Nagu paljud otsin mina ka komboseadet, aga tundub, et pisut teistsugused nõudmised on mul. Ei ole vaja dvb-s ega c. Ehk peaks olema twin dvb-t, salvestamis võimalus ja 1080p ja mkv, divx mängimise oskus koos subtiitritega. On mitmeid minu nõudmistele vastavaid ainult ei leia sellist mis ka zoom tv tasulisi oskaks mängida ehk siis kaardilugejaga seadet ei suuda leida.
Lisan paar linki ka näiteks millised seadmed oleks sobilikud kui need võimaldaks lisaks zoomi tasulisi vaadata.
http://www.soundshop.ee/index.php?id=12 ... x%20R3250S
http://www.soundshop.ee/index.php?id=12 ... 0(PV76120)
Kas on hetkel oluline DVB-T2? Või on see Eestis veel kauge tulevik?
Keegi oskab midagi soovitada?
Digiboks twin DVB-T + HD meediamängija
Re: Digiboks twin DVB-T + HD meediamängija
Vu+ UNO ja sinna sappa USB DVB-T pulk- saadki ca 300eur eest sellise seadme nagu sinul vaja. Kuna tuunermoodul on vahetatav siis tulevikus kindlasti toetatud ka DVB-T2 .
edit: VU+ i soovitan kuna eeldan et DM7020HD jääb liiga kalliks- seal ka vahetatavad tuunermoodulid ( lausa 2 ). Muidugi kui pappi piisavalt siis osta see.
edit: VU+ i soovitan kuna eeldan et DM7020HD jääb liiga kalliks- seal ka vahetatavad tuunermoodulid ( lausa 2 ). Muidugi kui pappi piisavalt siis osta see.
DVB-C, ZuumTV- Starman
Re: Digiboks twin DVB-T + HD meediamängija
Kui ainult maapealse tüüneriga tahta võiks mõelda näiteks Miraclebox 9 Twin HD PVR HD-antennidigiboksi, 2 x DVB-T2, USB PVR, 2 CI, 2 kortinlukijaa. Soomlaste foorumites nad selle SAT poolt eriti ei kiida aga T2-ga saab ta ilusti hakkama. Umbes samasugune aga natuke odavam ICECRYPT T2400HD PVR TWIN TUNER HIGH DEFINTION FREEVIEW+ HD DVB-T2
Mõlemad küll T2-d kui lihtsalt T tahta on valikuid muidugi oluliselt rohkem. Eks see ole igühe enda arvamus aga mina ei usu et see T2-le üleminek enam olulist aega võtab. Kui zuumi -le mingi konkurent peaks tekkima siis seda ilmselt juba T2-s.
Mõlemad küll T2-d kui lihtsalt T tahta on valikuid muidugi oluliselt rohkem. Eks see ole igühe enda arvamus aga mina ei usu et see T2-le üleminek enam olulist aega võtab. Kui zuumi -le mingi konkurent peaks tekkima siis seda ilmselt juba T2-s.
VUDUO 4KSE;VU+Ultimo 4K;VU+Duo2;IPBox9000HD;85E-15W mootoriga 1,1-ne