tigekala kirjutas:Sa eksid... Nad ütlesid - Dream'ist saab parem olla ainult Dream !
nii et varsti on oodata siis 7025HD mis on olulist parem kui 7020HD
tigekala kirjutas:See on sellepärast, et Sul pole kunagi HD Dream'i olnud.
See on muidugi väga hea vastus küsimusel miks peaks 7020HD ostma, tundub et mul oleks vaja mingit lihtsalt ilusat asja mille paned riiulisse ja imetled.
Eks ootan kuni faas teda natuke näpib tema arvamust on olnud alati huvitav lugeda
Kaido ma ei saa aru miks Sa kui "tark" inimene (lollid ostavad ainult Dreami) vaidled siin ja krt. seal vahet mis prose on ja kaua arendus kestis, Sa ei osta kunagi nagu ise oled väitnud
Tahtnud tegelikult selles vaidluses osaleda aga ....
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Tead kaido, sa arvad et kallimate dreamide ostja on kindlasti dreamide kollektsionäär nagu mõni numismaatik kogub münte??? Eksid sügavalt.
1. Dream on tarbeese, kuid erinevalt paljudest teistest samalaadsetest digiboksidest palju kvaliteetsem, tunduvalt kasutajasõbralikum kui kasutaja teadmisi omab, kuidas neid positiivseid omadusi ära kasutada. Jutt ei käi ainult nööritamisest vaid sellest et dream on universaalne. Kahel väliselt identsel dreamil võib tarkvaraliselt olla hoopis erinev konfiguratsioon ja kasutusvõimalused. Ta on nagu personaliseeritav arvuti. Kaks inimest toovad poest kasti koju kuid kumbki laob sisse tarkvara ja rakendab seda erinevalt.
Proovi mõnest low-cost kategooria pillidest sama välja pigistada, ei saa ju! Võrdlen ametlikke teisi brände mitte driimi riist-ja tarkvaralisi kloone. OK USB PVR võimelisi seadmeid on jah saada, aga sisssehitatud FTP klient, web remote, väga paindlik (Intelligentne) EPG ja taimeripõhine salvestus, vahetatavad tüünerid ja mis kõig parem kirsike tordi otsas: Suht lai valik tarkvaralisi TASUTA pluginaid ja rakendustarkvara. Minu silmis on dreami (E2) suur pluss tarkvaraline FTP. Üle FTP saab dreami kettalt suurema vaevata vajalikke salvestusi kopeerida-arhiveerida.Minu uuema versiooni DM7025(+) puhul olen sellega väga rahul- sellise hinna-kvliteedi suht ega twin tuner seadet lihtsalt ei ole. Olgu, sel isendil on küll teatud omapära aga minu vajadused katab ära sest mul pole HD telekat. Uutel driimidel tundub enim arenevat riistvaraline pool. Näita mulle teist sellist tüünerit millel 1 GB sisemist flashi on?
Jah, uue tuuneri väljatulekut pidi kaua ootama, aga see oli ootamist väärt. Sellise klassi tüünereid ei arendata ega toodeta kiirmeetodil konveieril nagu odava otsa seadmeid, üks trükkplaat mille nimeks emaplaat, heal juhul veel üks digitaalne sisend-väljund ja USB. Rohkemat odavasse masstoodangusse lihtsalt ei panda. Sest ma olen täitsa kindel et DM nägi suurt vaeva, et see DM 7020HD valmis saada alates ideest-prototüübist kuni esimese laskeväljani. Sest kvaliteedi nimel ei tehta kompromisse, on vaja iga pisiasi teisega kooskõlastada. Või mis sa arvad kuidas luksautode arendamine-tootmine käib? Ega ometi mitte nii nagu Ladade "arendamine". Neid viimaseid kusjuures ei arendatudki, toodeti samamoodi nagu 25-30 aastat tagasi, kuni AvtoVaz otsustas nende tootmise lõpetada asendades need uue Kalinaga. Luksautosid arendatakse ja toodetakse ka kaua ja esimesed omanikudki peavad tellimuse päris varakult sisse andma. .
Kokkuvõttes, tundub uus DM olevat väga ilus, kuid vana klassikaline pult oleks see millest ma puudust tunneks, samas Wireless pulga üle oleks hea meel.
Eks igaüks peaks ise hindama kas on rohkem plusse või miinuseid.
Üks pluss on kindlasti see et nüüd tekib mõneks ajaks kasutatud kuid korralike DM800 HD-ste järelturg, sest ilmselt leidub neid kes tahavad uut HD driimi mis asendaks vanema generatsiooni tüünerit. Ehk- võimalus neile kes mingil põhjusel pole veel saanud omale lubada 800-st originaaldriimi.
Pill käes ja käib töö seadistamisega.Mingil x põhjusel on tuuner seest hästi valgustatud rohelised ledid põlevad tuunerites ja emmel punased (milleks seda vaja ), pult on hea ja mugav mulle meeldib rohkem kui vana kokku kah tiba hoitud selle asjaga nupu vajutusega hakkab puldil Dreamboxsi kiri põlema aga nupud on valgustamatta, esikaan on nüüd korraliku magnet lukustusega nagu parematel pillidel
Hetkel siis kõik, ülemjuhataja ei lase rohkem toimetada
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
faas kirjutas: Pill käes ja käib töö seadistamisega.Mingil x põhjusel on tuuner seest hästi valgustatud rohelised ledid põlevad tuunerites ja emmel punased (milleks seda vaja ), pult on hea ja mugav mulle meeldib rohkem kui vana kokku kah tiba hoitud selle asjaga nupu vajutusega hakkab puldil Dreamboxsi kiri põlema aga nupud on valgustamatta, esikaan on nüüd korraliku magnet lukustusega nagu parematel pillidel
Hetkel siis kõik, ülemjuhataja ei lase rohkem toimetada
DM 800Se -l ka ju seest valgustatud , rohelised ja punased
Siin olevad HD kanalid (ehk siis sr30000) ei tööta hetkel. Ja mitte ainult minul
Uskumatu, et kõik sama reha otsa astuvad.
QBoxHD, Extrend ETxxxx, Vu+ UNO. Kõigil oli välja tulles see viga küljes. ET boksidel pole asi siiani täielikku lahendust saanud, QBoxil läks vist pool aastat või rohkem, Vu+ lõi paranduse mõne päeva jooksul.