Ka nii saab....jaanus- kirjutas:aga õetütar tahab juba iga kuu saada ( ja peab normaalseks seda ) laule youtubest alla , lihtsalt näitab laulu ette ja siis on vaja talle see oma arvuti kaudu telfosse kopida ja ega pärast mõnda tõmbamist on endal ka vaja mpekal ja telfol mälusse midagi panna, et tänaval liikvel olles kuulata!!! põhim. olen ka seda teind ,et õetütar saaks wifiga oma kodust tõmmata valmis laulu, et panen valmis tõmmatud mp3 laulu upload.ee-sse ja siis sealt lingi facebooki ja siis ta läheb wifiga oma kodust facebooki vajutab linki mis ma panin ja saabki laulu tõmmatud , sest ta ise otse konvertida ei oska kuigi wifi telfo peaks seda põhim. toetama! aga tegelt, kust ma saan oma igakuised laulud mis on uued kui mitte youtubest convertides????
kas keegi teab , kui kaugel on acta oma läbimisega riigikogus, et teaks millal enam mitte tõmmata laule?
Omal ajal üks tuttav rippis CD-d arvutisse sedasi, et võttis kaks arvutit. Ühe CD väljund esipaneelilt teise arvuti line-in-i ja Windowsi sound recorder käima.
smile11 smile20