lahti.
väga tänulik Tarvo Pärnust
Kokkuvõtteks teema pealkirjale - jah sobib.
Sest analoog kaabli kanalid ei ole conaxi allmaena kirjutas:ok tänud katsetan nüüd
Tarvo

DVB-S2: DM8000HD PVR (1W & 5E) | DVB-T/S/C: Panasonic TX-P42V20E | DVB-T2: Panasonic DMR-BW780EBK | DVB-T2/S2/C: LG OLED55E6V