Kui tõesti keegi müüb mittetoimiva softiga boxe siis vist peaks selle poodi tagasi viimaziege kirjutas:Mõned boksid juba müüakse toimiva softiga- aga see kõik juba müügihinna sees
Tsiteeritavast pärli ei leidnud.gasth404 kirjutas:Kui tõesti keegi müüb mittetoimiva softiga boxe siis vist peaks selle poodi tagasi viimaziege kirjutas:Mõned boksid juba müüakse toimiva softiga- aga see kõik juba müügihinna sees
Tore et asjatundjaid on kes kõik selgeks teevad kahju ainult, et see viimane pisike asi veel segaseks jäi.mattis kirjutas:Tänu Tigekala selgitustele on asi lõpuks selge:
Uuem tuuner DM 7020 HD kasutab uuemat DM 7020 HD emaplaati, vanem tuuner VU+ vanemat VU+ emaplaati ja DM 7020 HD tuli müügile just seetõttu hiljem, et saaks kasutada uuemat DM 7020 HD emaplaati mitte seda vanemat, VU+ jaoks tehtu emaplaati, mida kasutab juba varem müügile tulnud tuuner VU+.Ma arvan, et Dremboxis kasutatakse just seetõttu Dreamboxi emaplaate et tegemist on Dreamboxiga. Kui Dreamboxis kasutataks näiteks VU+ emaplaate, siis oleks tegemist ju VU+-ga kus loomulikult peakski VU+ emaplaate kasutama, aga millegipärast see DMM-le jälle ei meeldi!tigekala kirjutas:DMM kasutab oma emaplaate, mitte kloontuunerite emaplaate.
Vaata... mattise kallike räägib, et oli hea. Ainult see hea, millegipärast ei meeldi mattisele endale.gasth404 kirjutas:Tore et asjatundjaid on kes kõik selgeks teevad kahju ainult, et see viimane pisike asi veel segaseks jäi.
No minu "pärl" oli vastus sinu käginale et nagu polekski toimiva softiga boxe saada- usu et on aga need maksavad lihtsalt rohkem raha. Ehk softi toimuvus avaldubki tüüneri müügihinnas. Lihtne.gasth404 kirjutas:Kui tõesti keegi müüb mittetoimiva softiga boxe siis vist peaks selle poodi tagasi viimaziege kirjutas:Mõned boksid juba müüakse toimiva softiga- aga see kõik juba müügihinna sees
Ma küll ei oska konkreetse tüüneri kasutajate kohta öelda kus teemas antud väide oli võibolla see tõesti maksuliste satioperaatorite HD kanalite vaatamiseks mõeldud pill. Aga väide blind scan vajalikkuse ja kasutajate kohtatigekala kirjutas: Tra, ma ei või...
Nah kellele seda pimeotsingut vaja on ?
Et saaks risustada kanalilisti igasuguse prügiga ?
Kuna, kõik HD kanalid töötavad avalikustatud sagedustel.
Võibolla on pimeotsing vajalik neile, kellel pole raha, et maksuliste satioperaatorite HD kanaleid vaadata...
... ja kes oma paljaperselisust siin igal võimalusel reklaamivad.
Vaata, mõningane...gasth404 kirjutas:Mõningatele siin on SAT ka hobi mitte ainult mingi kanali vahtimine.
tuuneri automaatne blindscan
Ma küll ei tea missugust sa minu 4-st sa mõtled, sellel mida ma blind scan juures kasutan on ta küll olemas.tigekala kirjutas:....
Sinu omal pole, sinu omal on ainult auto scan.
...
Vaene ja loll kes kasutab blind scantigekala kirjutas: - Ma pidasin Sind targemaks.
Ma vabandan, ma arvasin, et Sul on ainult IP Box HD.gasth404 kirjutas:Ma küll ei tea missugust sa minu 4-st sa mõtled, sellel mida ma blind scan juures kasutan on ta küll olemas.
Täpsemalt - Sellel mehel pole küll hobiga midagi pistmist, nagu Sa ise väljendusid.gasth404 kirjutas:Vaene ja loll, kes kasutab blind scan