oh jahhhhh ... räägiks ikka konkreetsest sagedusest - annan vihje ZDF SD on kanal mille järgi 19 paika aetaksekapa kirjutas:keskel 19e signaal on 85-90%

oh jahhhhh ... räägiks ikka konkreetsest sagedusest - annan vihje ZDF SD on kanal mille järgi 19 paika aetaksekapa kirjutas:keskel 19e signaal on 85-90%
panni tagant vaates parem poolne puu umbes kella 2 suunas ja vasak poolne kella 10 suunasvalgekotkas kirjutas:oh jahhhhh ... räägiks ikka konkreetsest sagedusest - annan vihje ZDF SD on kanal mille järgi 19 paika aetaksekapa kirjutas:keskel 19e signaal on 85-90%ja BER olgu raudselt 0 ... ja kirjelda oma olukorda natuke täpsemalt - 10 kraadise nurga all on kuused tavaliselt tormiga
kellaring on 60 minutit ehk 360 nurgakraadi jagada 60 = 6 kraadi 1 minut, 10 ja 2 vahele jääb 20 minutit ehk 120 nurgakraadi ... kui 19 on keskel siis peaks paistma 80E kuni 39W ... teoreetiliseltkapa kirjutas:panni tagant vaates parem poolne puu umbes kella 2 suunas ja vasak poolne kella 10 suunasvalgekotkas kirjutas:oh jahhhhh ... räägiks ikka konkreetsest sagedusest - annan vihje ZDF SD on kanal mille järgi 19 paika aetaksekapa kirjutas:keskel 19e signaal on 85-90%ja BER olgu raudselt 0 ... ja kirjelda oma olukorda natuke täpsemalt - 10 kraadise nurga all on kuused tavaliselt tormiga
Ma arvan see on sul mõttetu punnitada,keskele peaksid sättima 16e siis oleks nagu mõlemale poole ruumi.kapa kirjutas:sain täna paika 19e(keskel),13e ja 28.2,aga ei leia teise külje pealt 4.8e-d ja 0.8w-d.28.2 signaal on ka suht nõrk.mõlemal pool pannist on kuskil umbes 6-7m.ja 10 kraadise nurga all kuused.kas võib olla nii,et need puud segavad?keskel 19e signaal on 85-90% ja see 28.2 on ka nõrk just nende puude pärast?
Ma usun tõesti, et sa võtad laiemalt ja ka sügavamalt, aga ainult suhu.Siidiuss kirjutas:Tõin näite, et isegi 110 triaxiga võtan ma laiemalt.
tigekala kirjutas:Ma usun tõesti, et sa võtad laiemalt ja ka sügavamalt, aga ainult suhu.
Kas sa tahad siin tõestada kellelegi, et su 110 Triax on võimeline võtma 40 kraadi laiuselt, mõlemale poole fookusest,
nagu seda on võimalik teha T90 Toroidaliga ?
konkreetselt selles eelpool kirjeldatud kohas ja eelpool kirjeldatud tingimustel avaneb horisont 120 kraadi ulatuses ja sedagi kõike sellise täpsusega nagu võimaldab väljend "kella kahe ja kümne vahel" ...Siidiuss kirjutas: Mina sain moderaatori postitusest nii aru, et tema mõtles Eestis teoreetilist ala 120 kraadi ulatuses satelliitide püüdmisel.