Ilmateate plugin
Re: Ilmateate plugin
Mina kasutan kõige lihtsamat. Väike, kiire ja täpne.
http://dreamboxupdate.com/opendreambox/ ... _dm800.ipk
http://dreamboxupdate.com/opendreambox/ ... _dm800.ipk
Kasutan Gemini enda oma, põhineb Google andmetel sisestad asukoha ja selline siis ekraanil
Neid ilma laiendusi on päris palju Dreamile.

Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Tõlge sellel küll väheke vildakas. Kuigi Googles on ka "Chance of Storms" siis ilmselt on pigem silmas peetud äikesevõimalust(äike - thunderstorm).faas kirjutas:Kasutan Gemini enda oma, põhineb Google andmetel sisestad asukoha ja selline siis ekraanil
Ma ei ole GP3-l ilma osa tõlkinud ja krt. teab kust see tõlge päritTarmoTanilsoo kirjutas: Tõlge sellel küll väheke vildakas. Kuigi Googles on ka "Chance of Storms" siis ilmselt on pigem silmas peetud äikesevõimalust(äike - thunderstorm).

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Selge, ma lihtsalt mõtlesin, et hoiataks, et teaks millist ilmanähtust silmas peetaksefaas kirjutas:Ma ei ole GP3-l ilma osa tõlkinud ja krt. teab kust see tõlge päritTarmoTanilsoo kirjutas: Tõlge sellel küll väheke vildakas. Kuigi Googles on ka "Chance of Storms" siis ilmselt on pigem silmas peetud äikesevõimalust(äike - thunderstorm).

- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Ettevaatust - see on mudelennustus mitte reaalne olukord nii et...kaido kirjutas:Tänud viidete eest!
Olen leidnud, et kõige täpsem on Xtrendi veebibrauseriga vaadatav emhi leht. Vihmapilvi näeb näiteks siit http://www.emhi.ee/index.php?ide=19,394,416,418 .
Read-Only accesskaido kirjutas:Kui kellelgi on soovi ja viitsimist, siis Foreca ilmateate plugina lähtekoodi Eesti jaoks sobivamaks saab täiendada siin.
Ära kodustada saab selle õige lihtsalt. Tuleb muuta City.cfg faili.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Mis kaustas see city.cfg fail asub?
DVB-C, ZuumTV- Starman
/etc/enigma2/Forecaziege kirjutas:Mis kaustas see city.cfg fail asub?
Kui kohanimes on täpitähed, tuleb fail salvestada UTF-8 formaati.
Py-faile ei ole mõtet mudida. Kõik su vaev kirjutatake uuendamisel üle. Tühi töö.kaido kirjutas:Aga kui vähe rohkem vaeva näha, saab veel kodusemaks teha.
Viimati muutis rimas, 22:41, 25 Nov 2011, muudetud 1 kord kokku.