Dreambox 800 HD se tarkvara pealelaadimine
-
- Uudistaja
Dreambox 800 HD se tarkvara pealelaadimine
Palun foorumiliikmete abi dreambox 800 HD se tarkvara pealeladimiseks. Millest pea peaksin alustama. Hetkel kuvab mul sellist teksti: R01:No CA Found.Vajalikud failid on kõik arvutis olemas (sh. ka uus second stage loader).
Re: Dreambox 800 HD se tarkvara pealelaadimine
Alustama peaks ehk otsingust!postipoiss kirjutas:Palun foorumiliikmete abi dreambox 800 HD se tarkvara pealeladimiseks. Millest pea peaksin alustama. Hetkel kuvab mul sellist teksti: R01:No CA Found.Vajalikud failid on kõik arvutis olemas (sh. ka uus second stage loader).
Image vahetus toimub täpselt samuti kui DM 800-l.
1.toide välja
2.toide sisse> hoia esipaneeli power nuppu all kuni display'le ilmub IP aadress.
3.sisesta IP arvuti veebibrauseris
4.edasi loe arvuti ekraanilt juhendeid
Kui No Ca fond , siis vist sim kaart lukus , oled vale image selga ajanud , või midagi taolist. Cloni puhul :mini USB juhe ja Dream UP-ga õige image selga.Pead boxi võrku saama.postipoiss kirjutas:Palun foorumiliikmete abi dreambox 800 HD se tarkvara pealeladimiseks. Millest pea peaksin alustama. Hetkel kuvab mul sellist teksti: R01:No CA Found.Vajalikud failid on kõik arvutis olemas (sh. ka uus second stage loader).
ka originaalil jama sellega, kuid dreamup 1.3.3.9 ja natuke vaeva, saab asja. Ehk siis kõik imaged ei hakka tööle. Tööle sai Dream elite, siftdream, openpli 2.1 ja võibolla mõnngad veel, kuid omal openpli. Kui dreamup flashib mälu ära, siis üle brauseri ajad image peale- ika kord ei pruugi õnnestuda