FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Siidiuss
DigiTVfänn

Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Postitus Postitas Siidiuss »

Oli jah jama. Minul ka kõigil 5 DVB-T fta kanalitel pildid puudusid pea pooleks minutiks+kell 20:43 kadus pilt tallinna tv pooleks minutiks.
Kasutaja avatar
p2ep
Entusiast

Postitus Postitas p2ep »

Ma ootan aega, millal mõni kodumaine firma jõuab sinnamaani, et mõne probleemi tekkimisel teavitatakse sellest kliente kõige kättesaadavama kanali kaudu. TV puhul võiks ju ekraani allservas joosta (kasvõi iga 5 min järel) riba teatega "seoses külmaga võib Koeru, Valgjärve ja xxx saatjate levipiirkonnas esineda ajutisi häireid TV-saadete vastuvõtul" vms.
Aga nohh, häbi on ju! Et vaid nõrk tunnistab oma vigu?

Mu meelest vastupidi: vigade tunnistamine näitab just firma tugevust ja (lisab) usaldusväärsust.
Kasutaja avatar
kokku123
Digivanake

Postitus Postitas kokku123 »

Nojh, saame aru, et seadmed pole mõeldud taaskord põhjamaadesse.
siil udus
DigiTVfänn

Postitus Postitas siil udus »

Säästuriik - säästuseadmed. Ja säästupilt.
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

siil udus kirjutas:Säästuriik - säästuseadmed. Ja säästupilt.

Õige jutt - mehejutt :mrgreen: http://www.levira.ee/dyna/site/1472est.html
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Kui Leviras töötavad sellised tegelased nagu Buhh, siis pole sealt midagi head oodata :D
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Mnjah...
Kui Leviras töötavad sellised tegelased nagu Kunsti Ülikoolis, kes 3 parkimiskoha pärast kõrvalkinnistu omanikud p e r s s e saadavad,
pole sealt midagi head loota. Hiljem... jama kui palju...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

siil udus kirjutas:Kuigi Energizer on tuntud paneeltelekate vihkaja ja oma eelmise sajandi tehnika kiitja, siis oma viimaste paskvillidega keerab ta vindi küll liiga üle.
Elab rohkem oma luulude maailmas.
:lol: Ma ei vihkapaneeltelekaid, aga mul on omad põhjused, miks ma pole lcd paneeli veel ostnud. Ma pole selline, kellel peab olema "naabrist parem", mistõttu, kuna pole raha, siis ma lihtsalt ei osta, sest lähtun lihtsast printsiibist, kui vana telku töötab, siis las ta olla. Ta pole nii väike (29" on CRT kohta päris normaalne). Mis puutub digilevissesse,siis igaühel on õigus oma eelarvamusele, mina leian et see on mõttetu, vähemalt praegusel kujul. Jah, ma elan omas maailmas,olen kiiksuga, kellel on crt ja SD twin tuuneriga dreambox, minu jaoks pole seda vähe, kaks tuunerit ühes seadmes. Aga ma ei leia, et oleksin seepärast teistest kehvem, kuna hindan teisi väärtusi. ei hakka neid kordama, kes on mu poste lugenud see teab neid. Tehnilisest poolest võin olla asjatundmatu, aga arvamust asjast võin alati väljendada, pole minu probleem kui keegi mind lolliks peab (nuta või naera). Vanust mul 32, nii et mind ei morjenda mida keegi minust arvab.
Ma ei teeni nende teadmistega raha, aga see mida ma iseendale teen (kuidas telekat vaatan,teenuseid tarbin ja üleüldse elan), on juba minu asi, öeldakse et küll mees teab, mis mees teeb.
Pigem vaatan et siin kõige pikema demonstreerimine näitab lapsikust, käib kõva andmine kellel parem telekas, parim hifi helisüsteem, kellel kõige pikem ja uhkem kanalinimekiri, kõige parem dream jne... Mina kasvasin üles nõukogude ajal ja mitte just rikkas-tähtsas peres. Olen harjunud lihtsalt elama ja teen seda edaspidigi.
Foorumil
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Energizer kirjutas:
siil udus kirjutas: Pigem vaatan et siin kõige pikema demonstreerimine näitab lapsikust, käib kõva andmine kellel parem telekas, parim hifi helisüsteem, kellel kõige pikem ja uhkem kanalinimekiri, kõige parem dream jne...
Tead ju mis on eestlase lemmiktoit :mrgreen:
Teine eestlane,kui ei teadnud :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=lOfZLb33uCg
Energizer kirjutas:
siil udus kirjutas:Kuigi Energizer on tuntud paneeltelekate vihkaja ja oma eelmise sajandi tehnika kiitja, siis oma viimaste paskvillidega keerab ta vindi küll liiga üle.
:lol: Ma ei vihkapaneeltelekaid, aga mul on omad põhjused, miks ma pole lcd paneeli veel ostnud. Ma pole selline, kellel peab olema "naabrist parem", mistõttu, kuna pole raha, siis ma lihtsalt ei osta, sest lähtun lihtsast printsiibist, kui vana telku töötab, siis las ta olla. Ta pole nii väike (29" on CRT kohta päris normaalne). Mis puutub digilevissesse,siis igaühel on õigus oma eelarvamusele, mina leian et see on mõttetu, vähemalt praegusel kujul. Jah, ma elan omas maailmas,olen kiiksuga, kellel on crt ja SD twin tuuneriga dreambox, minu jaoks pole seda vähe, kaks tuunerit ühes seadmes. Aga ma ei leia, et oleksin seepärast teistest kehvem, kuna hindan teisi väärtusi. ei hakka neid kordama, kes on mu poste lugenud see teab neid. Tehnilisest poolest võin olla asjatundmatu, aga arvamust asjast võin alati väljendada, pole minu probleem kui keegi mind lolliks peab (nuta või naera). Vanust mul 32, nii et mind ei morjenda mida keegi minust arvab.
Ma ei teeni nende teadmistega raha, aga see mida ma iseendale teen (kuidas telekat vaatan,teenuseid tarbin ja üleüldse elan), on juba minu asi, öeldakse et küll mees teab, mis mees teeb.
Pigem vaatan et siin kõige pikema demonstreerimine näitab lapsikust, käib kõva andmine kellel parem telekas, parim hifi helisüsteem, kellel kõige pikem ja uhkem kanalinimekiri, kõige parem dream jne... Mina kasvasin üles nõukogude ajal ja mitte just rikkas-tähtsas peres. Olen harjunud lihtsalt elama ja teen seda edaspidigi.
@energizer - olen ka harjunud lihtsalt elama ja teen seda ka edaspidigi.
Seepärast ma ei vaata üldse Kanal2 ja TV 3 "suurepäraseid" sita pildiga programme,
ETV poolt edastatavaid saateid vaatan nii vähe, kui vaja ja mitte rohkem.
Põhiliselt ETV uudistesaated - kell 18.30 ja mõnikord ka kell 21.00.
Põhjus lihtne - see SD pildiga kraam on vaatamiseks (võrreldes kadunud analoog-TVga) ikka täielik pask sõna otseses mõttes.

Telekas on mul ikkagi Panasonicu Full HD plasmapaneel (mitte LCD) 50" mõõdus ning vajadus selle järgi on tingitud normaalse pildiga (loe:HD) telekanalite olemasolust satelliitide kaudu edastatavas inforuumis ning ka DVB-T2 standardi saadete vaatamise vajadus.

Ja häbi on küll, kasvõi vaadates soomlaste poolt DVB-T2 standardis edastatavat pilti, mis ei olegi HD, aga on üsnagi vaadatav võrreldes Levira poolt edastatava pasaga.

Tegelikult on ka digitaalTV puhul võimalik näha ekraanipilte, mis on suurepärased, aga mitte meie (loe:eesti) TV edastajate puhul.
Seega võid rahulikult edasi istuda oma kineskoopteleka juures, kuni see telekas lõplikult üles ütleb (ja seda teeb ta ükskord niikuinii).
Mind kahjuks selline olukord lihtsalt ei rahulda (olin ka üks nendest "hulludest", kes esimestena Eestis hakkasid SAT-TV programme vastu võtma)...

Nii et edu Sulle amishite asja ajamisel...http://en.wikipedia.org/wiki/Amish_Paradise http://en.wikipedia.org/wiki/Amish_way_of_life
http://en.wikipedia.org/wiki/Amish

aga muidugi pilk ikka kõigepealt kõige ülal toodud Youtube pildile :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=lOfZLb33uCg
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

Energizer kirjutas:
Kle, vaata mida tahad.Aga kelkida sellega, et vaatad ainult rämpspilti mingi käkiga ...
nomaitea.
No ludiit mis ludiit, smile79
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

:lol: jää muud kosta kui issandsaeinäejaeimürista :lol: Energizer kuna Sa nii reageerisid siis ilmselt Sinul on küll väike okkas hinges ja arvad vaja õigustada ennast :lol:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Foorumil
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

energizer osta "plasma" ära ega nad enne sind rahule ei jäta :mrgreen:
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

Bljumkin: No ma ka ei tea, kui DM7025+ on sinu meelest käkk, siis mis saaks SD pildi puhul sellest dreamist parem olla?SD on sd ja hd on hd, milleks võrrelda... Olen millegipärast veendunud, et SD pilt üle DVB-S-i CRT-ga, on parem kui mingi Full HD paneeliga eesti digilevi SD pilti kaeda. Pean silmas neid ca 300-400 euroseid dvb-t võimelisi paneele või arvutimonitore millel dvb-t vastuvõtt sisse ehitatud...
Ostad suure paneeli ja vaatad digilevi ruudumerd, sest telku peab sd reso upscalema paneeli kuvasuhtele. väga mõnus küll, eks ole.

HD signaal ja HD telekas on õige kooslus, aga kas me saame eesti kanalite puhul rääkida Hd-st aka DVB-T2? Ei saa ju.

see et ma ei näe DVB-S2 kanaleid on teine teema, aga ma ka ei pretendeeri sellele, sest sisu, mida ma DVB-S-ilt vaatan, rahuldab täielikult, teistel põhjustel.

See eesti digilevi on umbes samas võrdlusklassis ja seisus, kui paned sapakale ferrari mootori peale.
aga nii ei saa ju. või saab äkki, ostad elionist mingi samsa full hd... :mrgreen:
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Elionist ostab teleka ainult väga rikkas inimene kes raha ei loe :wink:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”