valgekotkas kirjutas:

sa vaata vähem ja postita teemakohaseid teateid

PS bänn = eemaloleks foorumist vastavalt "teenetele"[/quote]

valgekotkas kirjutas:
et sinu arvates on moderaator riigiesindajaRAIGO91 kirjutas:![]()
![]()
ja seda ütleb EESTI riigiesindaja
said nüüd allu
Tasuta avatud lähtekoodi pooldaja olen ma loomulikult. Samas mõistet "oma" kood oled sa käsitlenud väga valesti. Kui keegi selle koodiosa kohta, mille DMM kinniseks kuulutas, võib üldse öelda oma kood, siis on see DMM. VU-l pole seal koodis kohe mitte midagi "oma". Käsitleda võib vast nii, et VU omas tuuneris kasutatav kood.kaido kirjutas:eesatfan,
siis on ju tasuta avatud lähtekood VU lehel igati tervitatav!
"LINUX FOR ALL" on üks Xtrendide motodest!
Tegelikult mõtlesin Windowsi mentaliteediga fänne, sest siin paistab olema palju neid, kes pooldavad Dream Multimediat isegi peale seda, kui ta oma lähtekoodi kinniseks kuulutas. Vabandan siiralt, kui tundsid ennast puudutatuna!
valgekotkas kirjutas:
Sul on mingid probleemid või? Palun mine arene ja häbene nurga taga. Muide, sul kästi oma postitus korda teha. Kas sa ei saa sellega ka hakkama?RAIGO91 kirjutas:ma pole EDIT ,sinu mingi naine ...
otsi endale oma EDIT ja kirjuta talle
Antud kasutajal oli see foorumikarjääri jooksul juba teine auga välja teenitud bänn ... hetkel veel tähtajaline aga kui vaatasin tema 9 postitust, millest alles oli kolm ja needki siitsamast teemast siis elu24 oleks talle ilmselt sobivam keskkond ...RAIGO91 kirjutas:ma pole EDIT ,sinu mingi naine ...
otsi endale oma EDIT ja kirjuta talle
valgekotkas kirjutas:EDIT: vahepeal saab nalja ka
lisa siia veelkaido kirjutas:valgekotkas,
mis klausli vastu RAIGO91 eksis?
Ehk üritaksid tulevikus olla objektiivsem ja operatiivsem!
mina kui maksumaksja nõuan
kaido saa aru osadel liikmetel on rahuldamatta vajadus ja ei ole stabiilset elu.kaido kirjutas:valgekotkas,
mis klausli vastu RAIGO91 eksis?
Miks DMM ei oleks pidanud seda tegema? Alguses CT ja VU isegi ei vaevunud peitma oma varastatud tarkvaras kust see pärit ehk igal pool paistis ekraanil DREAMBOX ja reklaamiti kui E2 tuuneridkaido kirjutas:
Tegelikult mõtlesin Windowsi mentaliteediga fänne, sest siin paistab olema palju neid, kes pooldavad Dream Multimediat isegi peale seda, kui ta oma lähtekoodi kinniseks kuulutas.
Sa eksid, täielikku ХВМС Vu+ide jaoks, lubatakse alles 2013. aasta lõpuks.faas kirjutas:selle avatud vs. suletud asjade viljad arvan küpsevad umbes aasta pärast ehk selgub kumb parem![]()