FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Mul isiklikult ka poogen kas lähevad või ei lähe,aga on tuhandeid inimesi kellele see väga korda läheb.Mul on sihuke karvane tunne et ikkagi lähevad,tegelt ju pole vahet TV3 või TV6,K2,K11 või K12,kõik nad ju kommertskanalid ja kui see masu siin niiviisi edasi "õitseb" siis ega pikka pidu ma arvan pole nemadki peavad ju oma papi kätte saama,et saateid teha,osta ja näidata.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

http://www.e24.ee/725698/tv3-ja-kanal-2 ... lahkumist/
Siin ka Elioni arvamus asjast:
http://www.e24.ee/725786/elion-tv3-ja-k ... eel-teada/
Siin ka Elioni arvamus asjast:
http://www.e24.ee/725786/elion-tv3-ja-k ... eel-teada/
ERR
99% kindel et nii lähebki,ainult nämmutavad enne seda pikalt ja laialt
vaesed inimesed siis kes ei kasuta kaabel või telekommunikatsiooniteenuseid,ainult digiboxi ilma kaardilugeja pesata
hakka veel boxi ka välja vahetama,on nad siis sunnitud liituma zuumiga muud varianti neil nähtavasti pole eriti puudutab see neid elanikke kes maal elavad ja kelleni muud teenused ei levi,kurb kuidas eestlastel jälle nahk üle kõrvade tõmmatakse smile325
vaesed inimesed siis kes ei kasuta kaabel või telekommunikatsiooniteenuseid,ainult digiboxi ilma kaardilugeja pesata
hakka veel boxi ka välja vahetama,on nad siis sunnitud liituma zuumiga muud varianti neil nähtavasti pole eriti puudutab see neid elanikke kes maal elavad ja kelleni muud teenused ei levi,kurb kuidas eestlastel jälle nahk üle kõrvade tõmmatakse smile325
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
90E-30W

90E-30W

Sellise "vahva" uudise taustal ei teagi, kas nutta või naerda... Minu meelest ei soodusta asjade selline võimalik käik, ringhäälingu kvaliteedi kasvu. Selge see, et raha tahavad nad saada, aga ausalt tõele näkku vaadates, on sisu niivõrd maha käinud, et vaevalt et nende tasuliseks muutmine asja paremaks muudab. Seda eelkõige selle pärast et vabalevis on vaatajate hulk suurem. Need kes kaablis asja edasi vaatavad ei motiveeri reklaamitellijaid- pole piisavalt vaatajaid, pole kasu. Sealt on lühike tee kõigepealt pankrotieelse agooniani ja sealt juba pankrotini. OK TV3 ehk jääb veel püsima kui omanik Viasat jätabki selle tasulisenas vaid oma DVB-S pakettides. K2-l pole aga kuhugi kolida.
Teiseks on minu meelest püstihullus osta praegustes tingimustes HD võimeline DVB-T boks , kui juba SD pildi edastamine DVB-T võrgus nii kallis on, et reklaamrahadest "ei jätku", siis DVB-T2 saab olema juba surnult sündinud projekt. Ise ausalt öeldes, pean tõesti ennast tänama et mingit suurt DVB-T investeeringut pole teinud (telepulga sain kingituseks). Ja ei kavatsegi. Otsus leppida Euroopa FTA DVB-S-ga paistab olevat ainuõige.
Mis teha. Kahju, aga Digilevi on läbikukkunud projekt. Ennustan et sellised uudised kahandavad sisemiste DVB-T tuuneritega telekate müüki ja eraldiseisvate vastuvõtjate müüki. Ainult need, kes peavad oluliseks ETV/2-te peaksid olema need telekamüüjate kliendid.
Kokkuvõttes palju "õnne"... Palju seisma jäävat DVB-T kraami saab varsti imeodavalt kätte.
Mida rahvas teeb, ei tea, aga ei usu et extra TV3 pärast hakatakse zuumile tormi jooksma.Päris mõnus tunne on osta 400-500 või kallimgi eurone digitelekas, millest poole aasta pärast saab arvuti või meediapleieri/DVD mängija ekraan. Kui ASO järel muutus analoogtüüner kasutuks siis nüüd on oht et DVB-T tüüneri olemasolu ei muuda midagi, kui sealt pole, mida vaadata. Rahvas sai täiega pügada ja saab veel. Igal pool on praegu paneeltelekate "soodukad" ma juba aiman ette et 2-3 aasta pärast muutuvad uue generatsiooni LCD/LED eestis juba defitsiidiks, maale ei tooda , sest vana kraami on laod täis. Loed hinnasildilt kogu hüper-super info kokku aga kasutada saad neist ainult monitori või AV sisendi funktsiooni.
See puudutab eelkõige vabalevi vaatajaid. Kaablis olijaid ootab ees ilmselt kuutasu hinnatõus... see et praegu rahustatakse, et ei tule hinnatõusu, ma nagu ei taha seda uskuda...
Tänan ei, ma parem vaatan oma CRT koobist FTA pilti edasi, jääb see isiklik digi agoonia ära.On siis seda digitelekat vaja, kui pole mida vaadata. Tõtt-öelda, on K2/TV3-st juba praegu poogen, aga nüüd kustub ka lootus et kohapeal head TV-d tegema hakatakse, mis minu või veel mõne eesti kanaleid vaatama tagasi tooks...
Teiseks on minu meelest püstihullus osta praegustes tingimustes HD võimeline DVB-T boks , kui juba SD pildi edastamine DVB-T võrgus nii kallis on, et reklaamrahadest "ei jätku", siis DVB-T2 saab olema juba surnult sündinud projekt. Ise ausalt öeldes, pean tõesti ennast tänama et mingit suurt DVB-T investeeringut pole teinud (telepulga sain kingituseks). Ja ei kavatsegi. Otsus leppida Euroopa FTA DVB-S-ga paistab olevat ainuõige.
Mis teha. Kahju, aga Digilevi on läbikukkunud projekt. Ennustan et sellised uudised kahandavad sisemiste DVB-T tuuneritega telekate müüki ja eraldiseisvate vastuvõtjate müüki. Ainult need, kes peavad oluliseks ETV/2-te peaksid olema need telekamüüjate kliendid.
Kokkuvõttes palju "õnne"... Palju seisma jäävat DVB-T kraami saab varsti imeodavalt kätte.
Mida rahvas teeb, ei tea, aga ei usu et extra TV3 pärast hakatakse zuumile tormi jooksma.Päris mõnus tunne on osta 400-500 või kallimgi eurone digitelekas, millest poole aasta pärast saab arvuti või meediapleieri/DVD mängija ekraan. Kui ASO järel muutus analoogtüüner kasutuks siis nüüd on oht et DVB-T tüüneri olemasolu ei muuda midagi, kui sealt pole, mida vaadata. Rahvas sai täiega pügada ja saab veel. Igal pool on praegu paneeltelekate "soodukad" ma juba aiman ette et 2-3 aasta pärast muutuvad uue generatsiooni LCD/LED eestis juba defitsiidiks, maale ei tooda , sest vana kraami on laod täis. Loed hinnasildilt kogu hüper-super info kokku aga kasutada saad neist ainult monitori või AV sisendi funktsiooni.
See puudutab eelkõige vabalevi vaatajaid. Kaablis olijaid ootab ees ilmselt kuutasu hinnatõus... see et praegu rahustatakse, et ei tule hinnatõusu, ma nagu ei taha seda uskuda...
Tänan ei, ma parem vaatan oma CRT koobist FTA pilti edasi, jääb see isiklik digi agoonia ära.On siis seda digitelekat vaja, kui pole mida vaadata. Tõtt-öelda, on K2/TV3-st juba praegu poogen, aga nüüd kustub ka lootus et kohapeal head TV-d tegema hakatakse, mis minu või veel mõne eesti kanaleid vaatama tagasi tooks...
Viimati muutis Energizer, 19:06, 02 Veebr 2012, muudetud 1 kord kokku.
Mäletan kui ise digipöörde ajal soovitasin tuttavatel muretseda boks millel kaardipesa ja üllatavad paljud vastasid- milleks, mulle piisab 5 vabast kanalist küll.. .. Ja sellise mõtlemisega oli suurem osa inimesi kes endale olid sunnitud boksi murestema.
Starmanilt ootaks nüüd selle zuumi hinnatõusu ja kaabli digitaliseerimise valguses projekti a´la Topeltdigi kus dvb-T ja C oleks ühel kaardil.
Starmanilt ootaks nüüd selle zuumi hinnatõusu ja kaabli digitaliseerimise valguses projekti a´la Topeltdigi kus dvb-T ja C oleks ühel kaardil.
DVB-C, ZuumTV- Starman
Starmaniga on see häda et igal pool pole nende kaablit. Milleks mulle topelt-standardiga kaardi süsteem, kui levi on "zero".ziege kirjutas:Mäletan kui ise digipöörde ajal soovitasin tuttavatel muretseda boks millel kaardipesa ja üllatavad paljud vastasid- milleks, mulle piisab 5 vabast kanalist küll.. .. Ja sellise mõtlemisega oli suurem osa inimesi kes endale olid sunnitud boksi murestema.
Oleks elion/starman oma DVB-C-d nii palju edasi arendanud et ka eramud saaksid, oleks ehk isegi kunagi võtnud IPTV asemele, sest DVB-C-s oli väga hea pildikvaliteet.
Nüüd kus külmad ilmad näitavad DVB-T võrgule hambaid, kardan, et pikka pidu pole. Maksa raha ja pilti ikka pole või on katkendlik.
LNB-de töötemperatuur miinustes -40 kuni -60 (vist mingilt LNB-lt lugesin sellise Speci välja), nii et külmade ilmadega veab sat ikkagi välja kui just lumi LNB-d kinni ei kata.
+1ziege kirjutas:Mäletan kui ise digipöörde ajal soovitasin tuttavatel muretseda boks millel kaardipesa ja üllatavad paljud vastasid- milleks, mulle piisab 5 vabast kanalist küll.. .. Ja sellise mõtlemisega oli suurem osa inimesi kes endale olid sunnitud boksi murestema.
Aga eksisteerib suur osa tuttavaid,kes mind ei kuulanud ja kel kõige odavam Rimi boks. Eks suvel saab maal nalja.
Ja isegi minul läheb jamaks.
Et kui on kaks seebihaiget, kellest üks vahib K2 ja teine samal ajal TV3-e, et mis siis teha ?
Keegi võiks öelda, kust odavaid RJ45ga T bokse saab?
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
c**ds**r**g. Starman lubab seda!martinj kirjutas: Et kui on kaks seebihaiget, kellest üks vahib K2 ja teine samal ajal TV3-e, et mis siis teha ?
Kahtlen, kas lubab. Pigem ütleksin, et tehniliselt on asi teostatav.kokku123 kirjutas:c**ds**r**g. Starman lubab seda!martinj kirjutas: Et kui on kaks seebihaiget, kellest üks vahib K2 ja teine samal ajal TV3-e, et mis siis teha ?
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Miks sa arvad et lubab- mingi info klienditoest?kokku123 kirjutas:c**ds**r**g. Starman lubab seda!martinj kirjutas: Et kui on kaks seebihaiget, kellest üks vahib K2 ja teine samal ajal TV3-e, et mis siis teha ?
Keegi kuskil eelmine aasta küsis neilt, et kas selline tegevus lubatud. Vastati et nemad piiranguid ei sea vms 
Kahjuks ei leia hetkel üles, aga kui ette jääb, panen lingi kh.
EDIT: http://webcache.googleusercontent.com/s ... en&ct=clnk
Kasutaja Green postitus 29.12.2011 16:28

Kahjuks ei leia hetkel üles, aga kui ette jääb, panen lingi kh.
EDIT: http://webcache.googleusercontent.com/s ... en&ct=clnk
Kasutaja Green postitus 29.12.2011 16:28
smile220 smile221 smile226 smile364 smile390Energizer kirjutas:
DVB-S2: DM8000HD PVR (1W & 5E) | DVB-T/S/C: Panasonic TX-P42V20E | DVB-T2: Panasonic DMR-BW780EBK | DVB-T2/S2/C: LG OLED55E6V
ma küll aru ei saa, kust otsast on energizeri jutt naljakas ??? smile332 smile386 smile06 smile48 smile72
pigem on jutt ju tõsi ja käib meie hädise tulevikuga väga hästi kokku , kui keegi veel märganud pole!
pigem on jutt ju tõsi ja käib meie hädise tulevikuga väga hästi kokku , kui keegi veel märganud pole!
elu koosneb üllatustest
Kuigi Energizer on tuntud paneeltelekate vihkaja ja oma eelmise sajandi tehnika kiitja, siis oma viimaste paskvillidega keerab ta vindi küll liiga üle.
Elab rohkem oma luulude maailmas.
Elab rohkem oma luulude maailmas.
Mis on naljakat? Inimesele meeldib kirjutada valdamata teemat. Pane liimituub kõrvale ja saad ka aru mis BS-i ta kirjutab.jaanus- kirjutas:ma küll aru ei saa, kust otsast on energizeri jutt naljakas ??? smile332 smile386 smile06 smile48 smile72
DVB-S2: DM8000HD PVR (1W & 5E) | DVB-T/S/C: Panasonic TX-P42V20E | DVB-T2: Panasonic DMR-BW780EBK | DVB-T2/S2/C: LG OLED55E6V