Algul mingid "spetsialistid" ütlesid küll, et ei tule sul miskit, kuur jääb ette. Aga näe tuleb.
Taldrik maapinnast mingi 2.3m kõrgusel.
Pole küll viasati klient aga niipalju kui ma aru saan siis üks kaart aktiveeritakse korraga vaid ühes boksis, nt naabrimehe viasati boksiga sinu vaatajakaart sul tööle ei hakka- pead tellima viasatilt lisatüüneri või ostad kelleltki ja lased lisavaatajakaardi viasatil selle teise boxiga siduda. Kui kõiki kanaleid sa ikkagi ei näe, tuleb sul peenhäälestus uuesti teha või pead panni veel tõstma- minul on üks pann 3,5m kõrgusel ja teine ca 3m kõrgusel (üle vahtra ja pihlaka heki), samas muidugi on mul lõunasuund tegelikult täitsa vaba vastas pole ei kõrgeid puid ega kõrgeid hooneid.raimonr kirjutas:Täna on jälle sadanud kogu päev ja panni muutmisega ei tulnud midagi välja aga niikaugele sain et kaard sai aktiveeritud ja vaatasin mõned Eesti kanalid läbi, minu üllatuseks ei leidnud ühtegi sat programmi seest mulle lubatud Eurospordi ja Eurospordi kahe kanaleid. Vahetasin ka kolmandale tüünerile ei hakkand (aktiveerinud) tööle nagu sa nimetasid pidi Viasatile andma töötava tüüneri seeria nummer enne kui pilt tuli. Praegu olen töötanud Thomsoniga mis paistab igal juhul vastu võtma paremini kui PACE. Üks asi mis mind kummitab ja plokeerib minu mõttekäiku on see et kuidas saavad need (DISEgC) kolm üksikud
LNB-d samast pannist signaale vastu võtta kuna kõigil kolmel sateliidil on erisugused azimuthid elevatsioonid. Kui panen esimese sisse nii et see töötab järgmise kinnitamisega kaovad ju need vinklid ära, pean jälle uskuma midagi mis tundub ebakindlana aga teie siin olete kindlasti kõik juba läbi elanud mida mina tahan saavutada. Muide leidsin need kaks tüünerid ühest poest täitsa uued ja kasutamatta 10 € tükk. Õpperaha tuleb ju ikka vähe maksta. Tahaks ka teada kustkohalt võetase seda nn tehnilist (satantenni) mõõtu- diameetrit kas välisäärest välisääreni või mõõdetakse ainul seda osa mis on tasane, äärest on ju rollitud ümber nii 10-15 mm.
kui on korralik kaabel siis ei oleraimonr kirjutas:Mis on normaalne juhtme pikkus antenni ja tüüneri vahel, kas on mingit probleemi kui pikkus on üle 30 meetri?
Möh?Energizer kirjutas:... tähtis on saada sateliit võimalikult täpselt satipanni fookusele sest siis on signaali võimendustegur ehk tagasipeegeldumine LNB ostsillaatorisse tugevaim...
Kui nupp sugugi ei aita, siis tundub esmapilgul küll satfinderi enda viga olema.afka4 kirjutas:Tere, selline mure, et üritan astra 19e kätte saada, aga kui ühendan satfinderi vahele, nii nagu õpetuses kirjas (üks ots tüünerisse ja teine lnb`sse9, siis satfinder koguaeg piniseb, valgus põleb ja osuti on ka põhjas. Satfinderi nupust keerates ei muutu mitte midagi, koguaeg osuti põhjas. Isegi siis kui lnb juurest kaabli lahti ühendan, ikka undab ja osuti on põhjas. Milles võiks viga olla? Kas satfinder tuksis või tüüner või lnb? Või teen ise midagi valesti?
Tegemist on viasat komplektiga, tüüner Samsung DSB-B560N ja lnb Sharpi universaalne. Satfinder selline Sergiost ostetud: http://www.serigo.ee/product_info.php?c ... ts_id=7159
Viga leitud, satfinder oli tuksis.Henkka kirjutas:Kui nupp sugugi ei aita, siis tundub esmapilgul küll satfinderi enda viga olema.afka4 kirjutas:Tere, selline mure, et üritan astra 19e kätte saada, aga kui ühendan satfinderi vahele, nii nagu õpetuses kirjas (üks ots tüünerisse ja teine lnb`sse9, siis satfinder koguaeg piniseb, valgus põleb ja osuti on ka põhjas. Satfinderi nupust keerates ei muutu mitte midagi, koguaeg osuti põhjas. Isegi siis kui lnb juurest kaabli lahti ühendan, ikka undab ja osuti on põhjas. Milles võiks viga olla? Kas satfinder tuksis või tüüner või lnb? Või teen ise midagi valesti?
Tegemist on viasat komplektiga, tüüner Samsung DSB-B560N ja lnb Sharpi universaalne. Satfinder selline Sergiost ostetud: http://www.serigo.ee/product_info.php?c ... ts_id=7159
Pole vahet, kas LNB on satfinderi sisendisse ühendatud või mitte - nupust peab osuti ikka nulli saama, kui nupp on täiesti maha keeratud.
Kui ostupaber on alles ja garantii veel kehtib, saab ilmselt Sergos selle ringi vahetada.
Minul see igatahes õnnestus (ei mäletagi, mis oli, aga mingi viga oli kah satfinderil küljes) ning Serigos olid mõistlikud mehed.
Ma käin ikka seal oma ostusid toimetamas, kui midagi vaja on olnud. Hinnad kah täiesti OK.
Vaatasin pilti ning mul oli/on täpselt samasugune König satfinder. Pärast väljavahetamist järgmine on väga kenasti juba mõne aasta vastu pidanud.