Tore uudis. Minu jaoks, kes seda ei märganud aga võibolla ka unustanud.tigekala kirjutas:Minu arust see oli kanali peal väljas, siis kui MTV3 MAX HD veel kanalinimekirjas eksisteeris.
Umbes nii - Kohtumiseni 2012.a. märtsis.
F1 uudised (HD,3D)
Re: F1 uudised (HD,3-D)
Siin vist juttu DVB-T lubadest küll, aga - http://www.mtv3.fi/ohjelmat/uutiset.shtml?1464343
Ei kõik väga kena, kuid vaid 1 viga on. Ingliskeelset audiot pole.tigekala kirjutas:See kanal ( Sky Sport HD1/2) on juba ammuilma olemas Sky Deutschland paketis 19,2E peal...
See kanal ( Sport 1 HD) on juba ammuilma olemas Platforma paketis 9E peal...
See kanal ( MTV3 MAX HD) on juba ammuilma olemas Canal Digital paketis 0,8W peal...
Kusjuures kõige rohkem ( kõiki eelsõite) näitavad vankad Platforma paketis.
Põtradest saab veel miskit aru
Saksast mõned sõnad
parusski on täiesti 0
Muidugi võib leiutada mingi mtv3 max hd + bbc radio 5 audio jne
Siin kunagi vaadati ja kuulati ka nii ( siis kui TV3-est veel otseülekanded olid) -
sakslased või austerlased ( ORF1 HD/ORF2 HD, oli avalikustatud võtmetega kättesaadav) + TV3 audio.
sakslased või austerlased ( ORF1 HD/ORF2 HD, oli avalikustatud võtmetega kättesaadav) + TV3 audio.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Üks võimalus väärib kindlasti katsetamist: Wikipedia järgi kannab F1 üle ka inglisekeelne ESPN radio, mis läbi neti täiesti ametlikult kuulatav (NBA otseülekandeid näiteks eestlaste jaoks ei blokeerita).tigekala kirjutas:Siin kunagi vaadati ja kuulati ka nii ( siis kui TV3-est veel otseülekanded olid) -
TV3 juba 2011 ei näidanud ühtegi etappi otse, vaid "lindilt" ja 30+ min delayga. Eesti keeles otse näitas maksuline VSB - kõiki treeninguid ja etappe otse mõne erandiga - legendaarse olematu SD kvaliteediga 
Otse ingliskeelset kommentaari peaks saama 10 etapil, mida BBC üle kannab otse, BBC Radio 5 kanalilt. Ei ole proovinud, aga tõenäoliselt on üle veebi kuulatav, kui UK IP endale hangid VPNi abil. BBC1 telekanalit nägi eelmine hooaeg üle UK VPN'i kenasti veebist.
Hea kommentaar on pool elamusest. HD pilt arusaamatu kommentaariga ei anna mingit elamust. Olen seda reisidel kogenud korduvalt - suht nadi.

Otse ingliskeelset kommentaari peaks saama 10 etapil, mida BBC üle kannab otse, BBC Radio 5 kanalilt. Ei ole proovinud, aga tõenäoliselt on üle veebi kuulatav, kui UK IP endale hangid VPNi abil. BBC1 telekanalit nägi eelmine hooaeg üle UK VPN'i kenasti veebist.
Hea kommentaar on pool elamusest. HD pilt arusaamatu kommentaariga ei anna mingit elamust. Olen seda reisidel kogenud korduvalt - suht nadi.
Sakslaste Sky Sport HD1/2 peal saab valida teise audiokanali, kus pole üldse diktorit. Jääb vaid mootorite mürin.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Siiamaani pole küll ühtegi märki (või ma pole lihtsalt täheldanud) selle kohta, et soomlaste MTV3 MAX F1 HD ei peaks märtsis tagasi tulema.
Küllap ikka tuleb - seda enam, et Kimi Räikkönen jälle tagasi.
Minu jaoks on MTV3 MAX F1 HD puhul kõik olemas, mida vaja - korralik HD pilt, arusaadav ning asjatundlik kommentaar ja mis kõige tähtsam - reklaamivaba!
Minu jaoks on MTV3 MAX F1 HD puhul kõik olemas, mida vaja - korralik HD pilt, arusaadav ning asjatundlik kommentaar ja mis kõige tähtsam - reklaamivaba!
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
BBC Radio 5 kannab ka see aasta kõik etapid LIVEs.-lauri- kirjutas: Otse ingliskeelset kommentaari peaks saama 10 etapil, mida BBC üle kannab otse, BBC Radio 5 kanalilt. Ei ole proovinud, aga tõenäoliselt on üle veebi kuulatav, kui UK IP endale hangid VPNi abil. BBC1 telekanalit nägi eelmine hooaeg üle UK VPN'i kenasti veebist.
Muideks eelmine aasta jäi silma, et kui BBC Radio 5 Live kandis F1 üle, siis sai kenasti eesti IPga kuulata. Kui aga Radio 5 Live Sport Extra, siis oli UK ip vaja.
Kahtlused tekkisid sellest, et ei MTV3 ega Canal Digital kumbki pole reklaami teinud MTV3 MAX F1 HD-le.Henkka kirjutas:Siiamaani pole küll ühtegi märki (või ma pole lihtsalt täheldanud) selle kohta, et soomlaste MTV3 MAX F1 HD ei peaks märtsis tagasi tulema.
DVB-S2: DM8000HD PVR (1W & 5E) | DVB-T/S/C: Panasonic TX-P42V20E | DVB-T2: Panasonic DMR-BW780EBK | DVB-T2/S2/C: LG OLED55E6V
Sama siin. Ja rõhutaksin just seda, et asjalik kommentaar, seetõttu eelistaksin alati MTV3 MAX'i meie TV3'le ja ei huvita üldse kas see kannab otse või mitte.Henkka kirjutas: Minu jaoks on MTV3 MAX F1 HD puhul kõik olemas, mida vaja - korralik HD pilt, arusaadav ning asjatundlik kommentaar ja mis kõige tähtsam - reklaamivaba!
Soome kaablivõrgus alustab MTV3 MAX HD Austraalia avaetapiga, sateliidilt ja antennivõrgus edastamise läbirääkimised endiselt käivad. Antennivõrgu loa said juba detsembris koos rea teiste kanalitega. smile71
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
No nende artiklite järgi http://loksu.kapsi.fi/?p=2485 http://www.mtv3.fi/ohjelmat/uutiset.shtml?1464343 oleks siis see aasta tegu täisverelise HD telekanaliga MTV3 MAX HD mitte "lisateenusega" MTV3 MAX F1 HD nagu mullu oli.
DVB-S2: DM8000HD PVR (1W & 5E) | DVB-T/S/C: Panasonic TX-P42V20E | DVB-T2: Panasonic DMR-BW780EBK | DVB-T2/S2/C: LG OLED55E6V
Ma ei saa nagu sellest aru, kus kohast "kaablivõrk" kavatseb võtta signaali kui "sateliidilt edastamise läbirääkimised endiselt käivad" ?Opo kirjutas:Soome kaablivõrgus alustab MTV3 MAX HD Austraalia avaetapiga, sateliidilt ja antennivõrgus edastamise läbirääkimised endiselt käivad.
Austraaliast läbi optilise kaabli ?
Kaablivõrk Soomes ei võta MTV 3 MAX HD signaali kindlasti satelliidi kaudu vastu, vaid just nimelt otse MTV3 väljastusest ja üsna tõenäoliselt just nimelt optilise kaabli kaudu.tigekala kirjutas:...Ma ei saa nagu sellest aru, kus kohast "kaablivõrk" kavatseb võtta signaali kui "sateliidilt edastamise läbirääkimised endiselt käivad" ?
Austraaliast läbi optilise kaabli ?
Vaevalt see Soome MTV3 väljastus nüüd Austraalias asub

AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E